Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • turimti

  čovjek je naprosto smiješan. totalni luzer i kompleksaš. on je živi dokaz kako u "bolesnom telu" nema zdravog duha.njegov odnos prema velikanu vladi gotovcu mu je izbacio bilo kakav adut iz ruku za bavljenje politikom...ako želite nekomu kazati kako je netalentiran za posao/hobi kojim se bavi, recite mu da je budiša!...

  avatar

  25.02.2008. (18:24)    -   -   -   -  

 • Pero Panonski

  Ovaj nas lazljivi narod vice "hocemo postene politicare". Budisa je bio i posten i dosljedan. Nas ludi narod je jos uvijek zaljubljen u Titu jer drhti na pomisao na velikoga vodju koji osigurava svojoj djecici lagodan zivot, jer u diktaturi su svi zaista jednaki, tj. svaka budala je jednako dobra kao netko radisan i obrazovan. Budisi nitko ne moze oduzeti 1971. A ovi svi sto se pozivaju na Gotovca, zaboravljaju da je Gotovac bio gorljivi nacionalist :) E da, pitati Gorinseka zasto se HSLS raspao.

  avatar

  25.02.2008. (18:40)    -   -   -   -  

 • CRNI BLOG KOMUNIZMA

  Na početku jedan ispravak autorice posta: nije HSLS na čelu sa Draženom Budišom bio "jedina prava oporba Tuđmanu" nego je to bio Dobroslav Paraga na čelu Hrvatske stranke prava, i Ante Paradžik. Budiša je s Tuđmanom paktirao i koalirao, a kada su kongresnici u Washingtonu očekivali Budišinu osudu Tuđmana zbog podjele BiH, Budiša je na njihovo iznanađenje opravdavao Tuđmanovu podjelu BiH s Miloševićem, ili smo to već zaboravili? Pored toga je predsjednik Njemačkog društva za zaštitu naroda, Tilman Zülch, pozvao Budišu da zajedno odu u BiH i na tiskovnoj konferenciji osude hrvatsko-muslmanske sukobe, i da upute zahtjev kako bi se oni odmah zaustavili, ali je Budiša to odbio.
  Ovaj posljednji Budišin potez je za pohvalit - distancirati se od jedne politike i stranke koja se stavila u službu globalizma i rasprodaje Hrvatske, potvrdilo je Budišu kao političara koji ipak nije izgubio sve ideale i moral u politici. To mu je plus, a minus što nikada nije ostvario svoje obećanje s Paradžikova ukopa da će razotkriti njegove ubojice za pisaćim stolom. Post mortem je ostavio na cjedilu predsjednika Saveza studenata Hrvatske u Hrvatskom proljeću, časnog gospodina Antu Paradžika, dopredsjednika Hrvatske stranke prava.

  avatar

  25.02.2008. (20:52)    -   -   -   -  

 • Bruno

  ( turimtikitu)

  Budiša je živio u magli,u magli je i nestao !

  avatar

  26.02.2008. (16:30)    -   -   -   -  

 • Irida

  Poziv!
  posjeti moj novi portal i zaželi mi sreću. magicus. info magazin

  avatar

  29.02.2008. (08:13)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...