Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Viola (sul palco)

    u mojoj zgradi umrlo dosta starih stanara ovih godina. svi zivjeli u mirnom suzivotu s nama 25 godina. ne sjecam se dal im se islo na sprovod, vrlo vjerojatno su starci isli. a sad se doselili neki mladi, bogatuni kupili stanove, ne znaju pozdravit na stubistu, umire stari zagreb....

    avatar

    18.02.2008. (22:31)    -   -   -   -  

  • bugga

    U mojoj zgradi ima dosta ljudi koji idu na sprovode. Ali doselolo se je dosta novih faca pa se to polako gubi.

    avatar

    19.02.2008. (08:06)    -   -   -   -  

  • fulvus

    malo sam zavirila ispod na donji post...i najprije želim izraziti sućut. Da bih bila upućena u sljed događaja, trebala bih pročitati u rikverc, čim nađem vremena. Samo ću ostaviti opasku, da nisu sve majke idealne. O svojoj, također pokojnoj, ne znam više što bi mislila, pa nastojim ni ne misliti. Bilo pa prošlo.

    avatar

    19.02.2008. (16:16)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    iskrena sucut :(((( slazem se sa Pjesmom a i iz vlastitog iskustva shvacam da je u stvari bolje da roditelji odu tako kako se kaze "preko noci" nego da se dugo pate a i mi zajedo s njima. Moji su takodjer otisli iznenada, bez dugog bolovanja i koliko god to nama djeci je bio uzasan sok, sada uz dugogodisnje odstojanje shvacam koliko smo bili (seka i ja) "posrecene" sto su otsli tako iznenada. Po meni nema nista gore od toga nego da moras gledati kako ti se roditelji pate a ne mozes im pomoci nego samo cekati kraj.

    avatar

    19.02.2008. (17:24)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    @mentina: o da, prosli smo mi i taj trnovit put....

    avatar

    19.02.2008. (21:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...