Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Marole

  Neću ulazit u rasprave o kurcu i pički, jer Nemanja će pomislit da samo o Hegelu mislim. Što se lekture tiče, sve je korektno, a ako Vas zanima dizajn pubisa na slici gore, devojče je tražilo od moje prijateljice depilatorice ala Kiki Ronaldo.

  avatar

  30.01.2008. (12:18)    -   -   -   -  

 • callmesanya

  hM.. a ja pomislih bit će nešto o ravnopravnosti.. :) Ma što se tiče tih EROTSKIH filmova, logično je da su ženski spolni organi u prvom planu, jer žensko i muško seksualno uzbuđenje ne funkcioniraju na isti način.. Zašto posoji PLAYBOY a ne postoji PLAYGIRL..? I zašto je propao svaki pokušaj prodavanja ženama slika golih muških tjelesa? (te slike su uspjeli prodati samo pederima, pardon, homoseksualcima) ZATO što se žene NE pale na to! iLI BArem ne u tolikoj mjeri kao muškarci.. Pozdrav..

  avatar

  30.01.2008. (12:41)    -   -   -   -  

 • tessa k od tesara

  što se ravnopravnosti tiče...
  mene u ovoj (erotičkoj) teoriji funkcioniranja spolno ravnopravnih ipak najviše zaokuplja pitanje:
  al' je cesta
  ali ulica

  avatar

  30.01.2008. (12:46)    -   -   -   -  

 • plurabelle

  Pa jeste, pravo kažu!
  Jer, kako na LGBT kalendaru iza mojih leđa piše: Nije sloboda slobodu dati, sloboda je slobodu imati! Kakve to veze ima sa muškim spolovilom u erotskim filmovima, đavo bi ga znao, ali da ti kažem Nemanja: jesi li ti gledao Decadence? Iz 2000. Probala sam da nađem na netu, ali nisam uspela. Imam ja svoj primerak, nije da nemam... Ali, net je net.

  avatar

  30.01.2008. (12:54)    -   -   -   -  

 • plurabelle

  Danas je Dan nenasilja!

  avatar

  30.01.2008. (13:02)    -   -   -   -  

 • NEMANJA

  Bože tebe Marole, 'ko o čemu, ti o Hegelu!
  Callmesanya, ti sada tvrdiš nešto sasvim suprotno od tridesetak vrućih radnica krojačke radionice "Šivači salon" iz Krapine! Dajte se curke dogovorite, da znamo, bogati, nemremo mi s kurcima na gotovs čekat cijeli bogovetni dan da se vi smislite je l' vas fotografija toga prizora pali ili gasi. Mislim, ono...
  Magarice, kakav Dan nenasilja!? Šta ti je sad to? Decadense? Onaj s Ditom, Anitom Blond i Chelsea Blue? Šta gledao!

  avatar

  30.01.2008. (16:40)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...