p.s. uskoro slavimo 6. rodjendan od mojeg sina. bit ce na mjestu gdje cu moci donijeti samo hladnu zakusku. ne znam da li se na institutu bavite djecjim jelovnicima ali mozes li mi predloziti neki hladni finger food ... mozda slani muffini koji se jedu hladni ili slicno ???
20.02.2008. (12:48)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hvala ti na savjetu. nadam se samo da ce to klinci jesti. ak ne, onda ce sigurno navaliti na tortu :).... a propos torte, bas sam te se jucer sjetila. kupila sam naime uz novine österreich i demelovu kuharicu najboljih recepata. tu je i njihova sacherica, torta od mrkve i jos kojesta. bas me zanima da li su to doista recepti po kojima prave te kolace ili su ipak nesto izmjenili.
21.02.2008. (12:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Merisi
I had the most delectable Tiramisu in Venice last weekend. It was made with sponge cake instead of Ladyfingers, and dusted with very dark, very fragrant cocoa powder. A true delight! :-)
23.02.2008. (21:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
jja
mmmm :-)
Nazalost mi kod tebe onaj tag-a-feed ne pokazuje objavu novog posta ali budem ja vec skocila i bez toga do delicija :-)
17.02.2008. (15:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zvrk
Predivno izgleda , makar sam ja zamisljala tiramisu sa puno vise piskota.
18.02.2008. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Teić
joj teić ovo mi je prekrašno...
19.02.2008. (00:40) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
odlicna ideja s casom. ja jos uvijek trazim perfektni recept za tiramisu. obicno su mi prekremasti i masnjikavi. trazim neku dobru ravnotezu.
20.02.2008. (12:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
p.s. uskoro slavimo 6. rodjendan od mojeg sina. bit ce na mjestu gdje cu moci donijeti samo hladnu zakusku. ne znam da li se na institutu bavite djecjim jelovnicima ali mozes li mi predloziti neki hladni finger food ... mozda slani muffini koji se jedu hladni ili slicno ???
20.02.2008. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotkam, kuham, putujem...
hvala ti na savjetu. nadam se samo da ce to klinci jesti. ak ne, onda ce sigurno navaliti na tortu :)....
a propos torte, bas sam te se jucer sjetila. kupila sam naime uz novine österreich i demelovu kuharicu najboljih recepata. tu je i njihova sacherica, torta od mrkve i jos kojesta. bas me zanima da li su to doista recepti po kojima prave te kolace ili su ipak nesto izmjenili.
21.02.2008. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Merisi
I had the most delectable Tiramisu in Venice last weekend. It was made with sponge cake instead of Ladyfingers, and dusted with very dark, very fragrant cocoa powder. A true delight! :-)
23.02.2008. (21:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...