Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • pitbull

  ovo je cudo,koliko marko zaja ima veza i koliko gura svoje borce okolo po turnirima...em kalmeta ,koji nema veze sa tehnikom ..,em tovarevic koji je spor da nemoze sporije ......al eto zaja im uvik nadje svakakve likove i oni cak i dobivaju koji put...al istina je da kad nalete na itimalo boljeg borca da nema sanse da dobiju,,,al eto u tome je razlika marka zaje i ostalih hrvatskih trenera.......i to je jedini razlog zasto je pitbull najbolji hrvatski klub..zato sta imaju marka zaju.

  avatar

  07.02.2008. (22:14)    -   -   -   -  

 • netko

  ziva istina.

  avatar

  07.02.2008. (22:19)    -   -   -   -  

 • pitbull

  a da ne spominjemo njihove borce ...di im je varnica nema ga vise ..niti trenira niti ce se vise tuc....radnic je pa u zaborav odkad se benzon vratia,a zaja ga forsira samo da ga spasi od izdrzavanja kazne zatvora sta mu je ostala..ali opet samo je jedan marko zaja.

  avatar

  07.02.2008. (22:35)    -   -   -   -  

 • Markan

  E moj pit bul, ti bi volija bit pit bul, ali izgleda da nisi. Žaja je pravi trener koji cili živi za svoj klub. Sve svoje znanje, vrime, volju i ljubav da je svojin dečkima i svon klubu. Brine, trči, traži, zajebava, moli i prosi ali uvik osigura da su njegovi borci po turnirima, stalno u borbi. I sad ćeš ti reći da je ima vezu za Benzona u Beogradu, da je sredija Tomasoviću u Portugalu, da je s neba palo Frani pobjeda u Maroku. Ma vama ništa nevalja što je uspješno i dobro. Bože mili, sad ni Žaja nevalja. E, dokle je dogurao ovaj blog.

  avatar

  07.02.2008. (22:36)    -   -   -   -  

 • :)

  NIKAKO NEBI SMILI KOMENTIRAT ZAJU TO JE JEDAN OD VRHUNSKIH TRENERA I STVARNO ULAZE U SVOJE BORCE A TO STA NEKO JE SPOR,OVAKOV ONAKAV TO JE TAKO UVIK CE NAS BIT SVUGDI NESAVRSENIH..AL SE MASA NJIH I DALJE TRUDI I TRENIRA

  avatar

  07.02.2008. (23:04)    -   -   -   -  

 • plovanija

  ma da se zunic vrati sve bi ih pobija

  avatar

  07.02.2008. (23:49)    -   -   -   -  

 • somebody

  Juniori full contact tek 1. lipnja???? mislim helloo?? ovaj kalendar treba hitne ispravke!

  avatar

  07.02.2008. (23:59)    -   -   -   -  

 • robi70

  Pitbull
  Pa ti si stvarno ljubomorna osoba. Pa svaki normalan trener se bori da pomogne svojim momcima i da ih gura naprijed. Znam Žaju dobro i mogu reči da iznad svega je gentleman! Što ti oćito nisi kad pokazivaš ovakvu zavist prema njegovom klubu. Kad je Tovarović tako spor ti lipo dođi na PH ili dogovori meć s njim pa da vidimo?

  avatar

  08.02.2008. (08:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...