Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Tražeći sebe

    Slikice su ti super..uvijek me nasmiju. Čini mi se da tom tigru sigurno više nije kao prije (sudeći po faci). Treba dati slobodu drugome- tako je ujedno dajemo sebi.

    avatar

    21.02.2008. (21:32)    -   -   -   -  

  • yoko

    Hvala :)
    Nije ni njemu ni ovome malome kojeg drži :)

    avatar

    21.02.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • dinaja

    "Slomljena srca" je opet pogodio srž stvari. Pitam zašto se često ponavljaju situacije. Žena upozna veselog, šarmantnog, širokogrudnog muškarca i zaljubi se u njega. Muškarac upozna zgodnu, veselu, šarmantnu ženu i zaljubi se u nju. A onda počinju problemi, želja za promjenama osobnosti partnera. Sve ono što su prije bile kvalitete, postaju smetnje. Veselost i šarm se krivo tumače, širokogrudnost smetnja u komunikaciji. Kada je "on" šarmantan prema drugim ženam ona to sada smatra prevarom, a kada se ona nasmiješi šarmu njegovog prijatelja on to smatra uvrijedom njegovoj muškosti. Za što pokušavamo promjeniti partnera i konačnici prestajemo voljeti na njemu ono u što smo se zaljubili? Je li to sebičnost ili pomanjkanje samouvjerenja? ili možda uistinu još nismo shvatili što je uistinu ljubav?

    avatar

    22.02.2008. (06:12)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    "I prilikom tih izlazaka nije zainteresiran za nju, niti ga zanima samo seks, naprotiv, i dalje uživa sa svojom voljenom." Ova rečenica je nespretna, valjda nisi htio reči da nije zainteresiran već da mu je važna komunikacija, a ne samo seks i da može uživati u razgovoru s njom o svim temema, to jest da se njegova zaljubljenost pretvara u ljubav. Ako vjerujemo u ljubav druge osobe tada nećemo vidjeti opasnost od svakog trenutka kojeg ta osoba provede bez našeg prisustva i uživati u trenucima koje provedemo s tom osobom čak i ako ju ne dotaknemo. Bit ljubavi nije da dvoje ljudi bude fizički zajedno već da idu u istom smjeru.

    avatar

    22.02.2008. (07:27)    -   -   -   -  

  • yoko

    Jest malo nespretna, al povezana je s rečenicom prije! Dakle, opis osobe o kojoj pričam da ne bi bilo zabune!
    Mislim da bi se to sve skupa moglo reći kao "zasićenje..."

    avatar

    22.02.2008. (16:53)    -   -   -   -  

  • Tražeći sebe

    Znaš da uopće nisam vidila maloga!!!! MIslim :-))

    avatar

    22.02.2008. (16:58)    -   -   -   -  

  • dinaja

    "Zasićenje" je užasna riječ, a kada uistinu dođe nagomilavanja negativne energije tada to više nije ljubav, nego entropija koja izaziva kaos u mozgu.

    avatar

    22.02.2008. (18:50)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Zasićenje...hm... kad do toga dođe ne uživaš više u društvu te osobe, smeta te, živcira itd. No uživaš li i dalje u njenom društvu, to je samo znak da prelaziš u drugu fazu kao što si rekao da se griješ još više, ali na drugi način, mirniji.

    avatar

    23.02.2008. (08:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...