Komentari

lehrerin.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Tina

    E, ovo kao da sam ja pisala. Meni je cijela prošla godina bila takva. Uz bolesti u obitelji i jedan smrtni slučaj, nalazila sam se na raskrsnici života. Nezadovoljstvo na poslu, ne znam šta me čeka, dal ću možda završiti na drugom kraju svijeta, daleko od svih koje volim, ma sto pitanja i strahova rojilo se u glavi.
    Nisam ni sada 100 posto na čistu sa svime ali bolje je. Znam da je to teško vjerovati ali stvari uvijek nekako dodju na svoje.
    This too shall pass, my dear.

    avatar

    29.02.2008. (01:00)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Ne bi izgledala kao NIšta jer upravo što sve ovo pišeš i prepoznaješ u sebi znači da si ti Sve. Čita li mužić tvoj blog? Ako da, onda će ovo vidjeti i sigurno će ti dati do znanja da te nikada ne grli preko volje, čak ni kad je najumorniji. Znaš, svi imamo takve faze, i ja stalno nešto vrtim, kalkuliram, brinem i strepim, ne znam zašto, ali većini drugih ljudi nije tako. Nekad mislim da je to prokletstvo,a nekad da je blagoslov. Promisli dvaput. Ja još uvijek razmišljam :o)

    avatar

    29.02.2008. (11:00)    -   -   -   -  

  • experiance

    Čita tek sada...
    Ponekad se i ja iznenadim tekstovima, a sve to ponekad i fizički nemogu - jer me nema doma. Kada me ima, zagrljaj nemože biti preko volje, već iskren.

    avatar

    29.02.2008. (17:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...