Komentari

azhdaja.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Tovar

  Moramo na kavu ovaj vikend!

  avatar

  22.02.2008. (12:02)    -   -   -   -  

 • azhdaja

  a nije to vas išlo, s vama mi se pije kava. :D druga je stvar šta mene sad zanima kakve je prirode kad ti to kažeš. :)))
  --lyd

  avatar

  22.02.2008. (13:36)    -   -   -   -  

 • lajka

  pa ja na to nebi tako negativistički gledala, jer i meni se to masu puta dogodilo.. vidim neku osobu koju nisam dugo vidila, zapričamo se i onda se stvori neki osjećaj među nama tipa:'ajme imam ti toliko toga za reći', 'baš dobro da sam te vidila'. U biti, ponašanje mene i te osobe postane blago euforično, i nekako, poziv na piće (s bilo koje strane) više bude znak da nastavak našeg druženja ima potencijala i da je toj osobi (koja zove na piće/kavu) drago da je vidila tu drugu osobu. I nekako i ne mogu virovati da postoje ljudi koji bi ljude zvali na kavu čisto jer kada vide neku osobu nakon poduže vrimena (al nemora se ni radit o poduže vrimena) moraju "odraditi kavu", nebi da će tako njihov susret ostati službeno zapamćen. Pozdravljam ;)

  avatar

  23.02.2008. (17:35)    -   -   -   -  

 • azhdaja

  Pa ok, al to onda znači da ti se s tom osobom barem teoretski pije kava. A ja sam stvarno doživila i sa svoje i s tuđe strane odrađivanje kava i smatram ga u najmanju ruku smotanim, ako ne povremeno i nepristojnim. :) Ma ok, naravno da je post pretjeran, čisto u literarne svrhe, ne i jer doista doslovno tako mislim. To je lako zaključiti, ako ni iz čega drugog, onda iz ovih hvalospjeva koje pivama sama sebi, a iz recentnih razgovora sa mnom (ili barem pokušaja razgovora preko FB-a) znaš da nemam tako previsoko mišljenje o sebi. :)

  Odzdravljam! ;)

  avatar

  23.02.2008. (19:45)    -   -   -   -  

 • lajka

  pa šta je ovo? oće ode osvanuti koji novi post? ;) ja učim za usmeni koji je danas u 14 ipo (i još sam popila ono ogavno zlo od kave pa ne mogu zaspati, što je i bio cilj u biti) i željela sam si uljepšat stanku čitajući neki dobar post, ali nema i nema :P

  avatar

  28.02.2008. (03:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...