Komentari

yoko.blog.hr

Dodaj komentar (14)

Marketing


  • dinaja

    Zar cijelo ovo dopisivanje na Blogu nije totalna neiskrenost prema samom sebi i onima koji pišu srcedrapateljne, samoubilačke, negdje pročitane, napamet naučene rečenice.
    "Slomljena srca" je srce koje vječno u opoziciji, Razlog??????????????
    Je li "Slomljena srca" iskren prema samome sebi kada negira, kada odbija, kada se bori sa vjetrenjaćama, kada se krije iza viteza iz la Mancha ili kada ne odgovara na Kulu Babilonsku.

    avatar

    17.02.2008. (11:43)    -   -   -   -  

  • yoko

    Zašto bi to bilo tako?? Mislim da se ne borim s vjetrenjačama, nego sa životom.. Malo lakše za shvatiti. Naime, postoje ljudi koje život nije mazio i pazio...

    avatar

    17.02.2008. (14:14)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Koliko ćemo biti iskreni prema dugima ili prema sebi biramo sami. Također biramo da li ćemo i koliko iskreno pisati. Ponekad treba čitati i između redova, ali pravilno.
    Dinaja zato se mučiš čitajući postove ako ih smatraš neiskrenim i promašenim?

    avatar

    17.02.2008. (14:19)    -   -   -   -  

  • dinaja

    @ ) slomljena srca, život svakoga od nas je vječna borba s vjetrenjačama, vidljivim i nevidljivim, život ne mazi nikoga od nas, on nas poziva na samoodgovornost.
    @) freya, ja se ne mučim sa čitanjem tekstova, nego sa odgovorima, kao npr, lijepo, pusu ostavljam, osmjeh ostavljam................ Slomljena srca tebi ostavlja iskrene odgovore i postavlja konkretna pitanja, a ti se na njih ponekad ljutiš. ...........Čitam tekstove i pokušavam čitati i među redovima i kada napišem iskren komentar onda... ah što je doista iskren odgovor? Što se može napisati u jednoj kratkoj rečenici nego "divno si ovo napisala", a to divno svakome od nas laska. Ruku na srce, iskrenost prema sebi samome je kada se podnose kritike.........
    Freya ja se ne mučim sa čitanjem, sve što je napisano je čitanja vrijedno i nije promašeno a da li je iskreno to doista zna samo onaj koji je napisao..............

    avatar

    17.02.2008. (16:31)    -   -   -   -  

  • yoko

    Dal da ovo shvatim kao kritiku ili kao kompliment??

    avatar

    17.02.2008. (22:36)    -   -   -   -  

  • dinaja

    Nisam vješta u pisanju kritika, a kada pokušam s dobronamjernom primjedbom neki se uvrijede, a neki više ne odgovaraju. Ja sam se tek nedavno uključila na Blog i očito neznam pravila. Mislila sam da se tekstovima otvaraju diskusije, ali to se izgleda radi samo na Forumima. No to moje "neznanje" neopravdava i moje miješanje u vaš svijet. Tvoji tekstovi su "enciklopedija" u malom i ja ih rado čitam.

    avatar

    18.02.2008. (05:36)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    @ dinaja - i ovo sada je rasprava zar ne i ne ljutim se ja nikada na Yoku to ti se samo čini, mi samo imamo neki svoj način komunikacije. Što se tiče onog lijepo ili super to je komentar u nedostatku drugih riječi. Podnosim kritike, dapače pokušavam popraviti ukazane greške, ali i ti moraš ovo shvatiti kao raspravu a ne kao napad na tebe. Neke stvari ni meni nisu jasne, ali se ne opterećujem. Pokušavam uživati u ovom malom svijetu blogova što i tebi preporučam.

    avatar

    18.02.2008. (07:18)    -   -   -   -  

  • dinaja

    @) Freya, Sreća je u tome da svatko ima svoj način izražavanja, bilo bi užasno dosadno da svi misle isto. Čuđenje i znatiželja su "naljudskija" svojstva koja posjedujemo. Ja uživam u svemu čega se misaono- osjetilno- osjećajno "dotaknem", jer sve novo napisano je čuđenja vrijedno i ja napisane rečenice neshvaćam kao napad na mene nego kao poticaj mom čuđenju i mojoj znatiželji. Ulaskom u svijet blogova, ja doista učim jer jedan dio mog posla je vječni dijalog sa čovjekom. Samo čovjek mi može pokazati put ka njemu samome. Vjeruj mi ja slijedim te puteve.

    avatar

    18.02.2008. (07:48)    -   -   -   -  

  • yoko

    @Dinaja : Znači, shavtit' ću kao kompliment! Hvala lijepo!
    @Freya : Da, znam da se ne ljutiš na mene :)
    Usput, ja odgovaram sa malo rečenica, jer nije cilj uvijek sve iznijeti na tanjuru...

    avatar

    18.02.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • Tražeći sebe

    Hm...neka gužva ovdje na tvom blogu...:-) Pa da i ja kažem koju rič.
    Najvažnije je ne lagati sebe...
    A opet to je najteže jer nekad mi oči zatvori strah, nekad želja...ponekad san.
    Trudit ću se to je najbolje što mogu obećati sebi.

    avatar

    18.02.2008. (16:59)    -   -   -   -  

  • dinaja

    To nije "samo" kompliment nego doista iskreno mišljenje. "Slomljena srca" piše misaonu poeziju i uvodi nas u svijet neobjašnjenih pojavnosti našega uma. Dok ovo pišem imam osjećaj da citiram Karla Maya........"Slomljena srca" piše kratko i jasno ali ostavlja tragove koje možemo slijediti. Ti si dragi virtualni prijatelju puno snažniji od imena koje si izabrao.

    avatar

    18.02.2008. (18:58)    -   -   -   -  

  • yoko

    Hvala, ali nisam ja odabrao ime, nametnuto mi je...

    avatar

    18.02.2008. (22:16)    -   -   -   -  

  • Kontesa Nera

    Daj Yoko, dobiješ takav kompliment a ti udri u kuknjavu, kao da se tebi može nešto nametnuti u životu:))))))

    avatar

    19.02.2008. (07:13)    -   -   -   -  

  • yoko

    Pa ne kukam?! Objašnjavam razlog imena...

    avatar

    19.02.2008. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...