Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Cranberrie

    tko hoće raditi ne cvili i radi... a ovi koji cvile - vjeruj mi da neće radit... promjenila sam 7 firmi i uvijek kad sam htjela promjeniti posao, našla sam novi i bolji bez jebem ti... tak da ove neradnike ne hebem pol posto...

    avatar

    19.02.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • mala_sanja

    Cranberrie, lako je Tebi tako pricati, kada imas radno iskustvo i radno mjesto, kada trazis bolji posao. ;o)
    Bilo koji posao se moze samo tako naci. Problem je naci posao za koji si skolovan. Problem je naci posao, ako si zavrsio faks i nemas prakse niti neku vezu. Problem je naci posao, ako si radio za dobre novce i onda izgubis taj posao iz tko zna kojeg razloga i onda ne mozes odmah naci slican posao. Onda trazis i trazis, jer ti je tesko uzeti na dulje vrijeme nesto, za sto imas previsoko obrazovanje i sto je onda premalo placeno i sto te ne cini sretnom osobom.
    Treba se razlikovati izmedju onoga, koji nece raditi i onoga, koji trazi dobar posao (jer ima znanje za bolji posao) i mozda pati, jer ga samo tako lako ne moze dobiti.

    avatar

    19.02.2008. (22:43)    -   -   -   -  

  • mojobrok

    Žao mi je kada ljudi nemaju osiguranu egzistenciju. To mislim da nije u redu. Svako rješenje ima svoj problem. Zadovoljan sam poslom pa uglavnom šutim. Mislim da je to u redu.

    avatar

    19.02.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • mrvicaaa...

    Super blog.samo nastavi...pozz

    avatar

    19.02.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Hm..da..samo da se nadovežem, svi bi magistre znanosti koji pričaju 5 jezika, programiraju, slažu kompove i dešifriraju špijunske kodove za dva i pol soma kuna...

    avatar

    20.02.2008. (08:40)    -   -   -   -  

  • sestincanka

    Moja sučut. Teško je kada izgubiš majku, a vjerujem da ti je isto tako teško zbog posla. drži se.Carneberrie priča gluposti. Baš i nije kod nas lako nači neki normalan posao bez veze i poznanstva.

    avatar

    20.02.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Ako je netko u situaciji da mu skripi sa financijama, onda se ne bira posao, nego se radi ono sto ti se nudi, na ne za sto si se skolovao.

    avatar

    20.02.2008. (14:17)    -   -   -   -  

  • Cranberrie

    @mala_sanja - i oni koji traže bolji posao mogu privremeno prihvatiti neki posao koji im nije na top listi želja, naravno ako im je sila. ja sam više ljuta na ljude koji nisu u prilici birati posao, koji nemaju za jesti a kukaju kak nema posla. kad sam bila u frci, radila sam svašta, čak sam sve zagrebačke kvartove prehodala i raznosila letke po sandučićima... kad je frka frka je...
    @sestincanka - samo sam prvi posao dobila sa vezom - 1999 sam radila za 1500 kn - i nije baš nešto jel tak? na kraju sam napredovala do 2000 kn, a kredit sam imala 1.200 kn. i što je normalan posao? ni na jedno poslu te neće s perom gladit po guzi, i ni na jednom poslu nisam imala veću plaću od 5.000 kn koliko imam sad.
    netko možda ne bi bio zadovoljan ni sa mojim poslom ili s plaćom, ali nakon svih onih raznih privatnika, ovaj sadašnji je mila majka, radim svoj posao, nitko me niš ne pita, nitko me ne gnjavi, i napokon, nakon svih ovih godina idem doma u 4, a ujutro krećem na posao sa osmjehom na licu i bez grča u želucu... u ljudima je problem što bi svi bili manageri i imali plaće od 20.000 kn a nekak mi se čini da takvih mjesta i nema puno :))

    avatar

    20.02.2008. (17:30)    -   -   -   -  

  • Viola (sul palco)

    kod mene je problem ak prihvatim posao izvan struke, gubim kontakt sa strukom i prekrizena sam...
    al kod nas se uvijek nešto ukeba. ili sviraš na cesti. ili ko ja sutra na sprovodu. vec sad mi je slabo

    avatar

    20.02.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...