Komentari

spriest.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Lana

    Konačno si malo razmišljao što se tiče Hitlera i to sam ja tebi htjela reći još onda - da je bio lud ali da je imao dobar plan za preživjeti, samo što je pretjerao. A niš, zanimljiv blog, istinit ali rijetko tko će te slušati jer je neko drugo vrijeme...

    avatar

    05.03.2008. (19:12)    -   -   -   -  

  • gspdčn mirela

    Inače autor jedne knjige o Hitleru otkriva istinu o Hitlerovom pravom prezimenu koje ne znam kako se piše jer sam dobila informaciju riječima, uglavnom, on se ustvari prezivao ŠICLGRUBE što je pomalo smiješno i autor te tako kul knjige navodi da je promjena prezimena od strane Hitlerovog oca bila jedna od sretnih okolnosti za Hitlera. Samo zamisli: "HAIL ŠICLGRUBE!"-govori gomila. O da.

    Inače, između ostalog bih natuknula da sam ja nekada imala blog sličan tvome. I još uvijek postoje ali svi postovi se kriju u kanti za smeće mojeg bloga.

    Tako pametan da ponekad ne razumiješ što govoriš? Misliš li na trenutak kada ti u žaru tvog govora padne na um da to što govoriš ustvari jest hrpa fonema koji u korijenu jesu ni manje ni više nego primitivni tonovi koje proizvodi životinjska vrsta zvana ljudi?

    Ili možda nešto sasvim treće? Ne znam. Ali ako imaš potrebu čitati nešto sukladno s tvojim razmišljanjima, reci, mogu vratiti postove. Makar ima mnogo depresivnih poriva u postovima. Upravo radi toga, moj blog ima ovo obličje: elizabethphiloso.blog.hr

    Kako god želiš.

    avatar

    06.03.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • gspdčn mirela

    Postovi objavljeni.

    avatar

    06.03.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • Jankisa

    Postovi ti jersu zanimljivi, ali stil i teme nisu previše slične. Ja na sve to gledam kroz vlastita poimanja tih stvari, a o smrti, americi, hipohondarima i sličnim temama nema potrebu pisati jer me ne pogađaju toliko. Možda jednom hoće, a čak i tada mislim da bi nam razmišljanja mogla biti podosta različita.

    avatar

    07.03.2008. (11:27)    -   -   -   -  

  • tonka

    Tko bi rekao da još ima ljudi zdravog razuma i zdravog pogleda na ovaj naš nezdravi svijet! Samo tako nastavi!

    avatar

    07.03.2008. (18:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...