Komentari

malabubbless.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • mala-bubbless

    ahahahahhahahahah.....
    ma daj Tonkec.... di bi ti bila selfiš - TAČ MI TAČ MI..... =) =)
    a ne ne...ako smo mi babe i djedice (ok neki stvarno jesu jer gube kosu i sijede dobivaju) ali si i ti onda, jer se družiš s nama... belj =P

    a ti Kike... hoću te kesli što prije.... jedva čekam... ahahahahahaha... koji hsmje.... =) =)
    e, protiv sendviča nema niš protiv,jer su bili jako fini - ali stvarnooo Kike... drugi put ćeš si ih sama uzimati...a ne ko carica sjedit, a ja da ti ih donosim... belj =P

    super Domagoj što ćeš doć... ti samo javi Kike... pa kad me ona bude vozila u petak na Framu i i u subotu van!!!! možemo se nać pred crkvom pa da te uvedemo u naše odaje framaške-buahahahah =) =)
    baš mi je drago... =)

    big pozzzz svima.... =)
    vidimo se- s nekima sutra, a s nekima bo.... =)

    avatar

    04.03.2008. (23:28)    -   -   -   -  

  • lule

    hello svima!!! special Martinez!! =)
    novi post,novi dizajn,ideš dalje s blogom,al opet iste budale komentiraju ha? hehehehe ma šalim se ljudi moji... :) Tako mi je drago da si se prihvatila onog-Idemo dalje!!! =) =)
    dakle...u petak...nakon onog ulaska u stereo na guz mislio sam da će bit prva liga od početka do kraja,samo mi je žao što Gunsi nisu prvi svirali,bilo bi 3 put bolje..dečki rasturaju,a ne oni srbi-rhcp-žasuuu hehe..jedino moram priznat i pohvalit se-ekipa-super!!! =) bilo kuda ekipa svuda!! samo one dvije bakice su se morale odmorit za Pulu...dada,treba se naspavat prije puta!! ko da putujemo u tunguziju a na busom u pulu!! hehehe ma šalim seeeee =) al vidiš,dok smo mi ujuto spavali one su već skoknule do place,ko zna..još meni čudno odkud tonki u torbi umjesto čokolada i smokija-kupus i 4 banane...no dobro i to je bilo fino!! (thnx tonka =)) ali u Puli je zato bilo odlično!!! super grupa,super program,dobro vrijeme,ma sve sve sve!!! jedina crna točka je bio onaj pjetao koji radi u Kukuriku-u...pujpujpujpujjjjj ma grozno!!
    a što se tiče Bronxa...da neke "sick igrice" hehehehehheee a šta nije smjeh?? hehe i da,naš je bus bio bolji od vašeg..!! =) =) naš je šole imao manje sijedih!! :)
    ajde uživajte ljudovi i grande saludar!!
    next is-Vukovar-weeeeee!!! =) =)
    see u Martinez :)

    avatar

    05.03.2008. (00:59)    -   -   -   -  

  • pepa

    hahahhahahha......"to su bili dani ljubavi, zajedno smo ovce čuvali" ....
    ahahahhahahhahahahha....
    ajme...ok..
    dosta smijanja....
    ma samo ti pročitaj moj post, pa ćeš skužit, hahahhahaha....
    mislim...ja sam inače tako..malo...luda...a ma znaš, hahahhaha...
    ajde mala u plavim starkama...
    vidimo se :D

    avatar

    06.03.2008. (18:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...