Komentari

herostrat.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Marole

    Imaš pravo Hero što se tiče "Karike", no međutim circa oko tu negdje blizu manje od pola natjecatelja nema sreće, a nisu glupi jer kako jedna žena, može znati, a da ne blokira, nešto o jednom Manchester Unitedu, za kojega je igrao jedan Teddy Sherimgam, pred punim gledalištem jednog Olimpica u jednoj epskoj finalnoj utakmici jedne Lige Prvaka, kada su u sučevoj nadoknadi preokrenuli rezultat protiv jednog Bayerna. A dvostruka negacija komentatora. Nije odigrao neloše.

    avatar

    14.02.2008. (14:25)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Marole, Manchester....to je ...nogomet, jel'tako? :))

    avatar

    14.02.2008. (14:31)    -   -   -   -  

  • edo

    Ja sam pak primijetio da je u svim reklamama gdje treba nešto s nečim očistiti, čarobna riječ TVRDOKORNO, da je ta riječ dominantna. Trebalo bi je patentirati, pa lijepo zaradit... Pozdravljam!

    avatar

    14.02.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • Ivana

    Također je postalo jako popularno započinjati rečenice sa "u principu". Diže mi se kosa na glavi kad to čujem...

    avatar

    14.02.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • rahatli

    ja prezirem JOŠ UVIJEK. jebemu sve, ili je još ili je uvijek, ne ide skupa! damn..:D

    avatar

    14.02.2008. (16:50)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Jednako kao i moje osobno mišljenje :-)).

    avatar

    14.02.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • Athena Air

    Sa štovanjem bih dodala i treću alternativu, obzirom na uredovno izvršavanje obveza.

    avatar

    14.02.2008. (22:19)    -   -   -   -  

  • Sjena

    Gledao sam jednu epizodu gdje je u Karici neki tip govorio zašto bi netko trebao ispasti i sve neke konkretne, pametne razloge dao. I već mi je u glavi prolazilo, gle, ima normalnih komentara... I svoj monolog završio: "... i zato što mu već pomalo pada koncentracija."

    avatar

    15.02.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Bookmarkerice: "će te" je zajebancija na račun "ne ću" ali, da bih to apostrofirarao, trebao sam staviti u navodnike. U pravu si :)
    tkokoga: Ups, uhvatio si me :)
    Moram ipak naglasiti dvije stvari: Ja sve ovo pišem jako brzo tako da je more grešaka sasvim izvjesno. Nadalje, ja baš i nisam autoritet glede "hrvackog jazika" pa mi je i u tom kontesktu moguće naći dosta grešaka. Ali ipak, "no međutim" me (možda i bezrazložno) stravnično iritira i takva gr(j)eška mi se ne može dogoditi.
    Second tought, možda mi sve to ide na milokliz zbog kolegice koja "no međutim" svakodnevno upotrijebi barem 5 puta. Dakle, ima to dublje korijenje. Morat ću preispitat i svoje djetinjstvo kao i odnos sa svojom majkom itd... ;)

    avatar

    18.02.2008. (14:48)    -   -   -   -  

  • jezdi

    kaj ti više ne provjeravaš ovu mejl adresu koju reklamiraš kao kontakt? malo smo se otuđili od običnog puka, ha? tc-tc...

    avatar

    19.02.2008. (09:13)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Jezdimirko, to je mail za urednike. Izgubio sam nadu da bi se neki mogao javiti.

    avatar

    19.02.2008. (10:02)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Hero, razmisli malo zašto u "Najslabijoj karici" svaki natjecatelj koji biva izbačen, kao razlog za izbacivanje slijedećeg navodi «nedostatak koncentracije»!
    Odgovor se, i to vrlo racionalan, nudi sam po sebi: Nedostatak koncentracije!
    (Za one sporije među nama rekao bih da ispravno slute: nedostatak koncentracije kao razlog pojavljuje se sada u dostrukoj ulozi: jednom kao razlog/opravdanje ispadanja iz natjecanja, drugi put kao isprika za idiotsko opravdanje za ispadanje iz natjecanja. Prekomplicirano? Da...Jebiga...nema veze, idem, imam nekog posla u Veroni.)

    avatar

    19.02.2008. (16:46)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    Ne, ne Nemanja, ne vjerujem da je tako. Vjerujem da postoji neka špranca po kojoj se ljudi (moraju) ponašati. Špranca koja im je nametnuta od strane urednika. Ali tako je to sa šprancama. Eto i Daniela...duhovita je uvijek kad govori nešto svoje. Ono između pitanja opet je nametnuta špranca...
    Ja ću, Nemanja, kad pobijedim reći da je to zbog Nemanje. Pa nek' oni misle što je pIjesnik hotio rijet. ;)

    avatar

    20.02.2008. (08:11)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Vi'š, od silnog drveća promakla činjenica da je Hero bio u Karici, a iz rečenog se sluti ispad prije kraja, ha? Kad se to emitira? Je li to opet počeo pohod blogera na kvizove?
    A kao prilog jezičarskom dijelu ove komentatorske memoaristike prilažem (ha! prilog prilažem!) naslov jednog posta na jednome blogu: Vlastito samoubojstvo.

    avatar

    20.02.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • Herostrat

    bookaleta: ma nisam, nisam ali opet razmisljam o toj ideji :)
    Sto se tiče "vlastitog samoubojstva" to mi i nije tako strasno iako je, naravno, "vlastito" nepotrebno. Ipak, zvuči mi kao da je netko naročito želio potencirati značaj tog samoubojstva. ;)

    avatar

    21.02.2008. (08:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...