Komentari

opsa.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • ko pita po svuda skita

    evo surfam po sajtovima o natou, ima tu sveg i svaceg. na vas sam slucajno naletio jer vec danima otvaram sajt atlanskog vijeca hrvatske koja ne radi pa sam probao vidjeti da nemaju neki novi sajt ili neznam sta pa sam vas naso. trebali bi dogovoriti da vas linkaju na stranici nato od ministarstva. nego mene zanima jeste vi dobili one novce od us ambasade za promicanje natoa il je to dobio atlan. vijece pa zato nemaju stranice :-) radilo se o povecoj lovi a vidim da se nis ne radi po pitanju informiranja gradana o natou. vas sajt je jos najbolji od sveg sto sam naso a dobro je i ono na net.hru gdje sam i naso vas blog a onda i sajt. u svakom slucaju dobro vam je ovo sto ste skombinirali s blogom.

    pozdravlja vas nato seminarista :-))))

    avatar

    21.02.2008. (16:55)    -   -   -   -  

  • davdagic

    Poštovani gospodine, drago nam je što ste posjetili Internet stranicu i blog Organizacije za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA). Nadamo se da ste zadovoljni informacijama na stranicama; svaka kritika je i više nego dobrodošla. Vjerujemo kako će uskoro i Ministarstvo vanjskih poslova i Europskih integracija postaviti poveznicu prema našim stranicama kao što ste napomenuli.

    Što se tiče Internet stranice Atlantskog vijeća Hrvatske, one trenutačno nisu u funkciji, ali smo sigurni da će ih uskoro osposobiti.

    Po pitanju natječaja veleposlanstva Sjedinjenih Američkih Država koji spominjete, naša organizacija nije aplicirala za ta sredstva jer nije udovoljavala kriterijima natječaja, također niti Atlantsko vijeće Hrvatske nije apliciralo prema našim saznanjima. Sredstva su dobili Institut Idemo, Transparency internatonal Hrvatska te udruga Cenzura prema informacijama koje posjedujemo. Vjerujemo da će te udruge sredstva potrošiti na najbolji mogući način i sigurno doprinijeti informiranju građana.

    Drago nam je da Vam se sviđaju naše stranice i blog te se nadamo kako ćete biti redoviti posjetitelj, a svaki Vaš komentar je uvijek dobrodošao.

    Uz srdačne pozdrave,

    Organizacija za promicanje sjeverno-atlantskih integracija (OPSA)

    avatar

    21.02.2008. (20:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...