Komentari

malaanja.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • NISKOZEMAC

    Jutric Iz Amsterdama.
    Posto mi se danas ne radim ostao sam kuci i prvi sam na Vasem postu i imam vremena da pisem,ali odijednom predomislio sam se ;idem raditi i prestajem pisati.Toliko i cujemo se veceras!!

    Pusaaaaaaaaaaa Anjici!

    avatar

    20.02.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • Wanda

    :-(

    avatar

    20.02.2008. (10:37)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Joj, joj, joj...:((( Koliko borbe, koliko trke s vremenom...:((( Želim Vam da što prije mala Anja izađe iz bolnice; da bude ponovo vesela i puna osmijeha, svog zaštitnog znaka...
    I da jednom ta rehabilitacija upali....Zavrijedii ste - svi!
    Pusa, pozdrav od Luki+Goldie

    avatar

    20.02.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • lucy(:

    ajme,kak zivot nekad nije fer...:(
    jako mi je zao,nadam se da ce sto prije ozdraviti....
    sretno...pozdrav!

    avatar

    20.02.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • Đus

    znate zašto bih, da se kladim, sve što imam stavio na vas? jer kad između troje ljudi postoji ovoliko ljubavi, krajnji rezultat ne može biti ništa drugo nego pobjeda. i dok svatko od vas troje ima takvu bazu, ne morate se brinuti. Anja nam je ionako već 100 puta pokazala koliko ima snage, a i vi.
    Ševcu, Choco i ostalima mogu samo poručiti- moj najdublji naklon, evo par predivnih "stabala u jadnoj šumi".
    naša borba ostaje, za sve malene.
    pozdrav!

    avatar

    20.02.2008. (11:09)    -   -   -   -  

  • Gali

    Puse anđelu

    avatar

    20.02.2008. (12:15)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Evo samo da Vam se nakratko javim. Anjica je za sada ok. Prima potrebitu terapiju, nema temperaturu i osjeca se koliko toliko dobro. Hvala Vam svima na dobrim zeljama za sto brze Anjino ozdravljenje. Pozdrav svima od tate Tomislava!

    avatar

    20.02.2008. (12:34)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    jadna malena. kad bi bilo mogucnosti, bilo bi mozda najbolje da provede nekoliko tjedana na moru, more ipak najbolje lijeci disne puteve. ili svaki vikend na nekoliko sati na sljeme, malo van iz smogom zatrovanog zagreba.

    avatar

    20.02.2008. (12:53)    -   -   -   -  

  • CHOCO

    Veselim se da je Anja već bolje, nadam se da bu i doma brzo... :-)
    Moram spomenuti da ste zaboravili Žvakicu koja mi je iznijela svoju ideju o aukciji i pokrenula me da to skupa napravimo :-))
    Ponosna sam i ja na vas kad čitam sadašnje postove i gledam unazad... osjeti se napredak u vašem otvaranju prema van i obradi tema :-)
    što se lista i naslovnica tiče, pravila nema... na almost cool listu dospiješ čim pobudiš veću pažnju blogera, na naslovnici uglavnom kad pišeš o temi koja bi mogla biti senzacionalistička ili se potrefi da urednici nisu našli niš pametnije, a cool listu neću uopće komentirati... pusa Anji...

    avatar

    20.02.2008. (14:03)    -   -   -   -  

  • marioneta vjetra

    čitam vaš blog i pada mi na pamet jedan prijedlog
    naime znam da vam je teško i komplicirano i da ste vjerojatno sve pokušali
    ali vam kažem iz vlasitog iskustva da bi vam doista mogla pomoći i alternativna medicina
    nemate što izgubiti samo dobiti
    pokušajte kontaktirati nekog od bioenergičara, ili evo konkretno Vladimira Ivanova, kako bi se bar napadaji smanjili...poznajem mnoge ljude koji su bili skeptični i kojima je pomoć data...eto to vam je samo moja poruka i nadam se da je nećete ignorirati, kažem sva pomoć vam je dobrodošla, a Anja zaista zaslužuje da bude dobro, ako možda i ne vjerujete, bar pokušajte otići jednom zbog nje...
    veliki pozdrav

    avatar

    20.02.2008. (19:14)    -   -   -   -  

  • NISKOZEMAC

    Vecer iz Amsterdama!!
    O drugome nista nisam ni razmisljao vec samo da mi ozdravi i svojoj kuci se vrati.Pusaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

    avatar

    20.02.2008. (19:16)    -   -   -   -  

  • niky16

    evo mene opet hvala bogu da je mala slatkica dobro i da dobro prima terapiju jako mi je zbog toga drago.........nista zelim vam puno sreće......i da mala slatka anja brzo ozdravi.....
    velki pozdrav od nike!!!!!!!!!!!!

