Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (30)

Marketing


  • .....Klinčaselske mažoretkinje.....

    bok...prve :)
    zanimljivo kako ste spomenuli nas, nisam sasvim sigurna u kojem kontekstu ali nazire se :)
    pusa svima

    avatar

    11.02.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne, ne nazire se, nego se jasno vidi! Svi su tvrdili da Klincaselske mazoretkinje nemaju sanse. A postali ste jedane vrlo respektabilan tim. U mojim ocima velik do neba. Pa eto moje malene analize:

    1. Matulin je imao samo volju, apsolutno nikakvo znanje na tom polju - sam se obrazovao, a kad je vidio da u tome nije bas najbolji krenuo je sa ozbiljnom edukacijom najkvalitetnijih djevojaka (sto je pun pogodak).
    2. Malo mjesto - mobilizirani su svi potencijali i imate brdo cura (u usporedbi sa nekim timovima u najvecim hrv. gradovima)
    3. Napredujete relativno polagano, ali zato izuzetno kvalitetno i temeljito - svake godine sve ste bolji, tj. nema naglih skokova kao kod nekih.
    4. Izuzetan management i marketinski pristup - to se vrlo rijetko gdje nalazi (Matulin siluje do krajnjih granica zbog cega ga se smatra "napornim", a u stvari samo nastoji sto vise izvuci za svoj tim pa i po cijenu vlastitog blamiranja)
    5. Nekolicina cura i rukovodstva u timu u stanju je poginuti za tim - jer vidi da se o njima vodi briga.

    Vi ste mi upravo primjer kako to treba izgledati. Kako moze uspjeti neovisni tim u malenom mjestascu! I zato nitko drugi ne smije imati izgovor! Jer ako mozete vi, mogu svi!

    avatar

    11.02.2008. (11:03)    -   -   -   -  

  • mala..

    e alene..jesi pogledo mail..mozes mi pliz odgovotit..

    avatar

    11.02.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • no name

    a sta je s timovima iz istočne hrv.kako oni napreduju?kakvo je njihovo vodstvo?

    avatar

    11.02.2008. (11:50)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Ne bih komentirao!

    avatar

    11.02.2008. (12:00)    -   -   -   -  

  • no name

    zasto?

    avatar

    11.02.2008. (12:32)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Jednostavno ne zelim komentirati! Cak ne zelim ni raci zasto!

    avatar

    11.02.2008. (14:21)    -   -   -   -  

  • kika

    alen iskreno nisam procitala ovaj post,jer sad za 1 minutu idem na njemacki
    dodem sutra do ovog blga pa cu procitati i prokomentirati,mislim da bi svaka mazoretkinj trebala ovo procitati

    dobila sam novi dizz sa mazoretkinjama i samnom,ak imate vremena dodite!

    avatar

    11.02.2008. (14:52)    -   -   -   -  

  • zna i previše

    mislim ovaj post ti nije trebao. kao prvo nemaš pravo blatit neke ljude a ti vjerojatno dobro znaš na koga sam to mislila .prvo pogledaj sebe i svoje timove i kao vi bi nam trebali bit uzor... puno je tu prevara bilo a ti i sam znaš kojih, prema tome nemoj govorit gluposti jer bi neke stvari mogle uskoro izači na vidjelo a tek onda bi se vidjelo kakav si, a mislim da bi s tim mogao razočarat punooo punooo mažoretkinja.

    avatar

    11.02.2008. (16:44)    -   -   -   -  

  • Ivonaaaaa

    e alen jesi dobio moj mail, daj pliz provjeri

    avatar

    11.02.2008. (17:08)    -   -   -   -  

  • znatiželjna

    Na Europsko ide cijeli S1.a ili samo 1. formacija???????

    avatar

    11.02.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • mama

    Ja sam jedna malo ljuta mama. Ne želim ništa komentirati.Blog je jako dobar, ali želim nešto reći Alenu u ime vjerujem, većine roditelja a i cura iz K1A i J1A. Alene, svaka čast curama iz S1A, nema ih nitko u Hrvatskoj, divne su, ali ZAMA ima još dva divna i uspješna sastava o kojima se na blogu pa i u ZAMA info nije posvetilo niti jedan redak. Curama bi bilo jako drago da se bar nešto napiše i o njima. Vjerujem da im nije bilo svejedno kad nisu u ZAMA infu vidjele niti jednu sliku sa svojih uspješnih nastupa. Potaknuta komentarima roditelja morala sam ovo napisati. Nadam se da se nitko neće naći uvrijeđen jer mi nije bila namjera nikoga uvrijediti, ali malo više pažnje prema kadetkinjama i juniorkama ne bi škodilo. Puno pozdrava.

    avatar

    11.02.2008. (22:57)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Draga malo ljuta mama!
    Kada su se stvarale juniorke (1994.), a kasnije i kadetkinje (1999.) jasno sam naglasio da su ti sastavi podmladak, da su osnovane kako bi jednog dana postale prave mazoretkinje. Djevojcica mazoretkinja je stanovita kontradikcija. Naime, jedna od glavnih odlika mazoretkinja je odrasla, reprezentativna djevojka.

