Komentari

bezuvjetnaljubav.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • safiris

    Ne postoji čovjek koji nije proživio i taj osjećaj, u mojoj radnoj sredini je nešto slično, ali se uvijek tješim kako sam sretna jer sam okružena ljudima od kojih mogu naučiti kakva ne
    želim biti ili što je nažalost rijeđe, kakva želim biti ... probam pronaći u svakome nešto dobro,ali ponekad mi je to stvarno teško i sliči mi na utopiju ili neki oblik samozavarivanja ... svi savjeti sa strane, sve pročitane knjige, sve pada u vodu ako ostane na teoriji a ne primjenim to na sebi samoj , tako da razumijem o čemu pišeš i dajem ti svu potporu u nastojanju da uspiješ ...i hvala na šećernom poklonu :):) neka te prati svjetlosni zagrljaj i osjeti ga ponajviše u teškim trenucima!

    avatar

    12.02.2008. (08:45)    -   -   -   -  

  • anubhuti

    Super su ti pjesme.
    A što se tiče stresa i problema, u trenutku kad staneš i razmišljaš crven i ljut, izađi is sebe, iz svog tjela, iz svog uma i postani samo promatrač, miran svjedok i oktrij uzrok svoje patnje. On nije u vanjskom svjetu, on je u tebi, skriva se u tvojim željama i očekivanjima, osvijesti ih i postani gospodar uma svog, umjesto da on gospodari tobom.

    avatar

    16.03.2008. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...