Komentari

mrax.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • oluja

    Idi uvijek za leđima onog koji je ispred tebe, on te vodi, ti njemu čuvaš leđa, jer i onog iza sebe ti vodiš i on tebi čuva leđa..... ima li veće sreće i većeg povjerenja i dobrote??? bravo ti, bravo mi, pozz ;-)))

    avatar

    04.03.2008. (21:10)    -   -   -   -  

  • slavek

    Odlično štivo,mislim da to završi na portalu,jako malo ,od svih članova koji tamo pišu i komentiraju bi sebe pronašlo u liku istinskog vatrogasca..
    Pozdrav od tuheljskih vatrogasaca iz sada opet hladnog Zagorja!!!

    avatar

    05.03.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • Brq

    Ako si vatrogasac na intervenciji će ti se prije ili kasnije, češće ili rijeđe, bez obzira dali si zapovjednik, navalni, strojar ili samo vatrogasac dogoditi da tvoja odluka izravno utječe na ishod intervencije - uspješnost spašavanja života, imovine, opreme ili kolega.

    Kao vatrogasac moraš preuzeti tu odgovornost. Ja kad god mogu učim, vježbam, usvajam iskustva i učim pravila i uzdam se u Boga da ću u datom trenutku pravilno odlučiti.

    Dali će to biti po pravilima ili ne, to ću ti znati reći tek kad odlučim.

    .. Ovaj vikend ja i kolega smo skoro nastradali od alkohola. Gasili smo neki dužan i puzajući u izolacionima po prostoriji punoj vrućeg dima, na glavu su nam pali paketi punih limenki piva. Malo sam se scimao, ali mi se pogled zaustavio na kutiji čokoladica Twix. Sjetio sam se reklame, uzeo si trenutak, litru čistog zraka iz boce te smo krenuli dalje. Život ponekad zna biti ironičan.

    avatar

    05.03.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  • drug

    ...samo da pozdravim jednog vatrogasca, za kojeg se slažem da u praksi treba biti i prijatelj...živ bio...pozdrav iz Deanovca

    avatar

    06.03.2008. (08:55)    -   -   -   -  

  • zbunjeniromanticar

    Triba imat povjerenja u kolegu na intervenciji i isto tako triba bit upoznat sa njegovim vrlinama i manama jer niko nije savršen, a to se najbolje postiže vježbom i iskustvom na prijašnjim intervencijama. Isto tako triba pripazit da u slučaju greške kolege ovisno o situciji na što nezamjetniji način dođe do ispravka iste, i o tome nema raspravke na intervenciji nego poslije. Pozdrav

    avatar

    29.03.2009. (21:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...