Komentari

torcidajerkovac.blog.hr

Dodaj komentar (31)

Marketing


  • musa

    a zao mi je sto vas pogađaju moji komentari,pa ih brisete,da ne vidi ovo malo ljudi sto vas posjecuje,da sam u parvu!!!a zato ih i brisete!!!!ali marin je ispao stvarno faca sa onim svojim komenntarom,samo mi je zao sto nije ostavio moj poslije onoga,ocito ga je pogodilo!!!
    eto moji "navijaci" drzite se!!!!
    a post je katastrofa,..."aj dobro mozda i nismo toliko posjecivali njegove utakmice... "molim vas,sta ce vam ovdje ovo MOZDA????
    uzivajte;)

    avatar

    06.03.2008. (20:23)    -   -   -   -  

  • andro

    mario ne seri

    avatar

    07.03.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • musa

    kume ni ime mI ne znas,mariJo,sa JJJJJJJJJJ

    avatar

    08.03.2008. (11:53)    -   -   -   -  

  • andro

    dobro, marijo ne seri

    avatar

    08.03.2008. (12:22)    -   -   -   -  

  • =?

    i koji je rezultat bio?jeste išli na utakmicu?

    avatar

    10.03.2008. (20:05)    -   -   -   -  

  • fRi3nD$ 4eVeR

    hehe...pozz i vama.. =)

    avatar

    12.03.2008. (17:55)    -   -   -   -  

  • plavusa u dusi

    EJ

    avatar

    17.03.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • plavusa u dusi

    SUPER TI JE BLOG

    avatar

    17.03.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • plavusa u dusi

    SVRATI AKO TI SE DA

    avatar

    17.03.2008. (21:28)    -   -   -   -  

  • plavusa u dusi

    U PETAK CE TE POLJUBITI OSOBA KOJA TE VOLI NESMIJES PREKIDAT OVAJ LANAC ZATO
    KOPIRAJ TEKST I POSALJI GA ZA 143 MINUTA NA NA 15 ADRESA A KAD POSALJES PRITISNI
    F6 I VIDJET CES SVOJE IME NA MONITORU I VELIKIM SLOVIMA ISPISANO IME TVOJE LJUBAVI

    avatar

    17.03.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • plavusa u dusi

    POZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

    avatar

    17.03.2008. (21:29)    -   -   -   -  

  • andro

    šta radiš

    avatar

    25.03.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • andro

    evo menne u hotelu dosadjivam se

    avatar

    25.03.2008. (23:29)    -   -   -   -  

  • Zlata

    Evo i ja dosla vidit to vase cudo,nije lose

    avatar

    27.03.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • Zlata

    mozete vi to i bolje,pusaaa

    avatar

    27.03.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • Rockstar in the mood

    ajmo malo se potrudite:-P
    a stio se hajduka tice,ajde sacekat cu jos malo pa cu onda komentirat:)

    pozdrav

    avatar

    05.04.2008. (15:33)    -   -   -   -  

  • ...

    marko jesi poveo puca ista kad ste isli u grad u varazdinu????hehehe

    avatar

    29.04.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • ...

    a ti marine manje pusiiii....cccc

    avatar

    29.04.2008. (20:24)    -   -   -   -  

  • Gogo 86

    A Marine jeste "smišni" hahaha....

    Mogli ste objavit jos JMBG,Ime oca i majke,krvnu grupu......

    1986

    avatar

    07.05.2008. (00:28)    -   -   -   -  

  • bbb

    Pozz od bbb , dobit će te po pički nastavite li pisat ovakve komentare, a pogotovo ti marine, već duže se vrijeme kurčiš po metkoviću , pazi nas se u subotu...... Tovarska pičko.

    avatar

    07.05.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • bbb

    GOGO JE JEDINI KRALJ TU

    avatar

    07.05.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • bbb

    I ISTINSKI DINAMOVAC

    avatar

    07.05.2008. (21:07)    -   -   -   -  

  • Povjerenik za torcidu jer

    Hajdukovci i svi zaljubljenici u bijelu boju, koliko nas god ima i ma gdje bili. Svi, ali bas svi!

    S razlogom i ponosom smo kroz cjelokupnu povijest Hajduka bili u nogometnoj javnosti prepoznati kao najbolji navijači na svijetu, kao grad i regija koji doslovno žive za svog Hajduka, a sada je kucnuo čas da to još jednom pokažemo.

    Ususret predstojećem procesu preoblikovanja Hajduka u športsko dioničko društvo, Klub navijača Hajduka - "Torcida" Split je izradio i javno predstavio projekt "Hajduk - dite puka" koji bi okupio i omogućio zajedničko djelovanje Hajdukovih navijača svih generacija kroz udrugu građana, a s ciljem sudjelovanja u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi kluba.

    Da bismo ostvarili to toliko potrebno jedinstvo Hajdukovih navijača svih generacija, Torcida je za suosnivače udruge javno pozvala sve ugledne organizacije i institucije grada i regije koje jamče da će cjelokupna Hajdukova navijačka populacija biti predstavljena na najbolji način i da će se okupiti svo raspoloživo znanje i financijska sredstva Hajdukovih navijača. Udruga veterana ZNG Četvrte brigade, naše slavne , već nam je iskazala svoju bezrezervnu podršku i spremnost na aktivno sudjelovanje u realizaciji projekta, a u ovom trenutku smo u procesu razgovora i dogovaranja suradnje sa Sveučilištem u Splitu i Nadbiskupijom splitsko-makarskom.

