Komentari

angelo1.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • crni pes s Cmroka

    Kada ćete nam se skinuti s grbače?

    avatar

    08.03.2008. (00:03)    -   -   -   -  

  • angelo

    Jesi li čuo basnu o vuku i janjetu na potoku?
    Janje pije na donjoj strani, a vuk na gornjoj.
    Ali vuk, tražeći razloge da janje zakolje, kaže mu:
    "Zašto mi mutiš vodu?!"

    To što veliš lažni @pravedniče, isto je kao da snijeg na Velebitu kaže planini:
    Skini mi se s grbače!

    Ti jadni siromašni prosjače!

    Pozdrav!

    avatar

    08.03.2008. (09:36)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Svim časnim sestrama i ostalim crkvenim damama čestitam 8. Mart (ilitiga ožujak). Angelo, jes' čestit'o i kupio koji cvijet ...? ;)

    avatar

    08.03.2008. (10:11)    -   -   -   -  

  • 20070207

    +!

    Zdravo druze Angelo !

    Mislim da ti nebi bilo na odmet da malo naucis nesto iz lektire, kada si nam se vec svojim ovim blogom toliko popeo na nasu drustveno ljudsku grbacu.

    Originalni stih vukove prepirke sa janjetom na potoku glasi : " ...o drznice, tko ti dade tu slobodu da mi mutis vodu..." U ovom nasem danasnjem naprednom soc.......... kapitalisticko znanstvenom modernom drustvu, to su ti tek takozvanje zablude laznih proroka,...No...?!

    Oh BTW, Angelo bre, ako si vec toliki humanitarac i podrzavas fasiste a napadas nam naseg dragog druga Tita i njegove partizane, velicas lopove politicare i tajkune , koji nas kradu danas i nemogu nam dati niti priblizno ono sto su nam Tito i partija tako nesebicno dali i sazdali, a vi crkveni lopovi se pravite toliko sveti pametni i posteni....( uh, uh, evo sav sam se vec uzrujao, da ne kazem zapjenio, jer mi vi dvolicnjaci dizete krvni tlak, soleci nam ovako pamet sa nasih vlastitih grbaca ), da sto ne podrzavas GAY PRIDE PARADE ( u buduce ovdje dalje oslovljavano sa GPP), kad ste vi svi svecenici svejedno pederi i a opatice tek frustrirane lezbijke.

    Da Angelo, sto nam se ti i tvoja crkva ne skinete vec jednom sa nasih kolektivnih grbaca i prestanete nas vrijdati svojim postojanjem. Svih bi vas druze A ( ngelo ) trebalo likvidirati i vec jedno i za uvijek zbaciti sa nasih grbaca u ropotarnicu povjesti, kamo su svrsile i sve one gubitnicke ideje proslosti.

    Evo ti za kraj ( "konac djelo krasi") druze A.. , jos malo stihova iz napredne lektire : Ustajte prezreni na svijetu, vi suznji koje mori glad, to razum grmi u svom gnjevu, kraj u ognju plamti sav"....( ovo dalje se fucka, ako se nemozes sjetiti kako i kamo ova dalje ide ) a na kraju ove balade, jos i ovo ( ti cekvenjacki gade ) : BUDI SE ISTOK I ZAPAD, BUDI SE SJEVER I JUG, KORACI TUTNJE U NAPAD, NAPRIJE UZ DRUGA JE DRUG

    Vidis Angelo, razum i covecnost uvjek na kraju ce pobjediti vase crkvenjacke lazi.

    ..u boj u boj..

    ( srca gore ) !

    avatar

    08.03.2008. (11:06)    -   -   -   -  

  • angelo

    Ma evo ljudi izvin'te, baš sam se nešto dekoncentriso pa zaboravijo na taj naš Osmi mart (i osam marčanih bura)!
    Sve ruže pod negom, a ja mislim na nešto drugo. Evo što se događa 8. ožujka:

    CRKVA PROTIV MAFIJE

    Palermo, (IKA) - Predstavnici komisija Pravda i mir pri europskim biskupskim konferencijama okupili su se 7. ožujka u Palermu, glavnome gradu talijanske pokrajine Sicilije, da bi raspravili zauzimanje Crkve u borbi protiv organiziranoga kriminala. U sklopu javne manifestacije sudionici skupa zajedno s četiri talijanska biskupa spomenut će se života i djelovanja svećenika Giuseppa Puglisija.

    Taj je borac protiv mafije na 56. rođendan ubijen hicem u potiljak ispred svog doma u parlemskoj četvrti Brancaccio. Na mjestu smaknuća 8. ožujka bit će komemorirane sve žrtve mafije. Puglisi je vodio socijalne projekte za mladež s ulice koju je želio spasiti od organiziranog kriminala. U tijeku je postupak za njegovo proglašenje blaženim.

    Predsjednik europskih komisija Pravda i mir pomoćni biskup u Trieru Leo Schwarz uoči početka skupa istaknuo je da je prije svega riječ o tome kako osnažiti slave i djelotvorno se suočiti se s kulturom nasilja da bi se uništila njezina moć.

    Na zasjedanju sudjeluje i biskup Giancarlo Maria Bregantini, poznati kritičar mafije koji je u studenome protekle godine premješten iz kalabrijskoga Locrija u Campobasso. Promatrači su uvjereni da je ta odluka Svete Stolice motivirana strahom za biskupov život. U njegovoj se nekadašnjoj biskupiji nalazi se i planinsko selo San Luca, koje je nakon šesterostrukoga ubojstva sredinom kolovoza 2007. u Duisburgu postalo sinonimom kalabrijske zločinačke organizacije Ndrangheta.

    U oštroj osudi toga krvoprolića biskup Bregantini, bivši predsjednik Komisije Pravda i mir Talijanske BK, kalabrijski klan nazvao rak-ranom i pozvao žene iz mafijaških obitelji da prekinu krug nasilja.

    Pozdrav svima i blagoslovljen vikend!
    Gore srca!

    avatar

    08.03.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  • blogomoljac

    Angelo, 8. Mart nije samo nas, nego medjunarodni svjetski dan. I vani su danas mediji puni priloga i cestitki. Ma razumjem te ja da ti to izbjegavas. Kog briga to rebro od kojeg je zena ;).

    Nego, naletih na tebe na YouTube. Pravi si medijski lav ;) .
    Ne znam kako bih ja s tobom u TV-duelu :-)). Pred kamerom samo lupetam bez tocke i zareza. A ti to sve lijepo kratko i sazeto ... ;). Milina! :-))

    avatar

    08.03.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...