Komentari

mikilee4.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Sydney girl

    Ti stvarno imas vremena za bacanje. Cini se da nemas djecu, ili su vec velika, pa su otisla od kuce. Sve to o cewmu pricas imas i u ZG koliko mi je poznato. A trgovine za kucne ljubimce ima svaki gradic u RH. Ima i frikova koji ih oblace.

    avatar

    02.02.2008. (12:30)    -   -   -   -  

  • pod sth crossom

    slucajno sam naletio na tvoje blogove,a posto djelimo isti zivotni prostor( kontinent) i sam sam naletio na neke epizode iz tvog bloga.prilicno realni postovi..pitanje za sydney girl-cemu takva ogorcenost sydney-om?? svaki pocetak je tezak,izdrzi,jednom kad usvojis sistem i navike,vidjet ces i prednosti.Nedavno smo se vratili sa godisnjeg iz RH i malo smo ostali razocarani onim sto smo vidjeli i dozivjeli.no,o tome detaljnije u mom blogu.lijep pozdrav svima

    avatar

    02.02.2008. (13:16)    -   -   -   -  

  • aussie gril

    Hej g -Day super tema,opet si me nasmijao,kod nas su tek prije par godina uveli oblekicu za peseke,bas mi je danas dosla na posao gospoda sa pesekom koji je imao trenirku sa kapuljacom,preslatko.Ja imam zvijer od macke koja se vise ponasa kao pas nego kao macka,ali je totalno clan obitelji i strasno smo vezani za njega,tak da znam o cem pricas...Veliki pozdrav i veselim da vidim kaj ces nama novo napisati.....
    za sydney girl cemu ta ogorcenost??????

    p.s. pozdrav Ivani i Goranu....

    avatar

    02.02.2008. (18:43)    -   -   -   -  

  • tulipancic

    Samo jedno malo pitanje - nisam shvatila, kako ste otisli u Australiju i kad? Posao, ljubav...?

    avatar

    02.02.2008. (18:59)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Za Sydney girl:Vidim stvarno ste ogorcena (neznam samo zasto) ,savjet ste dobila od drugih komentatora stoga nemam vas sto savjetovati.Je vremena imam dosta ,dok smo bili na pocetku kao vi sad nismo ga imali.Sto smo trebali obaviti obavili smo duplo (mislim na skucabanje)imamo mali biznis i radimo za obaveze.Vi ste sigurno jos na dolu (socijalu )a nemozete pronaci posao pa ste ogorcena.

    avatar

    02.02.2008. (23:17)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Za tulipancic :Dosli smo tako da smo imali rodbinu za sponzore,posao mali biznis,ljubav (middle life crises)gura se nekako.

    avatar

    02.02.2008. (23:21)    -   -   -   -  

  • g-Day

    Za aussie gril:Hvala vam na uvijek tako lijepim komentarima i na pozdravima.Upravo sam zavrsio novi blog.

    avatar

    02.02.2008. (23:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...