    avatar

    20.02.2008. (20:42)    -   -   -   -  

  • Kneginjica

    Hvala najljepša na linkanju. :)
    Svjesna sam da čitate puno blogova i da ih ne možete sve komentirati, a vi pišete postove rapidnom brzinom, tako da uvijek pročitam sve zaostatke, a komentiram najnoviji post.
    Oni koji znaju da imam blog često me pitaju zašto uopće to pišem, zašto gubim vrijeme na blog...
    No, ne znaju koliko je zapravo lijepo kontaktirati s ljudima koji nisu blizu, ali mogu prirasti srcu.
    I nitko zbog toga ne gubi onaj život "uživo", a meni je blog... Hm, pa lijepo vidim kako se razvijam i koliko se mijenjam i raste iz tjedna u tjedan, mjeseca u mjesec.

    Što se tih listi tiče, ne uzimam ih previše ozbiljno, ali nisu ni loše.
    Mislim, na njima je puno blogova koji stvarno zaslužuju biti cool ili almost-cool... Nisam još primjetila da je baš neki loš blog na njima, iako, dakako, ima i mnogo dobrih, još neotkrivenih (kao moj, hehe).
    Vi definitivno jeste zaslužili biti na jednoj od tih lista, jer vam je blog stvarno jako zanimljiv, a i poučan i informativan.

    I, sad, da ostavim najvažnije za kraj.
    Vidim u komentaru da je Princeza već bolje, a iskreno se nadam da će zdravstveno stanje ljepotice ići samo uzbrdo. Dajte joj pusu u moje ime. :)

    Grlim vas.

    Kneginjica

    avatar

    20.02.2008. (20:44)    -   -   -   -  

  • *****

    Za početak, veliko HVALA na linku. I ja čitam sve vaše postove, ali na poneke nemam komentar (jer ste sve već rekli), a neke ne stignem komentirati jer ste stvarno redoviti s tekstovima.

    Sjećam se dana kad sam prvi put došla na ovaj blog i bez pretjerivanja- odmah me osvojio. Mislim da je Anjin osmijeh bio taj koji mi se najdublje urezao u pamćenje i svaki dan bih ga se bar jednom sjetila i pomislila moje tipično- NEMA PREDAJE! Tekstovi su uvijek bili poučni, zanimljivi i jednostavni, iz perpektive "običnih" ljudi, a tako velikih duhom i srcem.

    Nadam se da se kod Anjice radi samo o kraćoj slabosti i da će se do vikenda vratiti kući s osmijehom i mnogo snage za nove izazove.

    I ne preostaje mi ništa drugo nego jednostavno pokloniti Vam se do poda i reći Vam jedno veliko- PREDIVNI STE!

    avatar

    20.02.2008. (21:12)    -   -   -   -  

  • Bad girl

    Ovo je stvarno peh.Kad god treba na rehabilitacioju uvijek se nešto zakomplicira.Ali bit će sve u redu!Velika pusa

    avatar

    20.02.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • *...:::PuNoLjEtNa:::...*

    evo mene opet...ne znam što reći...neka Vam Bog da snage...neka maloj Anji da snage...stavila sam banner Vašeg bloga, na svoj blog...da i ja budem korisna...pozdravljam Vas...

    avatar

    20.02.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • OzzY

    Pozdrav pun energije ljubavi i podrske vam ostavljam :))))))

    avatar

    20.02.2008. (22:20)    -   -   -   -  

  • 7 dana

    sretna sam da je malenoj bolje, potonulo mi je srce kad sam pročitala da je opet u bolnici! držite se dragi naši! i ljubac Anjici :) samo hrabro, ona je hrabra pa morate bit i vi
    kada sam dobila ovaj komp odmah sam počela traiti pomoć. poput vas. potporu. a dogodilo se da je samo 4 mjeseca posle sve stalo.
    danas je blog samo zabava za mene. ali divna! dodirnuti nekoga pa makar i ovako, uljepša mi dan, olakša, donese osmjeh na lice. I oduzme puno vremena :) ali neka.

