Komentari

muzikologija.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • Drew Foxx

    album još nisam nabavio, ali bi trebao sutra.
    po pjesmama koje su procurile i klipovima koje sam čuo i po tvojoj recenziji mogu zaključiti da me čeka dobar album.
    još se nadam da će se janet vratiti u punoj slavi... trebala je napraviti više promocije za ovaj album, mislim da nastupanje na gma i trl nije bila neka velika promocija, mada su nastupi bili odlični.
    što se tiče ovih singlova, luv se ne mogu naslušati, a rock with you mi se na prvo slušanje svidjela...
    janet je opet pokazala da još ima ono nešto i da joj pola onih trenutno no.1 "pjevačica" nisu ni do koljena.

    avatar

    29.02.2008. (09:22)    -   -   -   -  

  • zim

    FLOP

    avatar

    29.02.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • The King Of Pop

    Skinuo sam album sa neta....preslusavam ga i svidja mi se......Konacno ....cini mi se da ce biti vise od 4-5 hitova sa ovog albuma.....

    Sve u svemu....svidja mi se jako...

    avatar

    29.02.2008. (14:54)    -   -   -   -  

  • govno u prahu

    ispao 4 minutes to save the world a od madonne ni traga->popapali ju justin i timbaland

    avatar

    01.03.2008. (15:08)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    pretjeruješ s ovom janet, samo zato jer je obožavaž, a ni sam ne shavćaš koliko si subjektivan.
    neš ti njenih pjesama niti neke velike uloge u današnjoj modernoj glazbi.

    avatar

    01.03.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    ajde e!hot50 propucaj se nečim... one tvoje glupače koje ti slušaš nikad neće napravit album kao što janet zna napravit.

    nadam se da će the 1 biti singl

    avatar

    01.03.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    mislim, treba samo pogledati ovih par nedavnih nastupa od janet s pjesmom feedback... pa to su vrhunski nastupi, a ples da ne govorim... nek mi netko nabroji 5 pjevačica koje onako dobre nastupe kao janet.

    avatar

    01.03.2008. (19:04)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    molim?! pa jedino šta u nastupima valja je band koji dobro svira, ona bezveze pleše, totalno nezainteresirana, a nastupi na trl i good morning america (ili kako već) su lypsinch. mogla bi barem uživo pjevat. meni je ona prejadna, žao mi je gledat, nikako da uspije i da se vrati a najajadnje mi je kada je pjevala that's the way love goes i počela otvarati usta dok se ne čuju riječi, pa je shavtila d aje falila i da je vjerojatno uhvaćena na playbacku pa se glupo smiješkala.

    i ti neurotico-loco si naporan sa svojim ljubomornim ispadima, ako ti tako smeta prijavi wikipediji, jer ja to nisan naprvaio a njihov server to može i sam potvrdit. sumnjam d aće feedback uopće u top 10 kod mene jer mu jako slabo ide u ostatku svijeta i nije nešto.

    avatar

    01.03.2008. (20:56)    -   -   -   -  

  • ana_s

    subjektivan?
    pa ne treba mi on reći što je janet, imam ja dosta godina da znam tko je i što je. i što je sve napravila za glazbu.....a ti dečec, odi spat, crtići su ti već prošli:-D
    da uspije, da se vrati? sorry ali ne razumijem tvoj jezik? da se vrati gdje? na razinu nelly furtado? To bi bilo spuštanje za nekih 5 razina.......
    žalosno mi je kako razmišljaš, ali opet nekako razumijem, žao mi te je pa imam razumijevanja:-)

    avatar

    01.03.2008. (21:03)    -   -   -   -  

  • ana_s

    i da...pokušaj barem malo prikriti da si ovisan o pozicioniranju pjesama....nikak da uspije mi zvuči kao "jer ako bi uspjela onda bi mi bila dobra"...što bi za tebe bio uspjeh? da se dobro proda ili da napravi dobru pjesmu? jer ako ti feedback nije dobar, gluh si i glup.....then on the other hand, heigl ti je dobro izgledala na Oscarima, nemaš ni ukusa, hahah...ma daj, nemoj me nasmijavati;)

