Komentari

melez.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • bojan

    citajuci raznorazne blogove i portale cesto se sjetim 1992 god.,tada sam imao 15 god i bavio sam se veslanjem.iako nikada nisam bio vrhunski sportas te sam godine dobio plaketu veslackog kluba za 302 treninga u godini.bilo je to vrijeme kada se samo treniralo i to je uz uspjeh na regatama bilo jedino mjerilo uspjeha.ja medjutim,nikada nisam bio materijal za vrhunskog veslaca.unatoc svemu tome u veslanju sam se trudio narednih pet godina i jedina mi je sadisfakcija veliki i iskren trud koji sam ulozio u taj sport o cemu svjedoci br treninga koji ni narednih god nije bio manji.sada sticem dojam da vecina rekreativaca i aktivnih sportasa trenira manje,a puno vise polemizira po portalima i blogovima ne razmisljajuci o tome sta pisu.to pisem zbog triatlonke ive tomic o cijim trcanjima na lizi se raspravlja (clanak al-cafonea na as-u,komentari na ovom blogu),a da se nikada nije spomenulo koliko ta cura ulaze truda u svoje treninge i nastupe te dali je uopce pristojno tako komentirati nekoga sa cijim trudom vecina nas nije niti upoznata.iva je prvo covjek,a nakon toga i iskreni sportas koji trudom dolazi do rezultata pa bi zato svi koji pod raznim konspiracijskim imenima pisu kojekakve clanke trebali dobro razmisliti sto pisu i dali njihove usporedbe uopce imaju smisla i realnosti.

    avatar

    12.02.2008. (13:53)    -   -   -   -  

  • melez

    Uopće ne shvaćam smisao ovih prepucavanja ... Suzi Peruč je istrčala impresivnih 28:01 na zadnjem kolu ZL i za to dobila zavidnih 74,99 bodova ... Iva Tomić je državna prvakinja u olimpijskom triatlonu. Nakon 1.500 m plivanja, 40 km vožnje po užarenom Jarunskom asfaltu i 10 km trčanja po tom istom asfaltu... Kapa do poda i jednoj i drugoj ... i u čemu je sad problem ?

    avatar

    12.02.2008. (21:50)    -   -   -   -  

  • medvjed

    po meni, problem je u tome sto iz vecine nedavnih tekstova i komentara, osim ovog tvog, nisam vidjela kapa dolje jednoj i drugoj (s cime se naravno apsolutno slazem) nego raznorazne kritike na racun trcanja triatlonaca na ligi. slazem se da treba istaknuti dobre stvari (suzi, nove natjecatelje, i sl.) ali da li je potrebno i da li je objektivno kritizirati? nije mi cilj bio komentirati radi prepucavanja.

    avatar

    13.02.2008. (08:41)    -   -   -   -  

  • medvjed

    da, melez, mislim da me nisi dobro shvatio u jednom dijelu - "vazno je zvati se ernest": i suzi peruc i suzi od cafonea imaju dvoje djece i dobro trce. to mi je bila zanimljiva koincidencija, nisam komentirala pohvalu na suzino trcanje!

    avatar

    13.02.2008. (09:09)    -   -   -   -  

  • my-forum.kicks-ass

    SUPER BLOG, SVIDJA MI SE

    posjeti moj :)

    www.my-forum.kicks-ass.org

    avatar

    16.02.2008. (14:50)    -   -   -   -  

  • roler

    Gle ekipa, u sportu ima mjesta samo za štopericu, a ona je poražavajuća za Ivu. To što se Suzi Peruč zove SUZI baš i nema jako puno veze jer se Iva Nadalin zove IVA pa pojede sve za doručak (i 99%muških). Razlika između Ive i Ive je u tome što jedna trenira a druga se zajebava (ne Bojane, ne trenira, jer da trenira išla bi brže). I da, nije sramota da te netko 12 godina stariji tko je počeo trčat prije godinu dana i ima dvoje djece razbije na utrci. Sramota je pritom predstavljati se kao državni prvak. Nije sramota za Ivu Tomić, ona vrlo dobro zna koliko vrijedi i nikad je nisam čuo da se hvali zbog bilo čega, više za one koji bi željeli da pišem elegije o članovima kluba i njihovim vrhunskim dosezima, pa eto, počeo sam od sebe pa se nekima nije svidjelo. Ali to nije sve, da samo znate što vas čeka...