    I sada ne zalim podcjenjivati. Juniorke i kadetkinje su zakon. Treba ih podrzavati. Vodimo ih na pripreme gdje se tretiraju kao seniorke, imaju jednaku kvalitetu smjestaja na drzavnom i europskom prvenstvu (tako nije kod jednog drugog sporta). No, morate shvatiti da ni kadetkinje, ni juniorke nisu reprezentativan tim Zagrebackih mazoretkinja. Stavite kadetkinju na protokol i dobit cete cudne reakcije publike. I to sa pravom. Mogao bih o ovome stranice napisati, ali mislim da sam to vec visekratno puta rekao.

    Osnovna prednost J1A je sto ekstremno brzo prelaze u S1A (eto iz ove generacije cak 2 cure presle su u roku od 2, a jos 2 u roku od 4 mjeseca od kada su presle u seniorke). No, u ZAMAinfo nisu prisutne upravo zato sto nisu reprezentativan tim. Njih se moze spomenuti u kontekstu podmlatke (sto je i vrlo mnogo puta jasno naglaseno u ZAMAinfo). Kao takve treba cijeniti njihov trud, njihove rezultate (koji su jednako tako jasno objavljeni u ZAMAinfo), njihovu pozdrtvovnost i ljubav prema timu. No, ne ocekujte da juniorke ili kadetkine mogu parirati seniorkama jer to jednostavno nemogu u svojoj srzi. Da pojednostavim: mozete li izvidjace staviti kao primjer respektabilne postrojbe Hrvatske vojske. Ne! Jesu li oni vrijedni, pozrtvovni, treba li ih podrzati? Naravno da da, no oni nisu casnici Hrvatske vojske.

    avatar

    12.02.2008. (01:18)    -   -   -   -  

  • torcida

    heloue blog vam je mrak!
    koji vam je onaj coko s bradicom sta je stalno na slikama????
    pozz i svrqtite do nas!!!

    segecke stapovrtilice

    avatar

    12.02.2008. (08:31)    -   -   -   -  

  • nemoguc si!!!!

    e ovo ti je bio fakat proljev kak i kazes,sorry

    avatar

    12.02.2008. (09:08)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Nemoguc si:
    Znam da sam nemoguc, nista mi novo nisi rekla.. Dobri timovi uvide svoje greske i isprave ih. To su kvalitetni timovi sa potencijalima. Dao sam primjer Klinca Sela. Ljudi su u pocetku radili gluposti. No, naucili su i sada jure vrtoglavo prema gore. Uzgled, ja sa ovim timom nemam apsolutno nista i po svim odlikama su nam «konkurencija» (u uzlaznoj su kvalitativnoj putanji, odlican management, od Zagreba su udaljeni samo 15 km). Postoji i druga garnitura ljudi. Oni koji su losi i «hvataju u mutnom». Oni ovaj post ne shvacaju prijateljski vec kao napad.
    I zato cu malo preformulirati izjavu iz kraja posta i usmjeriti ju na one koji se osjecaju osobno prozvanima: Ekipa da vas ja zelim napasti vi bi to osjetili, vjerujte mi. Ako ne shvacate da stetite sami sebi i da morate nesto promijeniti onda ste na pocetku kraja! OK, vasa stvar. Svi koji love u mutnom prije ili kasnije ce neslavno zavrsiti svoju epozodu sa mazoret plesom. Bilo je takvih ihaaaaa u povijesti hrvatskih mazoretkinja. A da je to nama egzistencijalno pitanje? Kajgot. Mi nikada nismo bili jaci, brojniji, nikada nismo imali vise nastupa, nikada nismo imali atraktivnije nastupe, ne mozemo preuzimati treniranje drugih timova jer nemamo raspolozivih trenera... Ne zelimo kajgotariti i sami industrijski producirati trenere samo zato sto su plesacice u S1A da bi nekom digli lovu. A mogli bi. Sve su to kvalitetne djevojke. Ima ih 20-tak, ili cak 35 ako racunamo cijeli S1A. Ali to nije garancija da ce biti dobri treneri. Bez dvogodisnjeg skolovanja nema dobrog trenera. A i onda je to upitno. No, da to radimo nismo nista drugo nego zderaci tudje love i podrzavamo nekvalitetu. Dakle, nama ne smetate... I zato pamet u glavu i razmislite zasto je ovaj post napisan.

