Komentari

g6o6r6.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Tinolovka

    .evo ja prvi..ajde da napokon u nečemu i ja budem prvi...kliko sam razumio ti u ovom postu uglavnom govoriš o mediju..osobi koja navodno ima sposobnost razgovarati sa dušama umrlih..nisam pristalica onih koji vjeruju u takvu mogućnost..iako sam liberalan i otvoren za rane mogućnosti..ali to mi izgleda više kao trik ljudi koji na taj naćin pokušavaju izvući novac od lakovjernih građana..mada moram priznati da sam na nekim dvd-ima national geografica vidio stvari na prvi pogled teško logički objašnjivo..no sve ima logićno objašnjenje ili barem trebalo imati..tako kaže znanost..no stvarnost ponekad zna biti drugaćija..ostavljam ti veliki pozdrav..

    avatar

    31.01.2008. (19:08)    -   -   -   -  

  • ZADNJI POST VAMPIRICE

    ej....nowi po9sttttttttttttt........
    vratim komoveeeeeeeee......kissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssss
    psss.=)
    ovaj komentar saljem svimaaaa...pusaaaaaaaaaaaaaa.......iiiiii.svratite..molim vasss.kiss

    avatar

    31.01.2008. (21:30)    -   -   -   -  

  • ugly little slut

    fora blog!

    avatar

    31.01.2008. (21:56)    -   -   -   -  

  • maya

    pozz

    avatar

    31.01.2008. (22:47)    -   -   -   -  

  • maya

    ja sam prije išla baki gatari, imala sam neke nedoumice u životu, išla sam čuti njeno mišljenje, ne vjerujem u to, ali sam išla iz znatiželje, sve što mi je rekla, skoro sve se ostvarilo....

    avatar

    31.01.2008. (22:50)    -   -   -   -  

  • maya

    pola teksta ne vidim jer mi smetaju slike, tako da sam na pola pročitala post, ali ja mislim da ima "nečega" u tim stvarima.....

    avatar

    31.01.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • maya

    ajd uživaj...
    pozz.......

    avatar

    31.01.2008. (22:52)    -   -   -   -  

  • ZADNJI POST VAMPIRICE

    ej....tnx na podrsci..=)
    al..jednostavno...tako je to tesko..neznam..on je dosta povucen i sramezljiv iiiiii..neznam kako da ti objasnim..pravi se ko da nist nije bilo medu nama...a moja najbolja prijateljica je vidjela da on jos nesto osjeca prema meni...i da me gleda nekak na poseban nacin...i da prati moj svaaki pokret iii cim mene spomene ona da on odma spusti glavu i ode "tuzan"..a sad jeli to istina???.neznamm.!!
    jojjjjjjj sta da ja radim..i danas je bio dezuran i doso je gore i pod nastavom cak i..onak mi izlazili iz skole i ja vidla njega s njom opet al on mene nie onda vidio.ona onak njega za kosu kao on se kao odmako i smio se i ona se smijala i onak ona osla..on nista..i ja idem sa svojim najboljim prijateljem niz stepenice a on dole i onak skuzio nas je i neznam onak cudno je bilo bio je ozbiljan(a smijao se maloprije)i on ovako stoji tam i kak je bila guzva(svi izlaze kod vrata)a on kod vrata i mene moj best frend zagrlio i nes mi pricao nije bitno sta (hehe)i ja onak isla sva hladna ko da ga nisam ni skontala a bolilo me sam tak.znas kak me bolilo to sto ga moram izbjegavatttt! (a ta zenska je jako popularna bila kao i svi su htjeli bit s njom) i on je nekom liku reko da smo ja i ta zenska najljepse nes iz skolee i take fore da smo dobre la la la la la...iii..uglavnom on je vec bio s njom i reko je tom liku da on nebi nista s njom da mu je samo best frendica kao.a neznam vise nista.
    i sta je od onog naseg ostalo..sto smo trebali imat..strasno..neznam.nadam se da ti je hehe zanimljivo ovo..8U MOS MISLIT..hehe..a neznam..sta da ti kazem..
    A TI MENI.?=)

    avatar

    01.02.2008. (12:26)    -   -   -   -  

  • ZADNJI POST VAMPIRICE

    danas sam mu mislila rec..al neznam izbjegavam ga..previse me boli i neznam ni sta osjeca on i strah me pitat ga jer je on jako sramezljiv i valda misli da me nezanima vise.a to je zato sto ga izbjegavam(e a boli me jako to..kme..=(..
    i misla sam bas onak kak je on dezuro da odem pod dok je nastava da pitam kao jer mogu na WC..i da odem do njega...al..JBG..!


    eto to bi bilo sve..
    pozdrav i pusAAA

    avatar

    01.02.2008. (12:28)    -   -   -   -  

  • lana

    bog fora blog i komentiraj kako profesor iz matematike voli zenski balet

    avatar

    02.02.2008. (09:37)    -   -   -   -  

  • ?

    jesi ti gay???

    avatar

    06.02.2008. (20:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...