Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • greeneyes

    ne daju čovjeku ni smrt na miru dočekati

    avatar

    22.02.2008. (11:26)    -   -   -   -  

  • ANONIMKA

    to što se radi ovoj starici to je više nego li sramotno, neka uzmu stanove glavešinama koji su ih dobili putem lopovluka, pa i Kosorica je znači mogla otkupit tuđi stan, a ovu jadnu staricu tjeraju, ma gdje????pitam ja njih SRAM IH BILO , KAKVA NAM JE TO DRŽAVA I PRAVDA.....BAKO NEDAJ SE UZ TEBE SMO.

    avatar

    22.02.2008. (12:36)    -   -   -   -  

  • nepravda

    CNN, što je službeni stan vlade oko tog pitanja? Kakav je stav parlamentarnih stranaka oko pitanja zaštičenih najmoprimaca i prekupaca takvih stanova?
    Hoće li se to ikada riješiti ili vlada računa da ljudi jednostavno umru? Jesu li sami zastićeni najmoprimci krivi što su se našli u toj situaciji? Tko je kriv za takvo stanje? Vjerujem da postoje jasni odgovori na ova pitanja. Zašto odgovorni to ne žele riješiti? Jesu li u sukobu interesa? (njihova rodbina, prijatelji s i sl.)

    avatar

    23.02.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • Mario

    Kako je ono jednom netko rekao? Stupanj civiliziranosti nekog društva ili države mjeri se po tome koliko ono skrbi za bolesne, invalide, nemoćne. Sami zaključite koliko je prema ovom i mnogim sličnim slučajevima Hrvatska civilizirana zemlja.

    avatar

    23.02.2008. (22:05)    -   -   -   -  

  • bivša apstinentica

    Žalosno...

    avatar

    26.02.2008. (04:25)    -   -   -   -  

  • KATASROFA

    Pa deste Narode kojeg vraga cekate??? da se bu desil NAROD??? tek onda kad bude prekasno da nas sljam ponizava tak daleko,a smrad sere nema kaj s tim stanom njegova kcer je to dobila u trajno vlasnistvo,KAK????? Na lijepe oci a ak je njegova kcer dobila zakaj starica nebre dobiti da na mijeru doceka tu de se navikla smrt,sljam jedan njema nika stim pa zakaj si kcerkica njeje zela drugog advokata morti bi manje bilo sumjivo nek tatica igrac tu ima prste smrad lopovski,svakom takvom sljamu ,egoisti daj SILA ziva da im se troduplo vrne i gore nek kaj ti smradovi djelaju od ljudi.OVO je Diktatorska lopovska drzava,SRAM VAS BILO BANDO NI COVJEK VISE NI UMRJET NEBRE V MJERU JER STE PROKLETI I POHLEPNI TUDEG.

    avatar

    04.03.2008. (20:22)    -   -   -   -  

  • ivanrr

    Sjajno svjedočanstvo, moje ime je Ivan Marković. Imam dobre vijesti za sve zajmoprimce, poslovne ljude, državne radnike, studente, itd.. Imajte na umu da je ovo sjajno vrijeme za dobivanje zajma, uzmite božićni zajam po kamatnoj stopi od 3%. Otplata počinje tri mjeseca nakon što ste sigurno primili zajam, želim iskoristiti ovu sjajnu priliku da se zahvalim đakonu Frankie Vladimiru. Dobila sam zajam od nje prošli mjesec da platim svoje račune za kraj godine, kao majka, savjetovat ću svakome kome treba zajam da se obrati đakonu Franku Vladimiru za dobro djelo koje je učinila u mom životu. Ovo su njezini kontakt podaci putem WhatsAppa: (+ 13475741807) putem e-maila: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    avatar

    08.12.2021. (13:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...