Komentari

janjoblog.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • 00

    E, moja Janjo, da je došal di drugi predsjednik, primer rečemo, vlade, e... tu bi bilo više svita. Ovako ovaj je star, voli puno podjebavat, nije našoj gradskoj vlasti ni podoban, pa ki ga šiša...
    A to kaj je predsjednik Hrvacke, ma ki je šiša....

    avatar

    02.03.2008. (12:52)    -   -   -   -  

  • Pesimist

    O,o,o,o,o kadi su oni davni dani kada smo uz limenu muziku pred kipcem kralja Tomislava, pod dirigentskom palicom "vizionara" obrane Grada,pokojnog kapetana Kefe, dočekivali narodnog zastupnika Sulimanca , kao da dolazi predsjednik Amerike, uz počasni bataljun, sviranje himne, podizanje barjaka itd... Svi su se diskretno sprdali sa ikonografijom, a svi su u biti licemjerno bili tamo, pljeskali primitivizmu, jer je Kefa trebal biti general, a svi mi ostali pješadija koju se može i treba gaziti čvrstom čizmom.
    Unatoč toga što je 80% vojno sposobnog pučanstva Ogulina bilo u obrani Domovine pokojni Franjo je nekoliko puta propičio kroz Ogulin na Bjelolasicu i nije se udostojio pozdraviti svoje prašinare, jer je bio uvjeren u njihovu totalnu odanost...
    Dolazak Mesića nije bilo uputno dizati na viši nivo organiziranja građanstva, jer je to rezervirano za kuma Šeksa, Kosoricu i neke slične kreature naše pesimistične zbilje....

    avatar

    03.03.2008. (23:13)    -   -   -   -  

  • Stipe

    Nije istina da je Franjo nekoliko puta propičio kroz Ogulin, bilo je to samo jednom, kad se žurio na marendu s Vatrenima na Bjelolasicu. Sa 150 km na sat! Čak se nije ni vratio kroz Ogulin, već je otišao helikopterom. Sumnjam da je ikad i čuo za Ogulin. A Stipe je već deseti put u Ogulinu! Ako ne računamo inkognito vikende kod gen. Stipetića na Sabljacima. Pravi građanin-predsjednik! Takav nama Ogulincima nikad neće biti dobar. Mi volimo samo božanstva, od Franje Josipa preko Josipa-Tita, do Franje. To je ujedno i najkraća povijest u Hrvata: Franjo Josip - Josip - Franjo!

    avatar

    04.03.2008. (03:29)    -   -   -   -  

  • ogulin

    Sramotno propraćen, bolje rečeno ignoriran posjet Predsjednika, pokazuje samo kako se i koje opcija i koje institucije poštuju od strane lokalne vlasti.

    avatar

    04.03.2008. (12:31)    -   -   -   -  

  • Argus

    Da, da loš primjer lokalne vlasti u poštivanju Predsjednika države, pokušajte zamisliti kako bi bilo da sredine gdje je druga stranka na vlasti ignoriraju posjet predsjednika Vlade ili kojeg ministra itd.

    Daleko smo mi od demokratske svijesti, pogotovo oni koji se dokopaju vlasti. Janjo, dobro si primjetila i humorom ublažila neodgovorno ponašanje naše vlasti prema Predsjedniku vlastite države.Nekulturno, nekulturno do srama!

    Pozdrav!

    avatar

    04.03.2008. (16:47)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Jadno, da ne može bit jadnije, tako dočekat Predsjednika države.
    Na službenim stranicama grada niti slovca o boravku Predsjednika u Ogulinu .

    avatar

    04.03.2008. (17:42)    -   -   -   -  

  • .

    Slažem se s vama u većini slučajeva, ali kolko ja znam ovaj je posjet bio zapravo privatan pa zato nije bilo ni službenih izjava. Tek uz put Stipe je navratio...malo do Šape.Bez Popa.

    avatar

    04.03.2008. (19:53)    -   -   -   -  

  • 00

    Bilo je usput, znamo, nije trebalo "organizirati događenje naroda" kako su to hadezeovci naučili od prijatelja Miloševića, ALI se je barem trebalo tamo zateći nekoliko najvažnijih ljudi iz grada - predsjednik gradskog vijeća, predsjednik HDZa, glasnogovonica bar, ili zastupnik. Tek toliko da ne ispadne (makar to osjećaju) da je čovjek nepoželjan. Minimum uljudnosti i kulture je trebalo pokazati, makar znamo koliko ga mrze. A nisu ni toliko mogli "progutati" ni progurati ta 2 sata. Eto... pamtimo!

    avatar

    04.03.2008. (22:14)    -   -   -   -  

  • BB (Bez Bloga)

    Sretan ti Osmi Mart, Janjo!

    avatar

    08.03.2008. (00:56)    -   -   -   -  

  • JANJO

    Fala puno BB, s vim ženam želim sretan Osmi mart, Međunarodni dan žen, a ako se još ki seti teg dana pa čestita, fala lipo!

    avatar

    08.03.2008. (10:04)    -   -   -   -  

  • John

    Bravo !!!!! Ili što bi Talijani rekli Brava !!!!

    avatar

    08.03.2008. (17:11)    -   -   -   -  

  • Nywqfcey

    tecno govora, i spremni na prilika da se kap u poeziji. refurbished laptops meaning

    avatar

    03.10.2009. (09:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...