Komentari

miculin.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • Suncokreta2

    Je i meni sve smrdi, od duvana ali naisam se još odlučila . Nije mi se još zgadija! Ako ga se ti ostaviš morat ću i ja jer skim ću pušit i pit!!! Ako nađeš momka, opet ću morat i ja jer s kim ću pušit i pit. Ako se popneš na neku planinu, morat ću i ja jer skim ću drugim pušit i pit (na planini). Možda sam i ja pijana, to mi je biće zato šta se stobom previše družim. Previše pijem i pušim. Ja ti neću na Obojenu, pa sa mnom i ne moraš ić. Aj stoj mi dobro, vidimo se na kavi i duvanu. Ja ne pijem ništa osim kave i mineralne do daljnjeg!!!!

    avatar

    31.01.2008. (15:46)    -   -   -   -  

  • prekobrojna

    A jesi se zbrčkala! Kažeš smrdi ti ruka, kosa, prostor... Čuj, ne želim ništa prejudicirati, ali tako ti je meni, prije 19 godina, sve smrdilo i... Neku večer sam ispratila čer na maturalnu zabavu!!!! Ha , ha, ha!!! Zaviri malo u onaj kalendar u novčaniku, onaj sa tačkicama plavim i crvenim pa računaj malo!! Ma zezam se, uvik te tražim na blogu, ali lina si za popizdit za pisanje. A vas dvije ste utekle negdi sinoć. Nema veze ako vam je bilo dobro. i nama je! Pozdrav:)))))

    avatar

    31.01.2008. (16:57)    -   -   -   -  

  • prekobrojna

    Obrati pažnju na uru kad si napisala post!!!!

    avatar

    31.01.2008. (17:09)    -   -   -   -  

  • Vinci

    aj lipo ti i Suncokreta s nama ovi vikend na denikotizaciju na Biokovo. nakon toga od znoja neš nikad više ni ositit miris duvana :)) btw. bit će vam gori i prijateljica prekobrojna ;)

    avatar

    31.01.2008. (18:17)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Eto zadala si suncokreti glavobolju ovim postom,hahahaha
    Samo se ti provodi, sad je doba, a tega ako vaja gledaj zadržat,hahaha

    avatar

    31.01.2008. (21:06)    -   -   -   -  

  • gustirna

    Jel smrdi? SMRDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bacaj sve u škovace!
    UF! Umorih se. Šta si ono još pisala? išla bi povirit, ali će potrajat cilu vječnost dok me pribaci
    na post, pa ću po prilici. Di ćeš šetat sa maškaranom dičicom? Doću vas gledat. Moje Bojsove san uvik vodila maškarane u grad na dičje maškare, aposlin smo išli i na one velike, samo nikad ne bi dočekali paljenje Krnje, jer bi uvik bilo puno kasno. Lani san prvi put išla bez njih u maškare. Ove godine smo bezidejni. Stariji mi govori da će on pivat sa ekipon, stvarat buku po gradu. Ajde dobro, i to je u stilu krnjevala. Mora bit buke. Mlađi nema pojma, sve ideje prisušile dok ne dođe ponediljak, a onda će ga uvatit panika. Ajmeeee, a šta ću ja bit u maškare!
    Predložit ću mu škartoc na glavu. Tako se Mornar jedan put umaškara,
    Obojena? Otprilike ovako. Slušala ih lani u kazalištu lutaka. Dobri su. Stara ekipa, ali nije mi ih gušt slušat bez moje stare ekipe. I tako želin ti lip, vesel, otkačen i nepušački vikend. :-))))

    avatar

    01.02.2008. (18:44)    -   -   -   -  

  • tigastibobi

    E znaci da si nonstop wasted:) aj neka i ja san crknija par pifca za superbowl ! i lipo se provedi i nagustaj se sa drustvon samo pazi na tu pifu mos dobit beer belly:) btw kako bila sa dicon na maskare?!

    avatar

    04.02.2008. (05:01)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Bolje bit pijan nego star..kad si pijan stigneš se koji put i otriznit..a ono bi morala"riži me"

    avatar

    04.02.2008. (13:07)    -   -   -   -  

  • gorihote

    viroza ne prehlada sta ti je!!! ja san falia fibra velika

    avatar

    05.02.2008. (15:35)    -   -   -   -  

  • Vinci

    za nedilju je po planu Biokovo. tura neće bit prenaporna za nikoga, a pogled na Pelješac će bit dovoljna nagrada za tih 2 h hoda do vrha ;)

    avatar

    06.02.2008. (17:57)    -   -   -   -  

  • gorihote

    ŽVAČI ŽVAKU NEMA druge!!!!!!

    avatar

    13.02.2008. (14:20)    -   -   -   -  

  • prekobrojna

    Mogla bi ti Lipoto, malo minjat Suncokretu dok je ona u gužvi. Danas je petnaesti, a ja imam informaciju o nekakvim odlukama vezanim za ovaj datum. Nešto će se prestati , bar bi trebalo, današnjim danom. Daj baci koji komentar na blog kako ti ide. Možda još nekog povučeš za sobom.

    avatar

    15.02.2008. (14:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...