Komentari

euklid.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • turimti

    zerp je sviranje nježniku. to je priča za malu djecu. kada se željelo pobjeći od stvarnijh problema tito bi izmislio "smjernice", pokazivao na vanjske neprijatelje. današnjoj hrvatskoj zerp služi kao dimna bomba kako bi se zamaglili stvarni problemi; zaduženost, korupcija, nekompetentnost, hebeno zdravstvo, lom u mirovinskom sustavu, promašaji u školstvu, krah obitelji...

    avatar

    08.03.2008. (08:06)    -   -   -   -  

  • Cerovac komentira

    Od ZERPA je postao zerpić!

    avatar

    08.03.2008. (10:00)    -   -   -   -  

  • dida99

    đubraši, govna, lopovi...

    avatar

    08.03.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • aparatczyk

    ZERP je teška glupost i čisto sranje, ovako kako ga mi postavljamo i kako bi ga provodili. Nisu slovenci problem, i njihova tri broda. Talijani su problem, i nama i slovencima. ZERP Hrvatska ne može niti provoditi kako treba. Trebalo je skupiti diplomatske snage i sazvati multilateralnu konferenciju o zaštiti Jadrana, i prisiliti talijane da spuste malo loptu sa nemilosrdnim razjebavanjem svega živog u Jadranu. Pa im nabit na nos i rijeku Po i sve emisije koje tamo završavaju i sjebavaju sjever Jadrana.
    Točno je da Konvencija o pravu mora daje pravo zemljama koje to mogu (znači Sloveniji ne) da proglase isključivi gospodarski pojas, ili ekološko-robolovnu zonu ili već neki oblik proširenja vlastite jurisdikcije u podmorje (dno i stup vode do površine) u svrhu zaštite morskog okoliša i održive gospodarske eksploatacije bez diranja u pravo slobodnog prolaza na površini.
    Ali međunarodno pravo je vrlo krhkog karaktera, daje vam samo ona prava koja vam priznaju drugi subjekti međunarodnog prava, odnosno druge države.
    Nažalost, Hrvatska se unaprijed odrekla toga prava u korist zemalja EU, famoznim potpisom. Jebo MVP-ove pravne stručnjake, što nisu glupanu Hidajetu objasnili da on svojim položajem zamjenjuje ministra vanjskih poslova, i da taj jebeni potpis nije najobičniji "zaključak sa sastanka" kojeg je mogao potpisati i neki jebeni voditelj pododsjeka u MVP, nego je zajedničko stajalište kojeg je potpisao visoki dužnosnik Vlade Rh.
    Ajde, bar nešto dobro iz svega ovog, bar se Friščić pokazao kao debil, sad valjda više nitko ne sumnja u to.
    I ništa se ne mijenja na Jadranu, naš ribari će i dalje kukat kako "nima ribe, as ti Gospe", kako im se ništa ne isplati, i da će sve poslat u kurac, a talijani će i dalje upadati u naše teritorijalno more i izlovljavati mlađ. Sve u tri p.m.

    avatar

    08.03.2008. (18:54)    -   -   -   -  

  • dddd

    ja sam kritičar
    ne mojte u blogu pričati o stvarima koje nisu zanimljive..blog
    je vlastita stranica na internetu pa pišite neš o sebi.hhhhaaalllllooooooo

    avatar

    08.03.2008. (20:28)    -   -   -   -  

  • šarli

    @aparatczyk. majstore ... možda bi nas dvojica trebali probati kao Iljf i Petrov.

    avatar

    09.03.2008. (00:21)    -   -   -   -  

  • jebate komentarisanje

    točno kažeš, baš pogođeno.
    od ZERPa se sad hrane samo naši ultra-naci-o-nalisti i pušu u taj rog kak bi se pokazali kao pravi domoljubi. to kaj pojma nemaju o čemu pričaju manje je važno.

    avatar

    12.03.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...