Komentari

malachi.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Panoptes

    Ej Chi! Laookont je otisao za navek,al je zato Panoptes tu ;)
    Znaš kaj,čitajući ovo tvoje samo sam još jednom poželio da dođe onaj dan kad ću onako zaljubljen reć: "Da,tu je moj dom i mojem srcu mjesto. Sad sam miran "
    Al trenutno ne samo da ne mogu nać putokaz za to mjesto,već ni ne putujem. Stalno neki ups and downs,al kad se osjetim spreman počet cu se pakirat i natankat auto,pa idemo...

    avatar

    02.02.2008. (23:14)    -   -   -   -  

  • Panoptes

    Da vidiš,hmm sad sam se zapitao-Zašto opet zeleno? a nikad ne kazem da mi je zelena boja nesto posebno. Možda jednostavno paše mojim čoravim očima :)
    Sad sam baš vidio ovu pjesmu-Out of reach,pa me podsjetilo na jednu bivšu,ajme,ja ne znam za tebe,al ja sam u 6 godina prosao previše toga i dosta mi je tih turbulencija stvarno, hocu mira malo

    avatar

    02.02.2008. (23:39)    -   -   -   -  

  • Panoptes

    Ma samo ti piši posteve u moje komentare,volim čitat nekaj konkretnoga,a ne Što sam danas radila u školi,dal me simpatija pogledala, Mrzim život,Sa 175 cm zelim 45 kg...e pa stvarno je malo pametnih blogova danas,a kad i pokušavaš pomoć nekome savjetima ko da ormaru pričaš.

    avatar

    02.02.2008. (23:42)    -   -   -   -  

  • želimo dijete

    imaš odg na blogu

    avatar

    03.02.2008. (17:29)    -   -   -   -  

  • Grimizno slovo

    tema koja me zanima:)

    avatar

    03.02.2008. (17:37)    -   -   -   -  

  • želimo dijete

    ocito si se javila na krivi post djevojko

    avatar

    03.02.2008. (21:00)    -   -   -   -  

  • želimo dijete

    ubili te komentari!
    imam dva svoja bloga o razlicitim temama,ovaj ne brojim i imam bar publiku koja to cita.
    kiss kisss

    avatar

    03.02.2008. (21:01)    -   -   -   -  

  • želimo dijete

    laku noc...............

    avatar

    03.02.2008. (21:02)    -   -   -   -  

  • 0b0jen0_carstv0

    Drago mi je da si napisala ovaj post. I kod mene je slično razmišljanje, teško se sjetim onih koji mi zaista ništa nisu značili, al ih se sjetim jer s nekim razlogom smo se i upoznali i što god bilo s kim, sve pamtim. Nisam ni ja tako rano otkrila "dečke". Nisu me zanimali tijekom puberteta. Sad? Da.. idalje sam zaljubljena u svojeg Nesuđenog, ostali samo prolaze kraj i nema načina da me zainteresiraju jer u mojim mislima i srcu je samo On. Nevjerojatno mi je da sam ga danas gledala 6h.. da ću sutra isto. Lukavo kradem te sate.. jer ljubav je poseban osjećaj! kisses

    avatar

    04.02.2008. (05:17)    -   -   -   -  

  • smisaozivota42

    Grozan je osjećaj kda nekog zaboraviš. Pitaš se da li i tebe onda tako zaborave.
    A i znaš da oni koji žive u sjećanju ne umiru. Eh pa.. ništ. Zapisuj si. To se tako radi. :/ okrutno, zar ne?

    avatar

    04.02.2008. (09:30)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Budi ono što jesi, drži se sebe i svog osjećaja za ono što uistinu želiš. Ako ti flertovanje uistinu čini zadovoljstvo, flertuj (samo, ja nisam stekla taj dojam kod tebe, a na preskokce te pratim od početka) Ako iskreno i duboko želiš jednu pravu vezu s perspektivom da postane doživotna, onda živi, radi na sebi, budi ono što jesi a ne ono što misliš da želiš biti i ona će doći prije ili kasnije. Ako bi te to utješilo, ja sam prvog dečka upoznala u 25 (bilo je to kasno i za moje doba), no taj se samo u početku potrudio oko mene jer mu je bilo zanimljivo imati poštenu djevojku za ljubavnicu što sam ja shvatila tek kad sam bila zaljubljena preko ušiju i naravno, sve je pošlo po zlu, jer ja sam bila ta koja je tražila svoje a on to nije mogao dati jer nije imao. Nepune dvije godine kasnije upoznala sam muža, nekako u ovo doba godine, prošlo je odonda 16 godina - u slijedećih nekoliko mjeseci svijet mi se preokrenuo za 180° i ostao tako do dana današnjeg. Pišem ti to zato jer vidim da slično razmišljaš kao i ja kad sam se izvlačila iz one prve bolesne veze, mislila sam da bih možda ipak trebala sebi dopustiti malo više slobode na tom području, maknuti se možda od kuće - živjela sam s roditeljima, i eto, čini mi se da bi me nasilna realizacija tih ideja gurnula još dublje u blato iz kojeg sam se tada mukotrpno izvlačila. U svakom slučaju, želim ti puno sreće u svemu što odlučiš, od srca :)))

    avatar

    04.02.2008. (15:40)    -   -   -   -  

  • alien

    što da ti kažem a da ne lažem....znam kako ti je.... i sama sam takva, ne ona sa prebogatim iskustvom ali ni na mala brojka nije uvijek vrijedna spomena:-)
    ponekad se zamislim nad sobom....jesam li ja jedna jedina takva....koja razmišlja ili sam površna jer smatram da nisu SVI vrijedni spomena.... prvi put te čitam i jedva čekam još :-)

    avatar

    05.02.2008. (13:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...