Komentari

truncheon78.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • .fAiRyTaLe GoNe BaD.

    komentar na komentar : ideš mi na živceee jer uvijek znaš...:DDD a komentar na post...unaprijed se ispricavam, ali ovo necu komentirati jer bojim se dirnuti u to, svakave strašne misli mi se motaju u glavi, možda sam u pravu možda sam u krivu, ali razumijem ako ne želiš odgovarati, ja sam tu da ne postavljam pitanja. (ja sam tu. nadam se da razumijes to...)

    avatar

    12.03.2008. (00:19)    -   -   -   -  

  • .fAiRyTaLe GoNe BaD.

    komentar na komentar : ideš mi na živceee jer uvijek znaš...:DDD a komentar na post...unaprijed se ispricavam, ali ovo necu komentirati jer bojim se dirnuti u to, svakave strašne misli mi se motaju u glavi, možda sam u pravu možda sam u krivu, ali razumijem ako ne želiš odgovarati, ja sam tu da ne postavljam pitanja. (ja sam tu. nadam se da razumijes taj dio..)

    avatar

    12.03.2008. (00:44)    -   -   -   -  

  • ***

    ovo je jako dobro napisano prije svega.
    ja ipak vjerujem.
    ne znam.mora postojati ono nesto vise sto nas ipak pokrece iz dana u dan.tu su prijatelji i neke osobe koje davaju nam zivot.ali nisu ni one uvijek tako blizu.zapravo prepusteni smo sami sebi.u mnogim trenutcima zivota.mislim da je Netko tada s nama.
    jutros sam se probudila s mislju da ne zelim ustat iz kreveta.nije bio prvi put u zadnje vrijeme.al nesto me ipak natjeralo.pa sam zivjela.vani je bio suncan dan.kasnije sam se smijala sa ogromnim suncanim naocalama i napokon vidila smisao.
    a sada.tako me opet strah.te tuge koja me izjeda nocima.tih kratkih snova i previse sporog jutra koje se gnijezdi po zidovima ove sobe i lijepi po mojim obrazima.ovog vracanja unatrag.i opet prokleto lijepe ljubavne price koja ne moze zavrsiti.

    avatar

    12.03.2008. (22:06)    -   -   -   -  

  • If you wonne survive the dream must stay alive

    često se pitam u šta ljudi vjeruju.Dali On zbilja postoji?i ako postoji dali Mu u potpunosti trebamo prepustit svoju sudbinu?! mislim da ono što se treba dogodit,dogodit će se prije ili kasnije.Ali sami se dovodimo do toga.Nepostoje nedovršene priče,samo nedovršeni razgovori.svaki je kraj priče novi početak nekog drugog života

    avatar

    15.03.2008. (00:00)    -   -   -   -  

  • kanya

    Ja sam ateist.

    Tako da uopće neću komentirati XD

    (Jel, fleksibilna sam i tolerantna. Uvažavam dok se uvažava mene, a režim čim se upire prstom i pretjerano prodikuje.)

    avatar

    15.03.2008. (10:24)    -   -   -   -  

  • ***

    imam novi post

    avatar

    18.03.2008. (21:26)    -   -   -   -  

  • TREĆE OKO

    vjerovat u boga ili nešto drugo?! sasvim svejedno ali mi se čini ovaj post malo teži nego pitanje vjerovati ili ne. sviđa mi se...mislim kako je sročeno ali je nekeko...jezivo.. :)

    "Kostiju ukočenih dovedenih do neupotrebljivosti već vidim ti suze niz lice kako klize pa plačem i ja, plačem zajedno s tobom,proklet bio onaj tko ti je oduzeo mladost. "

    poz :)

    avatar

    25.03.2008. (19:22)    -   -   -   -  

  • ***

    pa da.stalno sam na blogu.i stalno nesto pisem:)
    onako.za dusu.

    pozdravljam Te

    avatar

    26.03.2008. (23:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...