Komentari

zuteribice.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • **Ivana**

    ej, danas je 22.03.

    avatar

    22.03.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • **Ivana**

    a ti još imaš o 8.i 9.03!!

    avatar

    22.03.2008. (10:58)    -   -   -   -  

  • **Ivana**

    i dođi malo do mene da mi komaš

    avatar

    22.03.2008. (10:59)    -   -   -   -  

  • Necrolite

    Meka, zelena trava izniknula iz plodne, kišom natopljene i suncem obasjane zemlje. U njoj se skupili cvjetovi, stidljivo pružajući glave prema toplim sunčevim zrakama. Sunce ih miluje i oni pod tim nježnim dodirom dižu šarene glavice uspravno i vedro. Leptiri oblijeću oko njih i šaptom pričaju što su sve vidjeli dok su letjeli prostranim zelenim livadama i prolistalim bujnim šumama.
    Trčim razdragana livadom, vjetar mi mrsi kosu i miluje lice, a ja se trudim bolje čuti taj šapat. Leptiri mi govore o šarenim cvjetovima, cvijeće šapuće o vedrom nebu i paperjastim oblacima koji plove iznad njihovih glava poput malenih bijelih čamčića. Trava šušti o vrijednim bubicama, ptice pjevaju o bistrim potocima koji se pjene i žure pjevajući prema grmećim rijekama. Srna bojažljivo provirila iz šume, gosti se mladom sočnom travom s livade. Odnekud dojure razigrani zečevi, par vjeverica skakuće radosno u ljubavnoj igri.
    Jutros je tužan maslačak vjetar mu noćas ukrao raskošnu haljinu.
    Vjetar dodiruje bijele latice tratinčica koje okružuju cvjetno sunce u svom središtu. "Proljeće, sretna sam što si ponovno ovdje!", radosno uzvikujem.

    avatar

    22.04.2010. (14:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...