Komentari

pletenje.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


 • romantales

  Ni ja ne vjerujem u tablete, ali ne vjerujem niti u nošenje crnine. Nisam crno nikada nosila radi žalosti, moja tuga je uvijek bila sa mnom bez obzira što na sebe obukla, a crnina me samo bacala u depresiju.

  avatar

  07.03.2008. (17:06)    -   -   -   -  

 • nema me

  hm, imamo sličan plan za izlazak iz finacijske krize... možda da obučeš crninu? navodno onda ljudi manje troše...

  avatar

  07.03.2008. (17:07)    -   -   -   -  

 • seoska idila

  vrijeme liječi... (kad dođeš malo k sebi ja ću te razveseliti velikom hrpom fine vunice.. može?) - još uvijek je neraspoređena i nepoklonjena...

  avatar

  07.03.2008. (18:28)    -   -   -   -  

 • Jana

  @Romantales, znam, već smo si o tome bile pisale. Danas sam opet probala s crnim koncem, al jednostavno ne ide. Mislim da ću ipak prste zaposliti bijelim ovaj put.
  @Creativa, jel ovo s crninom neka šala?
  @Seoska idila, ne znam liječi li, ali svakako malo pomaže.

  avatar

  07.03.2008. (18:58)    -   -   -   -  

 • Angie

  isto draga moja isto psihičko i financijsko stanje. sva sreća da crnine imam od ranije, igle nemogu primiti u ruke, izaći iz kuće jako teško, spavati noću nikako. je istina je s vremenom se navikneš živjeti s tugom ali istina je ona nikad ne prestane. ladice se otvaraju na pozitivna sjećanja jednako kao i ona bolna pred kraj. al znaš kaj bumo mi to zajedno, s našom ekipom koja je predivna. mi to možemo i zaslužujemo osmjeh na licu. grlim te svim srcem

  avatar

  07.03.2008. (22:20)    -   -   -   -  

 • sestincanka

  draga ako ti bude tako lakše,ma ti pleti bilo kakvu vunu. radi ono što će ti pomoći da ublažiš svoju tešku tugu. sve smo mi tu da ti damo podršku i ako trebaš rame za plakanje javi se.

  avatar

  08.03.2008. (07:50)    -   -   -   -  

 • posjetiteljica

  Ja sam isto protiv nosenja crnine;moja je mama umrla prosle godine,ja sam crno nosila jedva mjesec dana jer to jednostavno nisam bila ja (smetalo me) sto nikako ne znaci da mi mame nije bilo zao, u mom srcu njezinim odlaskom ostala je velika praznina...Ja mislim da se za pokojne treba moliti (oni koji vjeruju ) i u srcu cuvati lijepe uspomene na njih a oblaciti se prakticno i uobicajeno,sto ce zlobnici reci to je njihov problem (da imaju srca ne bi bili zlobni...).
  Ja bi za jedno kratko vrijeme uzela tablete za spavanje tako da se tijelo preko noci bolje odmori i da covjek ima vise snage za zivot iduci dan.Dobronamjerni pozdrav.Posjetiteljica.

  avatar

  08.03.2008. (14:04)    -   -   -   -  

 • dada

  Draga Jana pokušaj sa tabletama ali nekim blažima. Ja naprimjer imam već godinama probleme sa spavanjem ( 20g ) ali na to se brzo navikneš i onda ništ koristi tako da sam ih davno odbacila i dalje se mučim. Kod takvih problema te mogu rijetki razumjeti samo oni u sličnoj situaciji. Drži se ti meni zlato moje !

  avatar

  08.03.2008. (18:07)    -   -   -   -  

 • otkucaj

  Mislim da ima nešto bolje od tableta; isplakati sve suze, izjadati se do iznemoglosti, pričati i pričati ali nekome koga voliš i kome vjeruješ i znaj bit će ti malo lakše. . .pozdrav

  avatar

  08.03.2008. (19:11)    -   -   -   -  

 • Tedica

  Mislim da je jedino rješenje dobro skuhana kava na pravom mjestu s pravim ljudima! Da vidiš kakve je pletenice Jelena dala ugraditi, upišala bi se.

  avatar

  08.03.2008. (19:15)    -   -   -   -  

 • nymphea

  jel može ovako: ja te odvedem na šetnju ili na sok ili u kino ili na slatkač... biraj. sa ili bez vune i igala za pletenje. samo reci kad i gdje. možda je to bolje od tableta! čuvaj se. mislim puno na tebe!!

  avatar

  09.03.2008. (16:53)    -   -   -   -  

 • Lorna Doone

  A ja strpljivo čekam da me nazoveš u strahu da te ne opterečujem!
  Tu sam ti... uvijek.

  avatar

  09.03.2008. (16:55)    -   -   -   -  

 • Anajecestoime

  Mišica, vidiš da smo svi uz tebe.
  Ne nosi crninu ako ti se ne nosi, ne pleti ako ti se ne plete, ne gutaj nikakve tablete ako ti se ne gutaju. Slušaj samu sebe i svoje tijelo, tako je najbolje.

  Gadno je kad se zbog drugih ili zbog bogtepitajčega pokušavamo utrpati u nekakve klišeje koji nam ne pašu.

  Svi smo tu za tebe. Ako treba kava u dobrom društvu, zovi, samo zovi....

  avatar

  09.03.2008. (17:48)    -   -   -   -  

 • incoknito

  Draga Jano, ja ne znam sta da ti kazem da te utjesim jer utjehe nema :( Samo mislim da bi mozda bilo truncicu lakse biti okruzen ljudima koji te najvise vole, tvojim najblizim. Zato utoni u san na kaucu u zagrljaju svoje kceri ili sina, provedi jedno tiho popodne sa tatom...bez rijeci...i bol se lakse podnosi kad nisi sam...veliki poljubac.

  avatar

  11.03.2008. (12:29)    -   -   -   -  

 • majčica

  Tebe sudbina doista udara, no vjerujem da je to sad doista dosta. I ni riječi o crnini, doziva tugu...

  avatar

  12.03.2008. (22:09)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...