Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • seoska idila

    o da.. ako se dovoljno zahuktaju, tko zna kako će završiti "pravi" izbori... ljudima je u jednom trenutku dosta gadarija..

    avatar

    05.03.2008. (06:58)    -   -   -   -  

  • borgman

    eto McCain da nastavi Bushovo djelo...naravno uz podršku svekolikog, inteligentnog, bogobojažljivog, i "dobrog", amerikenjskog "plebsa". Prevedeno, mobilizacija "B" ešalona, i smjer, Iran...

    avatar

    05.03.2008. (07:42)    -   -   -   -  

  • tyche

    Sto li mu OVO ZNACI ???

    avatar

    05.03.2008. (15:19)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Sto li mu OVO ZNACI ???
    Shto je oduvjek znachilo a to je da kad se ponashash ko jeftina kurva skoro svaki prolaznik te hoche naguzit.

    avatar

    05.03.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    @tyche - mislim da se TO može bez problema zanemariti :-). Njegovim ljudima je prišao neki Srbin u Americi i "ponudio" srpske glasove u zamjenu za par lipih riči o Srbima.

    Mo'š mislit koliko je Obami na pameti Erdutski sporazum :-)))

    Sve izjave o Hrvatskoj i Srbiji i njihovim međusobnim odnosima u ovim američkim izborima (kao i u svim prethodnima i budućima) treba promatrati kroz prizmu "borbe" hrvatskog i srpskog lobija. I ništa više od toga ...

    avatar

    05.03.2008. (18:35)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Ma jashta, zanemariti. Sve gdje ti neshto "nije u dzep".
    Ko i ono kad recimo onaj peder na Vembliju pjeva hrvatsku himnu gdje tekst ide "moj kurac je ko planina" pa onda nashi apologetski pizduni kazu "pa ne zna on hrvatski". A kako bi bilo da Tomposon u Maksimiru slijedechi put kad s gamadi igramo zapjeva "Boze chuvaj kraljicu, staru zombi kurvetinu" i onda rechemo da on ne zna engleski.

    avatar

    05.03.2008. (19:24)    -   -   -   -  

  • borgman

    @heb ... ovo je iznenađenje za mene...a najviše mi se sviđa ovaj nastavak

    avatar

    05.03.2008. (20:17)    -   -   -   -  

  • stefica

    ma sta lose, ovo je super, nek se oni svadaju, vis' kako je lipo Huckabee reka da on odustaje jer stranku triba ujedinit...a svi znamo sta je ono TO mislija :-)
    Borgman: sumnjam da ce McCain nastavit di je Bush sta jer oni dva ne mogu bit na razlicitijim stranama nego sta jesu, osim sta su u istoj stranci...koja se ne zaboravimo zove GOP - Grand Old Party...a ja se mogu samo nadat da ce joj McCain osvijetlat obraz nakon ovoga sta joj Bush radi..

    avatar

    05.03.2008. (21:59)    -   -   -   -  

  • kiki

    A, zasto bi Hillary odustala? Sa ove tri pobjede mozda je zakocila Barakin momentum. Florida i Michigan se sve cesce spominju, i bit ce ih tesko ignorirati.
    Zafrkani su Clintoni. Najbolji su kad su u skripcu.

    avatar

    05.03.2008. (22:48)    -   -   -   -  

  • hebatga

    Grand Old Party, a? How about Greedy Old Perverts.
    Chuvari morala za koje se svako malo otkrije da se guze po zahodima na aerodromima i autoputevima ili guze momke koje prime na internship u Kongres.
    McCain osvjetlat obraz? Kakav vam je mogo bi ga osvjetlat i Robert Mugabe jer gdje je totalni mrak tu je svako svjetlo dobrodoshlo a i krijesnica se mjeri u megavatima.
    @ borg
    zachudilo me kad sam za Bozich bio tamo da nitko nije chuo za ovaj incident pri pjevanju hrvatske himne. Kako reche jedan americhki tv komentator "deklarirani peder promovira svoj kurac pjevajuchi nechiju himnu".

    avatar

    06.03.2008. (00:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...