Komentari

newjerseygirl.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tina

    A to ti je tako. Kad mužiću nešt obećaš, moraš to i ispunit. Moj često piše neke članke ili tutoriale o 3d-u pa mu ja ispravljam pravopisne i gramatičke greške (jer sam ja pazila na satu engleskog, a on se zafrkaval :-)). I najčešće on to radi kasno navečer kad se ja fino smjestim ispred tv-a i gledam svoje serije. Al dovoljno je da mi zatrepta okicama i evo mene za laptopom. :-)
    Btw kako napreduje sredjivanje papirologije? Kad počinješ raditi?

    avatar

    28.02.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    papirologija ide jaaaaakooooo sporo. docekat cu mirovinu dok ne dobijem papire...haha...bar mi se tako cini. nadam se da ce uskoro biti gotovo. a posao je na redu cim papiri dodu!

    avatar

    29.02.2008. (01:22)    -   -   -   -  

  • mega

    baš ti je liep blog.. svrati.. pozz

    avatar

    01.03.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  • tulipancic

    Sad znas kako je nama domacima. Preko tjedna radis, jedva cekas vikend, kontas - ma da se malo navecer odmorim uz Tv, a kad ono - STRAVA! Ne znas jel gori program bio u sub. (Dora) ili u ned. (Miss Universe). I onda se ljudi kazu - ˝Pa ne morate nas gledat!˝ Stvar je i da ih ne gledamo, ali sutradan sve novine vriste o tome. I tako se igra nastavlja...

    avatar

    02.03.2008. (10:34)    -   -   -   -  

  • boco san

    Njjednostavnije stvari su one o kojima nšta ne znaš .
    De Neverov zakon o složenosti

    avatar

    02.03.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • jersey-girl

    @tulipancic znam ja o cemu pricas. dok sam bila u hrvatskoj proslu godinu i cekala na obranu diplomskog dosadivala sam se uz tv program. na programima je sve repriza reprize reprize reprize i tako u nedogled! ako nista tu bar imam sta birati za gledanje, samo filmove imam na oko 150 programa i uvijek se nesto nade.

    avatar

    03.03.2008. (00:33)    -   -   -   -  

  • anima

    Do tvog bloga sam dosla prateci tvoje komentare na drugim blogovima koje citam. Vidim da imamo slicnu pricu :). Zanimljivo je citati te :). Pa skoro smo i susjede! Ja sam malo sjevernije, Jersey City . Nadam se da necemo opet dugo cekati na novi post :). Pozdrav!

    avatar

    03.03.2008. (19:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...