    avatar

    01.03.2008. (21:10)    -   -   -   -  

  • govno u prahu

    ok nije da branim e!hota ali i ja sam primjetio manjak zainteresiranosti i energije u zadnjim janetinim nastupima...no feedback je stvar i po

    avatar

    01.03.2008. (22:55)    -   -   -   -  

  • ana_s

    manjak zainteresiranosti? jeste vi normalni? niste možda pomislili da je to njen stav? pa to je janet, ako hoćete gledati glupava smješkanja i hihotanja, imate 50 drugih na meniju, ne kužim šta ste zapeli za nju ko da ste ju jučer prvi put vidjeli........vjerojatno i jeste, kad je žarila i palila scenom očito se niste ni rodili, inače ne biste pisali ovakve nebloze koje su valjda uvjerljive ne znam kome......

    avatar

    01.03.2008. (23:01)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    hvala govno.

    jadna si kada moraš prijeći na vrijeđanje. koliko moraš biti ograničena da ne možeš shaviti da netko ne mora imati isti interes za janet kao i ti,a vrijeđanje je odraz tvoje nekulture i netolerancije.

    ne to nije njen stav. gdje da se vrati - tamo gdje je nema već godinama i gdje se očito neće još brzo,a možda ni nikada vratiti. ni publika ni kritika joj nije sklona. dosadna je i nezanimljiva,a teško da će se vratiti ovim album kad ni sama nije zainteresirana. ako želiš nešto prodati, a izvođaču ko janet je komercijalni uspjeh najvažniji, ne odradiš par natupa preko one stvari u tjednu kad ti izađe album eto tek tako, da bude nekog proma. očito nije je briga jer bi se barem malo više potrudila. po čemu su pjese s ovog i prethodnog albuma wow? svaka pjevačica u moru današnjih (prolaznih) zvjezdica može takvo nešto napraviti.

    pa ti draga pametuj nekom drugom ko dalje od neke janet nije ni čuo-

    avatar

    02.03.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • govno u prahu

    i nikako da dokučim zašt je prvi put stvar izvela u GMA ili ellen->???uz veću pozornicu s tonom svjetlucavih zaslona bi sve izgledalo efektnije....šta nije mogla pričekat neku dodjelu?

    avatar

    02.03.2008. (09:28)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    e!hot 50 : "sumnjam da će feedback uopće u top 10 kod mene"
    JELI TI MISLIŠ DA JE NEKOGA BRIGA DA LI ĆE PJESMA BITI TOP 10 KOD TEBE?

    mislim da ovakve rasprave nemaju smisla. janet je janet, i pola onih tzv. pjevačica tipa nelly furtado, fergie i sl. koje su prošle godine palile i žarile nikad neće biti kao janet, nikad neće prodati albuma koliko i ona i nikad neće imati hitova koliko i ona. Nikad neće imati dobre nastupe kao što ih ima ona.
    ne znam je si toliko glup da misliš da janet izgleda nezainteresirano, pa njeni nedavni nastupi su bili odlični i nije pjevala na playback, barem ne na ellen.

    zato vi koji ste čuli za janet prije 3 godine i koji ne znate njenu diskografiju i biografiju bi bilo bolje da se poklopite nečim i da raspravljate o nečemu što znate npr. tko je trenutno #1 na e!Hot ljestvici...