    avatar

    16.02.2008. (18:55)    -   -   -   -  

  • Mladen

    sad ću biti malo bahat pa ću napisati da mi sve ovo zvuči glupo, a već i dosadno, čak i ako je to netko zamislio kao šalu. Imam dosta vlastitog iskustva u različitim sportovima i natjecanjima,puno sam ih na Kineziološkom fakultetu(pored ostalih predmeta) morao uvježbati i trenirati kako bi ih položio kao ispite. Puno toga sam pročitao, vidio, čuo, naučio i još više trebam naučiti jer mi je to struka. Ne mislim da sam nekakav veliki stručnjak. Ali nije mi palo na pamet kritizirati bilo čije trčanje na ligi sa bilo kojeg gledišta, već samo pohvaliti svakoga tko je nastupio. Velika je razlika da li netko trenira triatlon ili samo trčanje itd. da ne ulazim u detalje. Stvari su puno složenije i u životu i u sportu nego što se to vidi iz nekih komentara. Mislim da je krivo mjeriti sve ljude po vlastitim mjerilima, a upravo se to ovdje događa umjesto da se ljude pita što žele i što im je cilj. Kao i inače u Hr najviše se javljaju oni koji su najmanje stručni i s najmanje iskustva (ne mislim na nekog određeno i zato ne pišem imena, komentar je općenito na cijelu raspravu). Kao i inače u Hr jedni protiv drugih. Nekome je to valjda fora, ali nije baš produktivno. Neću više komentirati ovu temu jer očigledno nigdje ne vodi.

    avatar

    19.02.2008. (15:56)    -   -   -   -  

  • Jozo Delaš

    Kol'ko iđeš tol'ko vridiš ...

    avatar

    20.02.2008. (07:14)    -   -   -   -  

  • roler

    Ja mislim da je font komentara premali i uopće nije ugodno čitati. A ti MLADENE budi korisniji doprinos našem medijskom prostoru i napiši nešto žuto jer, unatoč uvriježenom mišljenju, žutilo je produktivno. Evo, Goran Ivanišević: više se o njemu piše sada nego kad je osvojio vimbldon. I piši IMENA, konkretne (izmišljene) stvari, dodaj nešto svoje, u protivnom ćemo biti osuđeni na to da na svakom startu poznajemo sve natjecatelje poimenice. Nama trebaju zvijezde čija će se imena stalno povlačiti po blogovima i sportskim portalima u bilo kakvom kontekstu. Jedino tako će prije ili kasnije ista IMENA izaći u mainstream medije. Ti se zatvori u četiri zida, ja ću vikat baljezgarije, baš me zanima tko će dovesti više ljudi na utrku.

    avatar

    20.02.2008. (09:27)    -   -   -   -  

  • roler

    I ne zaboravite, dobre vijesti nisu zanimljive kao loše.

    avatar

    20.02.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • duge staze

    Puno toga sam pročitao,vidio i čuo,ali - kol`ko iđeš tol`ko vridiš...
    Sedam debitanata po buri pred kraj lige - zanimljivo!
    Pozdrav mom iskrenom savjetodavcu Melezu koji zna što priča!

    avatar

    20.02.2008. (13:46)    -   -   -   -  

  • melez

    ... za razliku od nekih ...

    avatar

    21.02.2008. (18:34)    -   -   -   -  

  • roler

    Sedam debitanata i sedam debatanata. Lijepo se provedite sutra.

    avatar

    22.02.2008. (19:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...