    Predviđeni zakonski postupak procesa preoblikovanja ne omogućava navijačima kao potencijalnim dioničarima i suvlasnicima Kluba da se prije učlanjenja u Klub upoznaju s ukupnom vrijednošću Hajduka, sa sadržajem budućeg Statuta Kluba i postotkom dionica koji će biti dostupan navijačima. Nažalost, u ovom trenutku, osim načelne i deklarativne podrške inicijativi "Hajduk - dite puka" nemamo čvrsta jamstva ni od čelnika Kluba, ni od Grada Splita, niti od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa da će navijači Hajduka biti prihvaćeni kao strateški partner u vlasničkoj i upravljačkoj strukturi Kluba.

    Tražimo da se utvrdi iznos kontrolnog paketa od 25 posto plus jedna dionica, kao i da se budućim Statutom Hajduka utvrdi koja su to prava i obveze strateškog partnera koji tim dionicama raspolaže. Navijači kao strateški partner Kluba su jamstvo da Hajduk više nikada neće biti poligon privatnih interesa pojedinaca i raznih interesnih grupa, postavljenih ispred interesa Hajduka. Također tražimo da se navijačima omogući dokup dionica do popunjavanja tog kontrolnog paketa od 25 posto plus jedna dionica i nakon što proces preoblikovanja završi, jer naša predanost i spremnost da pomognemo svom Klubu ne traje samo onoliko koliko traje proces preoblikovanja.

    Te smo svoje zahtjeve već uputili nadležnima, ali još uvijek nismo dobili pozitivan odgovor. Nismo dobili odgovor ni na naš zahtjev da navijači imaju pravo prvokupa većinskog paketa dionica u trenutku kada i ako Grad Split odluči prodati svoj udio. Mi ne tražimo da Grad obavezno i trenutno proda te dionice navijačima, već tražimo ugovorno jamstvo da će u slučaju da Grad Split odluči prodati svoje dionice one prvo biti ponuđene navijačima na otkup. Hajduk je oduvijek bio klub Splita, Dalmacije i svih svojih navijača, pa smatramo da ako jednog dana Split odustane od svog vlasništva nad Hajdukom, da u tom slučaju, radi zaštite svega onog što Hajduk znači i predstavlja, njegovi većinski vlasnik moraju postati navijači.

    Međutim, ono što nam nitko ne može oduzeti, je pravo stjecanja najmanje 5 posto vlasništva nad Klubom i prava koja proizlaze iz pozicije kvalificirane manjine koja su zajamčena Zakonom o trgovačkim društvima. Taj prvi korak u realizaciji projekta "Hajduk - dite puka" je naš imperativ u procesu preoblikovanja, povijesni izazov koji zahtijeva jednako povijesni odgovor navijača Hajduka svih generacija, sa svih tribina Hajdukovog stadiona, iz svih krajeva domovine i sa svih kontinenata. Time se ne odričemo našeg opravdanog zahtjeva za kontrolnim paketom od 25 posto plus jedna dionica, nego samo ojačavamo položaj svih Hajdukovih navijača u borbi da postanemo trajni oslonac i najjača karika Kluba.

    Naša prednost u odnosu na druge sudionike procesa preoblikovanja je borba na duge staze. Njihova moć i interesi su trenutni i prolazni, dok je naša spremnost na zaštitu Hajdukovog identiteta i stoljetne tradicije Kluba, baš kao i naša ljubav prema Hajduku - vječna!

    Sporazumom s Hajdukovim čelnicima otvorena je mogućnost učlanjivanja i u Hajduk i u Torcidu za iznos jedne članarine, a sva tako prikupljena sredstva bit će usmjerena isključivo na popularizaciju učlanjenja navijača Hajduka u voljeni Klub, na promicanje ideje masovnog navijačkog dioničarstva i realizaciju projekta "Hajduk - dite puka".

    Pozivamo vas da se učlanite u Hajduk, jer to je preduvjet sudjelovanja u drugom i trećem krugu upisa i uplate dionica budućeg športskog dioničkog društva HNK Hajduk Split.

    Udruga navijaća- Torcida JERKOVAC.

    avatar

    07.05.2008. (21:35)    -   -   -   -  

  • Gogo 86

    aj ti bbb simri dozivljaje,koga ces ti mlatiti u subotu,da si ti bbb bio bi u subotu u maksimiru a ne prijetio ode po blogovima.......

    dobro je MARINE samo 3 komada ,a moglo je i vise ......

    1986

    avatar

    08.05.2008. (08:56)    -   -   -   -  

  • marin

    aiiiiiiiiiiiii ovo su stvarno opasne prijetnje,čak razmišljam da ne odem u grad... bojim se,neznam šta ću...
    jedi govna hehe ;)
    marin

    avatar

    08.05.2008. (20:58)    -   -   -   -  

učitavam...