Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • nažigač

  Kasno, Oni upravo mijenjaju Ustav.

  avatar

  21.02.2008. (11:58)    -   -   -   -  

 • hebatga

  Kad te netko 10-tak godina odsad (kad nam NATO bude neupitna stvarnost) podsjeti da si osnivo ovakve odbore odgovori mu sa "kojeshtarije".
  Biit frajer u danom trenutku, to je cilj.

  avatar

  26.02.2008. (00:25)    -   -   -   -  

 • Zoran Oštrić

  @Nažigač: Ne mijenja se onaj članak ustava (članak 86) koji se na ovo odnosi, nego članak 141, koji se primjenjuje samo na referendum o ulasku u EU.
  @hebatga: Nisama shvatio što želiš reći?

  avatar

  26.02.2008. (16:53)    -   -   -   -  

 • malisa

  JA NISAM ZA ULAZAK U NATO IZ JEDNOSTANOG RZLOGA. A TO JE . AKO MI NEKO NUDI NESTO A NE DADE MI DA TO RAZUMIJEM I SHVATIM JA ZNAM DA SE RADI O PREVARI. A TO JE UPRAVO URADIO SANADER. STALNO PRIUCA DA SE TREBA UC U NATO I DA JE TPO DOGBRO A JA SMA CUO I MNOGO LOSIH STVARI AL SANADER NISTA O TOME NE PRICA SUTI KO PIZDA DAKLE LAZE. E JA OCU DA SE KARTE STAVE NA STOL DA VIDIMO DJE SU TI KECEVI . PA AKO STVARNO TAJ NATO VALJA IDEM U NATO AL AKO NEVALJA NECE MENE NIKO ZEDNOG PREKO VODE PREVESLAT. JOK BRACO . PA NIJE MENI PET GODINA.
  ETO ZATO---
  NISTA NATO---

  A TEBE OSTRICU IDEM SAD REKLAMOVAT NA MOM BLOGEKU DA TE I ONI KOJI MENE OBILAZE DODJU PROCITAT JER VIDIM DA SE ZAUZIMAS ZA ZDRAVE STVARI U ZIVOTU SVIH NAS IAKO OD SVEGA TOGA MALO JE MOGUCE REALIZIRATI A VECINOM SE RADI O UTOPIJSKOM SNU, AL TRUD TI JE VRIJEDAN PAZNJE.

  avatar

  28.02.2008. (13:38)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...