Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Myrtus

    Jeeej... Wake up sleeping beauty! :)
    I moje iskreno mišljenje je da sam sebi stvaraš samoću i depresiju i šta god hoćeš jer svaki čovjek je sam sebi odgovoran za svoj život (osim i Bogu) i sam sebi kreira život. Zato, glumi malo da studiraš arhitekuru i isplaniraj si život, izmišljaj nove stvari, druži se sa što više različitih ljudi (dobro, nemoj baš tražiti izdeprimirane ubojice mladih djevojaka :)), čovjek je tako čudno stvorenje, ponekad se trebaš prema svome fizičkome ponašati kao prema kompjuteru.
    Ugl, brbljam svašta, ali samo ti želim sve najbolje, žišku?

    avatar

    19.02.2008. (13:32)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Znam da nije lijepo od mene, ali već na pola teksta sam se smijala :-)))))))))))).
    Sorry, pokušavam suosjećati, uz smijeh :-)). Usput, hobi već imaš, net :-)).
    Ne znam jesi li našao i nekakvu depresiju izazvanu manjkom svjetlosti/sunca? Pa, danas je bio prekrasan sunačni dan, smrzla sam pozadinu pušeći u parku, na klupi :-)). Mislim, sjedila sam na klupi :-)).

    avatar

    19.02.2008. (19:56)    -   -   -   -  

  • hell-a

    Da,ne poznajes me i mozda mislis da ti zato nemam pravo davati savjete,ali... :) Iskreno,Myrtus ima pravo. Sam si stvaras samocu i depresiju. Ako mislis da nikada ne ces nikoga naci i ako se ovako stalno samosazaljevas,onda ce ti tako i biti. Kao sto rekoh,pogledaj The Secret pa ces znati o cemu pricam.

    avatar

    19.02.2008. (20:12)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Da ne znam tko piše, možda bih te shvatio ozbiljno... ne, šalu na stranu - zašto opet slušaš druge... slušaj sebe i daleko ćeš dogurati (potpis: Kaligula)

    avatar

    19.02.2008. (21:04)    -   -   -   -  

  • John Bez Terrae

    4 all: Hehe... ma nisam ja surfao netom, očajnički tražeći pomoć nadripsihologa nego mi je samo tako puklo da vidim što ima na netu, jer na netu ima svega... I Zlica, s pravom se smiješ jer je i trebalo biti smješno... Mislim, ti savjeti su za mačku o rep okačit kada ih davaš čovjeku koji ne treba savjet nego čarobni štapić kako bi sve u trenu nestalo... Tako da...ne slušam druge, nisam popizdio da slušam google... Samo kenjam bezveze jer mi se jutro zgadilo pa sam trebao olakšati se :)

    Molim vas, nemojte misliti da sam TOLIKO duboko i nisko pao, samo mi je u zadnje vrijeme malo "nedobro" tj. znao sam imati i boljih dana... Nije kriza tolka, samo ono...kontate...ne? :)

    avatar

    19.02.2008. (21:34)    -   -   -   -  

  • draška

    ej! nije me odavno bilo moram priznat, od a tale about the post...ali pročitah sve sad...i što ću ti reć...što i vazda...ja sam ti ženskog roda...samo si ti hrabriji od mene - I'm still in the closet u vezi svega toga, negiram, ignoriram....meh:)

    avatar

    19.02.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Hmmm evo mene k tebi :-))) šta da ti drugo kažem, u istom smo vagonu, pa se ajmo zajedno i vuć van na najbližu stanicu prema suncu :-)))

    avatar

    20.02.2008. (11:01)    -   -   -   -  

  • Sushi

    E,Medo, Medo,čemu depresija? it's ok to be sad, a bit,though...:) nemoj se prepuštat tomu, a komoli ne samosažalijevat (al to ti sigurno ne radiš:)) ispričat ću ti jednu pričicu, al moraš obećat da je nećeš nikom reć:D Evo,jedan čovjek kojeg znam, igrom slučaja,inžinjer biologije, ima problema s depresijom. tolke probleme, da je počeo uzimat antidepresive. a zašto? jel mu neko umro,osakaćen,jel ima problema na poslu,jel mu srce slomljeno?nije. posvađao se napokon s mamicom i sekicom (a bilo je i vrijeme,ima 47 godina,a one su umišljene nadrielektrotehničarke,interfering into other people's lives) i sad je u bedu.cijeli dan leži u krevetu i moli se. jel to život, medo?još uzima i tablete za spavanje,tak da je i ovisnik:D. jel ti to treba?a upozoravam te, kratka je granica između depresije i nedepresije lol:D

    avatar

    20.02.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • Sushi

    Ako ne znaš šta bi s depresijom, piši pjesmu o njoj, opsujoj mater i pošalji u 3 ćoška.bit će ti lakše. :D ili jednostavno probaj s čokoladom:D, hej, al ipak moraš pazit na liniju:)

    avatar

    20.02.2008. (15:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...