    avatar

    02.03.2008. (09:56)    -   -   -   -  

  • govno u prahu

    znam da je janetin topic
    ali ne mogu vjerovati da nitko nije zainteresiran za komentiranje nove madonne tj. po meni novog justina

    avatar

    02.03.2008. (10:47)    -   -   -   -  

  • xy

    Super je album

    avatar

    02.03.2008. (10:53)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    "nadam se da će the 1 biti singl"

    pitao si, a ja sam lijepo odgovorio

    avatar

    02.03.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Stvarno mi idete na živce. I bez upozorenja ću brisati komentare koji imaju ikakav posprdni i negativni karakter. Ili komentirajte pjesmu kako spada ili ju nemojte komentirati uopće. Stvarno me nije briga za vaše viđenje cjelokupne karijere Janet Jackson, jer postoje nepobitne činjenice protiv kojih ne možete ni da napišete cijeli esej o tome.
    Feedback je trenutno na #7 iTunes charta, nakon toliko vremena! zašto? jer su ljudi tek sada shvatili da je dobra pjesma? NE! Nego jer ju je većina tek sad čula, a svi smo po prvi puta vidjeli da ju negdje izvodi uživo. Jedan nastup na Oprah ili American Idol pogurnuo bi pjesmu do broja 1 samo tako.....To je njena odluka. I pitam se je l vi stvarno mislite da neki izvođači žive za te jebene brojke?? Pa Mariah na albumu ima skoro svaku pjesmu na albumu bolju od Touch My Body, ali se ipak odlučila za tu. Jer joj je draga i jer velike pjesme čuva za kasnije da album traje duže. A sigurno da je mogla odmah izbaciti Migrate ili onu baladu o kojoj svi pričaju i ići na sigurno. Jadni ste svi zajedno koji uopće posvećujete pažnju takvim idiotarijama, dajte se naučite uživati u glazbi!
    Amerikanci su glupi i ne mogu vjerovat da vam je njihov (ne)ukus mjerilo za išta a kamoli za nečiji uspjeh ili neuspjeh. Jebe se meni je l će njen album doći na broj 1, 2, 5, 56 ili 89. Naravno da mi je drago ako se dobro proda, ali ja prvenstveno želim dobre PJESME.

    avatar

    02.03.2008. (13:37)    -   -   -   -  

  • Drew Foxx

    slažem se sa muzikologijom...
    i ovaj e!Hot kad sam rekao "nadam se da će the 1 biti singl" mislio sam na pjesmu "the 1" koja se nalazi na albumu discipline... očito si pogrešno shvatio.

    avatar

    02.03.2008. (14:15)    -   -   -   -  

  • govno u prahu

    Pa mariah si može sad svašt dopustiti jer praktički ovo nije comeback single nego samo lead single....dok je janet ona koja se vraća....nek malo pogura fantastičnu pjesmu i nastupi na nečem većem....

    avatar

    02.03.2008. (15:10)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    v muzikologija:
    "amerikanci su glupi i ne mogu vjerovat da vam je njihov (ne)ukus mjerilo za išta a kamoli za nečiji uspjeh ili neuspjeh."

    hm, amerikanci, jel? a britanija gdje joj je singl flop koji ni u top 100 nije ušao, a album tek u top 50,a tek ostatak svijeta? a kad je bila popularna onda su ti amerikanci bili pametni, a sada više nisu?

    ja kažem da je takvim izvođačima ko janet komercijalni uspjeh najvažniji, nekoć se dobro prodavala a sad je na dnu, to vrijeđa njen ponos.

    avatar

    02.03.2008. (17:40)    -   -   -   -  

  • muzikologija

    Joj daj molim te....Pa Mariah tamo ima jedan jedini #1 (ako ne brojimo onaj s Westlife). I dok je u skoro cijelom svijetu bila prva s We Belong Together, tamo nije. Kao što Amerikancima možeš svašta nametnuti, tako Britancima ne možeš. Mariah i Janet nikad tamo nisu bile hitovi, niti će ikad biti. Nema to veze ni s promocijom ni s ičim takvim. Njima pak svakakvo smeće dođe do broja 1. Od krpene lutke do klinaca iz neke tv serije za predškolsku djecu.....

    avatar

    02.03.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • e!Hot50

    Istina.

    Janet tek #63 u UK

    avatar

    02.03.2008. (21:36)    -   -   -   -  

  • Anonymus

    @Muzikologija, može li link za LUV?! E i za novi singl od leone, better in time? Hvala unaprijed.

    avatar

    05.03.2008. (12:56)    -   -   -   -  

učitavam...