Komentari

bookie.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • rolandgarros

    prolazi to...ide to u over, tri seta po tri tie breaka...sigurica...dodao sam jos dva para od ujutro...pozzz

    avatar

    25.02.2008. (12:42)    -   -   -   -  

  • rolandgarros

    ja sam uplatio na 1,45 super sansu, mislio sam da ce bit toliki koef kad sam pisao parove sinoc pa sam sad ostavio, nisam htio mijenjat....

    avatar

    25.02.2008. (15:27)    -   -   -   -  

  • Bookie

    Stvarno me moj Koubek strašno razočarao. Nije on tip igrača kao Safin ili Nalbandian koji mogu dobit svakog i izgubit od svakog. Škugor je igrao odlićno,dobro servira i još bolje se kreče. A kad bi smanjio neforsirane pogreške na minimum,brzo bi se našao među 100. Ali Koubek ko da je proda meć. Koliko god njema Škugor svojim neiskustvom dava šansi,Stefan je njemu dava još više,kao da je morao da izgubi ovaj meč. Neznam,budem li čua da su bile velike uplate negdi na Škugora,to će me jako rastužit i naljutit. Neke face dižu velike pare bez po muke,a normalan narod i raje poklanja pare kladionici. Izgleda baš ironično da sam naš komenator koji je subjektivan,koji navija za našeg kaže kako Koubek izgleda nezainteresirano i kako ovo uopće nije pravi Koubek?! Zašto?

    avatar

    25.02.2008. (18:04)    -   -   -   -  

  • Bookie

    Ipak Koubek dobia. Ovo gori sam napisa kad je škUGOR ima dvi meč lopte. Žao mi je igrat kontra našeg,neću više to činit. Sad mi i žao našeg igrača,al ne koliko bi mi bilo žaj izgubljene love.

    avatar

    25.02.2008. (19:03)    -   -   -   -  

  • topla voda

    @bookie, shvatio si jednu od najvažnijih lekcija u kladionici, a to je da se kladi pameću a ne srcem. U našem ''poslu'' smo zbog para i dobitaka, ne zbog sentimentalnosti. samo tako dalje. uskoro ćeš moći promeniti nickname u Terminator. Već te vidim kako svaki dan s osmjehom nna licu i s hrpom para u novčaniku napuštaš kladionicu s pozdravom '' I'll be back '' :)

    avatar

    25.02.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  • Bookie

    Hvala dragi,a moga bi i ti prominit nadimak,a? Glupo mi te zvat Topla Vodo?! Doduše,ja obožavam toplu i vruču vodu...al sad me ona podsjeća na tebe. ajde,ajde...usput,kakav ti je ovi video klip doli?

    avatar

    25.02.2008. (21:23)    -   -   -   -  

  • Tipman

    Nije loš Young no ako Blake bude onaj pravi.....pouzdajem se u the destrojerovu9 analizu :-)))

    avatar

    26.02.2008. (01:41)    -   -   -   -  

  • topla voda

    A da budem gejzir ili možda vulkan :).
    Ma imao sam cool nickname ali me mjesali s jednim drugim tipom pa se nabrzinu prekrstio u prvo sto mi palo na pamet. nije mi opće toliko stalo do toga. ako mi nešto dođe promjenit ću.

    avatar

    26.02.2008. (13:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...