Komentari

dabrica.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • djevabajna

    hm.. da. ja sam tipična balkanska priprosta seljanka..po pitanju veličine svadbe i derneka do jutra.. al pobogu - himna?? animacijske igre?? đizs! no fakin vej! od prodavanja mlade mi se smučilo kad sam pred par godina bila djeveruša/družica/klancerica sestrični..tamo je prodavanje mlade preko ograde na dvorištu počelo sa kumovim uvodom - dobar dan, mi smo izgubili jenu belu ovčicu i čuli smo da je tu zalutala.. hm.. nda. onda se pojavio sijaset falšnih mladenki, dede u kikljama, babe u kikljama, mi družice u rozim satenskim aljinama sa kolutom dolje koji je onemogućavao normalno kretanje i na kraju falakurcu njihova fakin bela ovčica tojeste mladenka! kaj da ti velim.

    avatar

    12.03.2008. (00:20)    -   -   -   -  

  • djevabajna

    hm.. da. ja sam tipična balkanska priprosta seljanka..po pitanju veličine svadbe i derneka do jutra.. al pobogu - himna?? animacijske igre?? đizs! no fakin vej!

    od prodavanja mlade mi se smučilo kad sam pred par godina bila djeveruša/družica/klancerica sestrični..tamo je prodavanje mlade preko ograde na dvorištu počelo sa kumovim uvodom - dobar dan, mi smo izgubili jenu belu ovčicu i čuli smo da je tu zalutala.. hm.. nda. onda se pojavio sijaset falšnih mladenki, dede u kikljama, babe u kikljama, mi družice u rozim satenskim aljinama sa kolutom dolje koji je onemogućavao normalno kretanje..za nas je pitano jel ima koji interesenat..ima,ima, viču naši družaci.. moj je imo 4 banke i bio je niži za glavu od mene! i na kraju falakurcu njihova fakin bela ovčica tojeste mladenka! kaj da ti velim. da si čovjek poželi to imat na svojoj svajki.. jelde.

    avatar

    13.03.2008. (01:53)    -   -   -   -  

  • DabRicA

    o bokte, pa ovo je jos gore od onoga sto sam ja dozivjela... :-D
    Mislim, ja dozivjela svasta, al obecah svojim curama da ih necu obuci u roza-lila haljinu-krinolinu s kolutom i ogromnom masnom na dupetu kao sto sam vidjela da se to mora u 'mer'ckim filmovima. :-D
    Al cu kumu obuc u nadstoljnjak....jbg, neku pizdariju ipak moram izvest :-D

    avatar

    13.03.2008. (11:38)    -   -   -   -  

  • pegy

    Ovo što si pisala o "kupovanju mlade", o zastavi, o nacionalnim obilježjima,, to je dio običaja nekih krajeva. Bila sam na jednoj takvoj svadbi i bilo mi je to nekako bez veze. Ali opet, nije li još bezveznije uzimati i tamo neke običaje iz Amerike (tipa podvezica, bacanja buketa i sl.). To definitivno nisu naši običaji, a primljeni su kao nešto "normalno", čak i preporučljivo. No da se vratim malo na mene. :) Nedavno sam se udala pa mogu iz prve ruke. :) Imali smo malu svadbu, lagano okićenu crkvu (nije trebalo više, jer je bilobožićno virjeme pa je bila okićena onim čime i treba biti), ljudi je bilo 20-tak, zabavili smo se u jednom restoranu koji je bio samo za nas (manji restoran). Bilo je muzike, plesa, jela, pića, svega što treba. Bilo je malo vjenčanje, ali na njemu su nam bili samo najbliži. Bilo je intimno i veselo. Mogu ti samo reći da je to jedan jedini dan i da se poslije čudiš što je trebalo tolikoga stresa. Vjenčanica koju si izabrala lijepa je, ali opet, novac ti kasnije treba za SVAŠTA tako da ako je preskupa .... razmisli. :))Uglavnom, želim vam puno sreće kakvu god varijantu izabrali ti i tvoj budući muž. :)

    avatar

    27.03.2008. (13:48)    -   -   -   -  

  • Njonjica

    ObAvEzNo kLiKni OvDjE!!!!!!!!!!!! OBAVEZNO!!!!!!!!!! KLIKNI OVDJE!!!!!! NEĆEŠ POŽALITI!!!!!

    avatar

    13.08.2008. (16:27)    -   -   -   -  

  • pegy

    Kako je prošlo? :) I kako je u braku? :))

    avatar

    07.01.2009. (13:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...