Komentari

mamakreativka.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • Suncokretic

  Ovo će biti dugačak komentar :))))
  Facelifting (imam i previše bora za svoje godine), valjda tu spada i odstranjivanje podočnjaka (do pola lica su mi), nos- tu skoro svatko ima primjedbi pa tako i ja na svoj, treba ga skratiti i smanjiti kvrgu (nije baš prevelik, ali kad je bal...), zubi - bilo bi i tu posla, grudi - smanjiti i podignuti, celulit - ajoj to mi je najbolnija točka!, ne znam mogu li se noge nekako izravnati, malo su mi u "iks"......i to bi bilo to! A to znači skoro sve :)))))))))
  Ali....
  ...ja pod nož ni u ludilu! To bi mi morali dobro debelo pplatiti, a možda ni tada! Bila sam na jednoj operaciji (jedva živa ostala, ustvari bila sam polumrtva, doslovno) i kad se sjetim onog buđenja iz narkoze, onih bolova.....ne bi fala! :)))) Na televiziju ne namjeravam, udala se jesam.....a šta da se onda toliko mučim? :))))))
  Treba meni dobra garderoba, koji fitnes, velnes, masaža, šminka i ....sve će biti ok! :)))))))))

  avatar

  16.02.2008. (12:43)    -   -   -   -  

 • Mirjana

  Sve to lijepo izgleda ovako na televiziji. Kod mene bi plastični kirurg zaradio mjesečnu plaću, a ja bi ostala bogec. Kad nemam ni novca, ni hrabrosti za taj pothvat, bolje da sam takva kakva jesam. Na televiziji sve to izgleda manje bolno nego što doista je, vidimo te ljude kako izgledaju neposredno nakon operacije.... Netko možda razmišlja drukčije i konačan cilj mu je najvažniji, ja ipak ne bih kroz to prošla...

  avatar

  16.02.2008. (19:22)    -   -   -   -  

 • gustirna

  Ne pratim tu seriju. Kao ni onu Reži me. Ne želim ništa mijenjati na sebi što zahtijeva
  nož po vrat. Pozdrav! :-)))

  avatar

  16.02.2008. (22:13)    -   -   -   -  

 • aquaria

  Ne pratim seriju ali oduvijek znam da na sebi ne želim mijenjati ništa. Ne bih se dala pod nož za manje od korektivne operacije nečega što bi me ometalo pri kretanju i slično. A zbog izgleda - to je ionako stvar mog pristupa vlastitom tijelu. Ne, nisam lijepa i ne volim se previše gledati u ogledalu. No ja sam to i ne osjećam potrebu za nasilnom promjenom. A one koje se spontano dogode uvijek su dobrodošle. Pozdrav veliki! :)

  avatar

  16.02.2008. (23:52)    -   -   -   -  

 • sestincanka

  Salvetice mislim da niko nebi trebal na operaciju iz gluposti, jedino ako to zahtjeva zdravlje.
  Gledam seriju, pa neznam baš da je tamo svima nužna operacija. Što se izgleda tiče meni baš i nije bitan, a ako trebaš mogu ti malo posuditi poprsja tek tolko da rasteretim kičmu. Nije mi baš jasno zakaj neko hoće nositi nepotreban teret, od kojeg kičma strada, jer ja bih bila sretnija s manjima.

  avatar

  17.02.2008. (21:50)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...