Komentari

teacia.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • jja

    mmmm :-)
    Nazalost mi kod tebe onaj tag-a-feed ne pokazuje objavu novog posta ali budem ja vec skocila i bez toga do delicija :-)

    avatar

    17.02.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Predivno izgleda , makar sam ja zamisljala tiramisu sa puno vise piskota.

    avatar

    18.02.2008. (22:01)    -   -   -   -  

  • Teić

    joj teić ovo mi je prekrašno...

    avatar

    19.02.2008. (00:40)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    odlicna ideja s casom. ja jos uvijek trazim perfektni recept za tiramisu. obicno su mi prekremasti i masnjikavi. trazim neku dobru ravnotezu.

    avatar

    20.02.2008. (12:45)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    p.s. uskoro slavimo 6. rodjendan od mojeg sina. bit ce na mjestu gdje cu moci donijeti samo hladnu zakusku. ne znam da li se na institutu bavite djecjim jelovnicima ali mozes li mi predloziti neki hladni finger food ... mozda slani muffini koji se jedu hladni ili slicno ???

    avatar

    20.02.2008. (12:48)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    hvala ti na savjetu. nadam se samo da ce to klinci jesti. ak ne, onda ce sigurno navaliti na tortu :)....
    a propos torte, bas sam te se jucer sjetila. kupila sam naime uz novine österreich i demelovu kuharicu najboljih recepata. tu je i njihova sacherica, torta od mrkve i jos kojesta. bas me zanima da li su to doista recepti po kojima prave te kolace ili su ipak nesto izmjenili.

    avatar

    21.02.2008. (12:25)    -   -   -   -  

  • Merisi

    I had the most delectable Tiramisu in Venice last weekend. It was made with sponge cake instead of Ladyfingers, and dusted with very dark, very fragrant cocoa powder. A true delight! :-)

    avatar

    23.02.2008. (21:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...