Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • jja

    Vec sam napisala da slike i ine stvari koje bi trebale stajati u necijem domu jesu jako osoban poklon i da ih poklanjam samo ljudima koje znam u dusu a i tad se lako zeznuti.U vezi love, koliko se ja sjecam barem da pokrijete troskove "stolca" znaci ono sto su oni izdali za to vase mjesto i klopu plus nesto pride. To kao minimum. Gornja granica je otvorena.

    avatar

    09.02.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Ovo se zove organiziranost! Svaka ti čast na drugoj kavi u 9 i nešto!!! Ja sam se digla u 11 jutros, ali sam si barem složila noćas poreznu prijavu tak da je pošaljem odmah u ponedjeljak..Bila sam nešto odvezla u reciklažno, bila kod krojačice da mi skrati par hlača koje još stoje s etiketom cca bar pol godine, sad pijem prvu kavu i taman sam usisala i spolirala instrument tablu u novoj igrački..a već se lagano smrkava...akontno love...ako nisi nešto s mladencima, a nisi, ne opterećuj se..njima je ionako bitno da im se pokriju mjesta..

    avatar

    09.02.2008. (15:34)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    vec si otisla, znaci prekasno je...
    a ak ste si tak "dobri"...ne bih stavljala vise od 100 eurica :))), tj., slicno ono sto je JJA napisala.

    avatar

    09.02.2008. (20:15)    -   -   -   -  

  • ledena

    Iskreno, kad tak idem onda gledam da je u kovertici otprilike onoliko koliko mi kao gosti koštamo. To mi se čini ok. Prosječna cijena, u prosječnom restoranu sa večerom, malo vina itd. košta stotinjak do sto pedeset kuna po osobi. Kad to zbrojim na nas četvero (za djecu malo manje, jel), ispada oko 500-injak kuna. I tak to i napravim, eto.

    avatar

    09.02.2008. (22:25)    -   -   -   -  

  • Sefica

    Ma, ja nebi ni isla. Ili bih im kupila neku sliku ili nesto.To uvik mogu okacit na zid.

    avatar

    09.02.2008. (23:43)    -   -   -   -  

  • 1 anonimus bez bloga

    Oprosti na anonimnom upadu...Svatovi su prošli pa je možda ovaj komentar pasĂŞ, no, kao osoba koja je imala svatove prije nekih mjesec dana, mogu reći da je ova cifrica od 500 kn za cijelu obitelj nekak' smiješna. Znam, kriza je i sve to, ali kriza je i mladenicma pa ako čovjek nije neki teški bogac, ne bi smio tako škrtariti. Čisto kao orjentacija, moji svatovi su bili u kulturnom hotelu (nije ober fensi-šmensi, čisto OK, kulturno...) i cijena večere (hrana, piće i posluga) je bila oko 250 kn (za stolicu; hotel ne zanima jel' na njoj sjedi dijete ili odrasla osoba). Tu se ne ubrajaju kolači, ukrasi i sve ono za što smo si dali truda da se gosti osjećaju ugodno. Budući da suprug i ja sasvim fino zarađujemo i unaprijed smo izdvojili $ za svatove (za ca. 200 ljudi), svima smo jasno dali do znanja da ne želimo NIKAKVE poklone (niti novac), no, kako je darivanje u Slavoniji očito još uvijek duboku ukorijenjeno, svi su ponešto darivali, uglavnom $, s tim da je najmanji iznos bio 100 Eura.
    Sorry još jednom upadu...Inače, sve 5 za postove :-)...

    avatar

    09.02.2008. (23:57)    -   -   -   -  

  • barba

    a dvoje vas je-200 eura

    avatar

    10.02.2008. (01:10)    -   -   -   -  

  • ledena

    1 anonimus bez bloga - a jesam ja škrtica, znam. Podravska krv je to :D

    avatar

    13.02.2008. (10:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...