Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • BB (Bez Bloga)

    "Psi laju, a karavane prolaze".
    O dvorani govori i Tomikino pismo
    U Ogulinu mladi uzivaju med i mlijeko, a u ostalom dijelu Hrvatske djeca na drogi vec s 9 godina

    avatar

    09.03.2008. (00:30)    -   -   -   -  

  • Pero

    Bravo Janjo, ajd bar da niki počne branit jadneg Begu. A ni ti ni bilo teško ga branit, od oneg smušeneg Bokulića. Bože moj, ludega čovika. Al se napopal na tenisku dvoranu, gore nego Dudaflu na Nešu. A samo zato da bi dite njegoveg doktora Tripera moglo bit prvo i jedino kaj će ga njihov kućni i hsp-ovski ljubimac za završenom višom školom PTSP-a moć trenirat. Valjda je pobenavil kad ni niš mogal protiv prvoborca iz Jasenka, pa sad ide protiv branitelja Pavića. Al ko i uvik u njegovem poslu na železnici, taj dičak debelo kasni.
    Samo se ti Janjo pazi teg Estera, posli Nenada, Dude i Pavića, mogla bi i ti dojt na njegovu listu. A budaleeeee....

    avatar

    09.03.2008. (15:11)    -   -   -   -  

  • Kate

    A moja Janjo, jedina si kaj si mi čestitala Dan žena. Fala ti.
    A kaj se ovima iz vjeća čudiš, ne znam. Pa oni su tamo da muljaju. Pa narod ji je izabral. Naš narod voli da ga veslaju. Navikli. Stoljećima. Ki bi to sad nabrzo prominil?
    Projt će naš vik, da bi se na pitanja dobili odgovori! Smiri se, zemi Mijetu u šumu, neka zaboravi treske iz parka, i delaj svoj posal. Uzdaj se u se i u svoje kljuse, jer ćeš po ovimi gori odnest gaće na šćapu. Živa mi i zdrava budi.

    avatar

    09.03.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • KOZOROG

    Faljemisus lipi moji!

    Ki bi reklal da se naši političari moredu posvađat zbogradi jedne obične birtije? Ja sam uvik mislil da naši većniki birtiju doživljavadu ko mesto nakem se družbuje, ji, pije i pivai i da jim nikad ne bu bitno čija je i ki u njoj dela. Da je to tako bil sam sigur zato kaj u našemu gradu samo birtije dobro i puno delaju i još jedna više bude samo plus. Ma sam se prevaril. Ja zapravo mislim da Bokuliću i ni bitno čija je i kako otprta ta birtija neg zač je birtija otvorena u jednem objektu u kem se igra sport i u kojeg idu najviše dica. Čul sam da je ta dvorana i delana za dicu pa kaj je onda morala u njoj biti i birtija? Nek nam vladajući objasnu zač je u dvorani kafić, a ni mogla biti kakva čitaonica sa internetom i svimi timi novotarijami? Ili morda kaj drugo kaj bi bilo u interesu dice i njihoveg zdravlja?

    avatar

    10.03.2008. (15:02)    -   -   -   -  

  • Kate

    A, ma lipo san ti otpisala, isti dan zafalila na svim dobrim željama i još puno tega lipega rekla ali ti se nećeš družiti s manum, pa ajde Janjo bok!

    avatar

    12.03.2008. (21:47)    -   -   -   -  

  • JANJO

    jOJ kATE MOJA DRAGA I MILA, BILA JE BLOKADA NA BLOKI OD BLOKI HR, NI SE BOME MOGLO NIŠ NI PISAT NI RISAT, FALA KATE MOJA I BOK!

    avatar

    13.03.2008. (06:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...