    avatar

    21.02.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  • damjanicka

    a ružica mal opet je u bolnici...nek brzo ozdravi da napokon može otići na rehabilitaciju u toplice...držim fige...uspjet ćete....pozdrav vama a anjici velika pusa....stvarno predivan post...voli vas ivana

    avatar

    21.02.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Sad tek vidim ovaj post i prvo me opet šokira Anjin ostanak u bolnici, po tko zna koji put, i to uvijek prije te rehabilitacije, baš glupi peh :-/ I onda ta vaša razapetost kuća-bolnica-posao pa uz to još i briga, pobogu, gdje je kraj? Doduše, ako ništa, onda se barem nadam i vjerujem da će Anja uskoro kući i da će joj biit bolje, kao i uvijek dosad nakon bolnice :o)
    A drugi dio posta... oprostite, ali ne znam što da kažem jer ste me stvarno ganuli svojim riječima pa ću vam zato napisati ono što mi je instinktivno palo na pamet i dok sam vas čitala danas,a i inače: na stranu moje biološke roditelje, ali da mi netko dade priliku da sama odaberem par svojih brand new roditelja, i da mogu birati među svim roditeljima na čitavom svijetu, ja bih si odabrala roditelje poput - vas! Eto, mislim da sam rekla dovoljno :o)

    avatar

    21.02.2008. (09:12)    -   -   -   -  

  • walpurga

    puno pozdava i pusa malom anđelu . proljeće polako kuca na prozore i vrata i mali anđeo će više biti dom aokružen ljudima koje ga vole. a i neće biti problema oko rehabilitiacije.
    inače ova gripa je gadan svima treba prilično dugo vremena da poslije nje dođu ke sebi.

    pusa

    avatar

    21.02.2008. (11:07)    -   -   -   -  

  • Mala Anja

    Eto uhvatih malo pauze pa da Vam velim da je Anjica puno bolje. Jedino joj tesko padaju rastanci na vecer kada moramo ici kuci ali i nama je tad tesko ali ne pokazujemo pred njom, no zato nema veceg ushicenja kad nas ujutro vidi kraj sebe. Nadamo se da ce stanje iz dana u dan biti jos i bolje kako bi nastavila sa planiranom rehabilitacijom.
    Sve Vas pozdravlja tata tomislav.

    Lipa mare (planiran je odlazak u Losinj u 5 mjesecu na rehabilitaciju disnih puteva...pozdrav)
    Choco (je, posle smo i mi vidjeli ali ispravit cemo mi to....hvala na podrsci koja nam puno znaci, pogotovo kad dolazi od osobe poput tebe...Anja Ti salje jednu veliku pusu)
    Marioneta vjetra (ma vjerujemo mi i pokusali smo ali za sada nema nekog uspjeha...u svakom slucaju hvala....pozdrav)
    Niskozemac (Anja Ti salje jednu veliku pusu i pita kad konacno dolazis u Hrvatsku?)
    Niky16 (hvala niky na podrsci...pozdrav i pusa od neumornog tria)
    Kneginjica (Anji smo dali pusu u tvoje ime i ona tebi salje jedan veliki cmok)
    Anita (opet si nas ostavila bez rijeci :-) ....cmok od male princeze Anje)
    Bad girl (pusa :-)
    Enchy (samim dolaskom na nas blog i ostavljanjem podrske si korisna..hvala na podrsci...pusa od Anjice)
    Ozzy (hvala Ti prijatelju stari....veliki pozdrav od neumornog tria...cujemo se ovih dana)
    7 dana (cmok od Anjice i drz nam se)
    Damjanicka (pozdrav i tebi a Anjica Ti salje jedan veliki cmok)
    Kinky (eh kinky, kinky sto nam radis :-) ne samo da smo opet ostali bez rijeci vec si nam izmamila suze na oci....ovo sto si rekla o nama, to nam daje jedan veliki impuls i jednu dodatnu snagu da ustrajemo u nasoj borbi.....velika pusa nasoj vjernoj blogerici od neumornog tria)
    Wal (Anja i tebi i gogicu salje jednu veliku pusu..pozdrav prijateljice nasa)

    avatar

    21.02.2008. (11:19)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I ja neprestano mislim na Vas; i nadam se da ste svi skupa bolje - da se Anjica dobro oporavlja...Držimo palčeve, pusa od Luki+Goldie

    avatar

    21.02.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Pročitala sam još prije vaš odgovor na pitanje o mogućoj novoj bebi, bilo mi je lakše kad ste napisali da su va si drugi pitali za to pa valjda onda nisam ispala kao neko zabadalo :o) Ali eto, doista me interesirao odgovor i razumljivo je sve što ste napisali, delikatna je to situacija. Štogod vi odlučili, vjerujem da je odluka prava ;o)

    avatar

    21.02.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • Đus

    nadam se da je malena bolje i da ćete biti velik dio moje male akcije...
    topli pozdrav!

    avatar

    21.02.2008. (12:52)    -   -   -   -  

učitavam...