Komentari

niniane.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • .::Amyca::.

    ajme, predivno... predivan, predivan, PREDIVAN video... došlo mi da plačem od muke što se ne mogu vratit... a i da se smijem jer sam bila, pa me podsjetilo... :)

    nego, inače, otvoren je hrvatski within temptation forum, dođi i registriraj se! WT Hrvatska

    avatar

    16.02.2008. (19:51)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Stvarno je lijepo čitati kada je netko tako zadovoljan svojim postignućima. Želimo da i obrana diplomskog prođe u jednakom ozračju.
    Kako je Draga na putu pozdrav u ime oboje

    avatar

    16.02.2008. (21:16)    -   -   -   -  

  • slavitza

    Super, tebi je dobro krenulo! ;-)
    Meni je u školi 2. pol. dobro krenulo.. Dobila sam dobre ocjene iz predmeta koje ne podnosim i zbližavam se sa sedmašima :)
    Je, prijateljstvo je predivna stvar i kao što si rekla vrijedno je borbe, baš kao što se Matea za mene borila.. Bude me sram kad se sjetim kako sam bila slijepa.
    I ja se bojim da ćemo se jednog dana rastati zbor različitih smjerova u životu, nije lako još kad odeš na fakultet u neki drugi grad (eto što znači živjet u malom gradu!) i još dobiješ cimere koji ti nametaju ''svoja pravila''.
    Pa zar se nikad ne čuješ s tom prijateljicom? Šteta...

    avatar

    16.02.2008. (21:43)    -   -   -   -  

  • annab18

    pa koka, ja kao počasni član dočeka nove godine.....hmmmmm..................baš mi je drago što su ti dvije priče uvrštene u zbirku i što je jedna pobijednička, i drago mi je što se osjećaj kao pisac a ne kao nešto usputno.............BAŠ MI JE DRAGO I ŠTO TI JE CIJELA OVA GODINA KRENULA LIJEPIM STAZAMA I NADAM SE DA ĆE TAKVA BITI I DO KRAJA. ajde pozdravi dragoga i nadam se da s evidimo kod kumova sljedeći tjedan na kavi.............pusa mala slatka crvena...........:p

    avatar

    16.02.2008. (21:48)    -   -   -   -  

  • teuta

    Pa draga moja Niniane...tebi je zaista ova godina počela na najbolji mogući način. Čestitam ti od srca na svim uspjesima i želim ti da postaneš pravi psiholog...u biti, to već i sada jesi. Znaš i sama da nikada nisam sumnjala u tvoje svestrane mogućnosti i zaista se istinski radujem svakom tvojem uspjehu. Želim ti da ti ova godina (ali i sve druge) budu isto tako sretne.
    A kad ću pomisliti negdje na ulici ili u autobusu da si to ti...onda ću se svakako javiti. Pozdravček draga...cmokkkk.

    avatar

    18.02.2008. (09:25)    -   -   -   -  

  • rant

    kakav pisac?!?! SPISATELJICA! objavljivana i nagrađivana. :)

    avatar

    23.02.2008. (09:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...