    Torcida:
    Hvala na pohvalama.
    Onaj «coko» sa bradicom sam ja. Ime mi je Alen Scuric i direktor sam i manager Zagrebackih mazoretkinja. To zvuci jako fensi-smensi, no zapravo ja sam ti marica za sve. Frik koji mora smisliti puno milijuna kuna da bi «moje» cure imale sve ovo sto imaju. A, to ti znaci i da moje dijete raste bez mene, te da me moja obitelj gotovo i ne vidi. U prosloj godini bilo je 53 vikenda, a ja sam radio 48. Radi se 7 dana u tjednu, po 14 do cak 18 sati dnevno. 7 dana UEFA kongresa spaval sam po 2 sata, a zadnjih 5 dana sam coril po 4-5 sati. Uzgled, fotke nisam stavljal ja na blog, stavila ih je Carica, jer se ja fakat ne volim slikati (postoje jos mozda 2-3 fotke mene sa curama). Zasto? Pa kaj ne vidis kak sam ruzan. A pokraj tih zgodnih cura izgledam jos ruzniji.

    avatar

    12.02.2008. (09:51)    -   -   -   -  

  • fantasy dance

    samo jedno pitanje za ivanu horvat:
    znas li ti valentinu i irenu kovacevic?

    avatar

    12.02.2008. (10:05)    -   -   -   -  

  • . : Tinchi : .

    svaka čast za ovaj post. pogotovo treći problem... =D
    ne možeš očekivati da taj post neće nikoga naljutiti, ali ti koji se uvrijede su upravo oni koji su se pronašli u tome. a cijeli savez ionako jako dobro zna tko su ti ljudi. ima ih.. ;-)

    ja nisam vidjela ZAMAinfo ;-(

    avatar

    12.02.2008. (10:21)    -   -   -   -  

  • *****Horvatica*****

    Da!!!...naravno da ih znam.............puno mi ih pozdravi!!!!!!!...........Pusa!!!!!!!

    avatar

    12.02.2008. (14:55)    -   -   -   -  

  • Ja

    Kaj su vama sam seniorke mazoretkinje...kadetkinje i juniorke se sigurno trude jednako kao i seniorke... bilo bi uredu da se i njih sjetite kad pišete. To da vi stavite kadetkinju u neki protokol nitko od vas ni netraži ali ipak su one članice zagrebačkih mažoretkinja,osvajale su zlata na državnim natjecanjim i sl. i sigurno bi im bilo drago da vide svoju sliku na blogu!!!

    avatar

    12.02.2008. (15:37)    -   -   -   -  

  • **** Nikolićka****

    imam pitanje za tebe Alen...
    ali molim te nemoj se ljutit ak ti se pitanje nebu sviđalo...
    jel može cijeli S3 zaljepit one bijele trakice na štap kakve imaju svi sastavi uključujući i dječji??? ako odgovor bude ne,a ja se nadam da neće biti,jel možeš i objasniti zašto...
    i htjedoh još samo reći da se nadam da na klasifikacijama neće biti kak neki kažu da se dereš i da se nebu ponovilo ono jednom kad si se deral na S3 jer ti je smetal glas neke cure koja te dekoncentrirala (istina bog i meni isto ide na živce kad nešt stalno komentira)...kaže moja psihologica da se ne smijem nervirat i doživljavat šokove = ) ) )
    nadam se pozitivnom odgovoru!!!! ;P

    avatar

    12.02.2008. (17:39)    -   -   -   -  

  • kika

    znam da bi ovo trebao alen,ali mene je jako zasmetalo,alen ti napisi ono sto se treba znati a ja cu ovo samo onako.............
    odgovor za Ja:cilj ZAMA je doc do S1A,ma koliko se god juniorke i kadetkinje trudile
    juniorke i kadetkinje imaju super uspijehe SKIDAM KAPU,ali cilj zagrebackih mazoretkinja je doci do S1A,nadam se da ce alen imati nesto za dodati...

    avatar

    12.02.2008. (17:41)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    RooLyPop:
    Zasto bi se ljutio. Naravno da smijete staviti trakice. Bijele! Zasto ne bi stavili? Pa to su vasi stapovi. Na nastupu ne smijete imati stapove u razlicitim bojama. No, na treninzima i klasifikaciji radite sto hocete. Dapace. Bijele trakice su pametna stvar. :-))

    Ja:
    Jos jednom. Mi smo vrlo, vrlo, vrlo ponosini na nase kadetkinje i juniorke! To nije sporno! Nisam ih jednom na koncertima i nastupima nahvalio. Cesto puta i vise nego seniorke. To morate priznati. Nije ni da koji puta ne stavimo juniorke na nase materijale. Eto dao sam si truda i provjerio. U ZAMAinfo postoje 2 fotografije juniorki, prva je sa predsjednikom i prva je fotka u ZAMAinfo (izuzmemo li Pajo na naslovnici), a druga je sa Brundacine svadbe. Postoji jos jedna fotka djecjeg sastava. U tekstu juniorke i kadetkinje se spominju 115 puta. Dakle, nije istina da ih nema. Nema ih ko seniorki, pa ni blizu, ali to i je OK. A da se njima ponosimo, ponosimo se! TO PISE U ZAMAinfro VISE NEGO NEKOLIKO PUTA!

    avatar

    12.02.2008. (18:11)    -   -   -   -  

  • **** Nikolićka****

    pa pitali smo trenericu pa je rekla da će te pitati kad dođe u ured jel ipak to je najsigurnije da se ne bi ljutio...al ok ak smijemo stavit... : ) ) ) )

    avatar

    12.02.2008. (18:19)    -   -   -   -  

  • cobra

    evo samo jedan mali najljepši pozdrav od sesvećanki

    avatar

    12.02.2008. (19:05)    -   -   -   -  

učitavam...