Komentari

rahatlokum.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • k.

    je. i ja tražim neki 'reset' već neko vrijeme. ako netko nađe molim da stisne rečenu tipku. unaprijed zahvalan. slijedi nagrada.

    avatar

    27.02.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Ire

    žvrljalizam LOL

    avatar

    27.02.2008. (15:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    niš ja tu ne kužim... c c c..

    avatar

    28.02.2008. (06:57)    -   -   -   -  

  • Gjuroo

    De im rekni i da ubace 'undo'. Jako mi to fali. Plus neki extra life da se možemo zajebavat. Da možemo probat neke stvari koje nas je frka radit. I ne znam... Imao sam mentalnu listu fič'ra koji mi fale, ali sad ne mogu doći do te datoteke, pa govorim napamet.

    avatar

    28.02.2008. (13:34)    -   -   -   -  

  • anspik.

    droga je odgovor :D

    avatar

    28.02.2008. (19:38)    -   -   -   -  

  • Irida

    Poziv!
    posjeti moj novi portal i zaželi mi sreću. magicus. info magazin

    avatar

    29.02.2008. (08:03)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Super ti je blog. Please, dođi i posjeti moj i komaj mi, please, please, please, samo mi please nemoj napisati da sam koma. Pozz, kisač. Nitko me ne koma a super mi je blog, a promijenila sam i dizajn. I pošalji ovo na dvadeset i četiri adrese u roku od 14,5 minuta pa će ti se desiti nešto što si već jako dugo želiš. Ako ne pošalješ snaći će te teške nesreće i administratori će ti izbrisati blog, bljeeeeee!
    Ne, nisam prolupala stara moja nego mi je pun racku ovakvih komentara. A pošto ne baratam stručnom terminologijom kao ti i očito nisam toliko dobro kompjuterski opismenjena nisam smislila ništa osobito originalno. a ovaj tvoj post me baš nasmijao i oraspoložio i morala sam komentirati.

    avatar

    29.02.2008. (09:16)    -   -   -   -  

  • catcher

    da, kuzim te. osim ovog s gastritisom. ja mogu i poslije 30 :P

    avatar

    02.03.2008. (12:49)    -   -   -   -  

  • SadisticoShy

    Ja bi dodao da mi je u totalnoj banani ta sub-rutina sa spavanjem, pa mislim koji idiot je to programirao. Ono totalno je sfušano. Em što mi sjebe dan kad se ufuram da ovaj traje umjesto 24, zapravo 35 sata ( okruglija brojkica, jel'te) i onda se zbog loše osmišljenog dizajna i zamora autonomnih funkcija samo skljokam pošto iste ne kompenziraju nekakvim energetskim backupom.
    E da i to jebeno spavanje, da ok'je i ono faking ugodno kad si ono izmoren za popizditi. Ali budimo logični – to je jebeno gubljenje vremena.
    Ono . zak'e si ne mogu spojiti neki externi divajs i recimo pogledati neko film dok spavam, ili ono, čatati s ekipiom i to. Ili haklati neku igru.
    Onaj skirin sejver koji se pali za vrijeme procesa spavanja je največi debilizam i programerski fušeraj. Mislim kaj je to, recikliranje podsvjesnih scrap fajlova i spajanja u cijelinu.
    Ono bez reda poretka i logike!
    Nebulozno, nelogično i u mom slučaju često paradoksalno-zastrašujuće extremno bizarno. (etc.)
    A seks? Sanja li ko seks ? ?!?! jel taj koji je piso te programe jel ikad ševio?!?! Pa ono, jer iko svršio u snu ?? 4 real ?
    O sexu u real timu nebi niti trošio riječi. Od toga da je centar za odvodnju nusprodukata smješten u centru zabave. Pa di' to ima smisla ? Pa mislim takav flood u dizajnu ne bi ni Bandić napravio. Ko da otvori novi Jakuševac unutar Aveniue Malla!

    Mislim imam još gro prigovora, i mogoa bi se sada nadovezati na cijenjenu kolegicu Rahatli do prekutra pa makar dan trajao i 48 sati…ali ono, ako u doglednoj evoluciji ne srede te propuste, ono, fakof, vračaj pare!
    I da koja budala je izmislila kolesterol ?

    avatar

    02.03.2008. (17:02)    -   -   -   -  

  • Minerva*Riranje

    Postala si muško po Metrou. Hahaha i sad još malo hahaha.

    avatar

    04.03.2008. (14:38)    -   -   -   -  

  • alexx

    ihihihi. ti si meni jako super. na onaj gornji post bih ti isto to mogla napisat al malo je neprikladno i ne znam baš koliko paše uz "žao mi je".

    avatar

    10.03.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...