Komentari

stazicsdp.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • nažigač

    Pa nemoj tako, Nenek! Jarnjak je bio šef policije, a valjda naša policija zna što i kako se radi! Čvrsto vjerujem u poštenje HDZ-a, na čelu s Velikim Dragim Vođom Ivom, kao uostalom i cijela Hrvatska. A vjerujem i u poštenje gospodina Malog Dragog Vođe Milana koji vodi naš glavni grad.
    Ja mislim da se hajka na naše poštene političare diže samo zbog onog našeg nadaleko poznatog svehrvatskog jala. Zavidni su građani poštenim ljudima, što ćeš...
    Pozdrav od blogera koji uredno plaća svoj porez i komunalije, koji svake četvrte godine (ili pete) godine ispunjava svoju polsatnu (malo) građansku glasačku obvezu i koji je dobar, pa šuti.

    avatar

    30.01.2008. (10:44)    -   -   -   -  

  • Anonimus

    Postupci Jarnjaka i HDZ-a me uopće ne iznenađuju. Prisjetimo se pobjede liste Stanislava Antića na izborima za gradsko vijeće Zadra, samo da bi jedna zastupnica (i to ona koja je osigurala većinu), gđa. Peroš, prešla prije prve sjednice na stranu HDZ-a, da bi joj kasnije bila osigurana udobna fotelja u gradskoj birokraciji...

    Ma kakva decentralizacija! Koje koristi imamo od toga ako dopustimo lokalnim šerifima veću samostalnost i veća sredstva. A odgovornosti neće biti, Zadar je dokaz tome!

    avatar

    30.01.2008. (10:48)    -   -   -   -  

  • urebako

    Samo da upoznam one koji ne znaju...... Mate Jukić, HDZ-vac, koji je bio i gradonačelnik
    Sinja prije zadnjih lokalnih izbora,... a ima zasluge između ostalih što se onako postupalo
    na Sinjskoj alci prema Stjepanu Mesiću,,... pa i za one povjesne Stožere i Barikade 2001.,
    i normalno, ... nagrađen je i dobio je posao pravnika u Hrvatskim Autocestama.
    Inače je poznato da su istoj tvrtki zaposleni mnogi HDZ-ovi, rođaci, prijatelji istomišljenici i sl.,
    a također je poznato, otkad je HDZ, nastavio raditi Autocestu Zagreb-Dubrovnik da je
    kilometar ceste ŠEST PUTA skuplji nego je bio dok su je radili Račan i Čačić.
    ZNANJA RADI

    avatar

    30.01.2008. (11:08)    -   -   -   -  

  • Fidel

    Sve što ste napisali stoji. Lijepo ste napisali da se HDZ i do sada koristio praksom kupovine vijećničkih mandata kako bi izigrao volju građana iskazanu na lokalnim izborima i time pokazivao da ne preže ni od čega kada je vlast u pitanju. Međutim, snagu Vaših argumenata slabi činjenica da zatvarate oči pred sličnim pojavama u režiji dužnosnika SDP-a. Evo dajem Vam na uvid jedan primjer. Biti ćete daleko uvjerljiviji kada takve stvari ne budu radili dužnosnici SDP-a, te kada se protagonisti takvih radnji povuku iz političkog života.

    Primjer:
    Prosvjednicima ispred Banovine priključili su se SDP-ovci i HNS-ovci, a posebno zanimljivo bilo je vidjeti ih ispod transparenta “Ne dajmo da se ponovi Žnjan” - s obzirom na to da je taj dio Splita devastiran baš dok su oni bili na vlasti. Optužbe o opoziciji dvojbenog morala također su mnogima zvučale nevjerodostojno jer su upravo oni izmislili praksu “spavača”: za njihove vlasti to su bili Mato Dabro i Zoran Kastropil, vijećnici stranaka čijih se naziva danas gotovo nitko ne može sjetiti.
    (Slobodna Dalmacija, 27. siječnja 2008.)

    avatar

    30.01.2008. (12:38)    -   -   -   -  

  • konzervativni

    po obicaju kada drug nenad piše,treba uzeti sa rezervom njegove navode,pa sam tako i ja ovaj put išao pogledati sto je jarnjak stvarno rekao a ne sto stazic izmislja.On je izjavio "Da, što je tu sporno? Ne nudimo nikakav novac ni mito, nego nudimo projekte gradu Sinju - odgovario je Jarnjak " a ne kao sto je drug stazic izmislio navod "O čemu oni to govore? Stvar je jednostavna. Oni imaju vlast, HDZ ima novac. Žele li novac, predat će vlast. Gotovo. "

    dakle smisao je bitno drugaciji,ali je to ocito stazicu isto,tj novac u kuverti i gradnja objekata,projekti koji bi se izgradili za pucanstvo su mu isti.

    mislim da to ne moze biti isto jer mito i kurupcija je potkupljivanje novcem,a nesposobna politicka klika koja nista ne radi za bolje doticnog grada je nesto sasvim drugo.
    drugim rjecima,sinj je vec duze vrimena ekonomska rupa u dalmaciji,dok druge opcine naprosto ekonomski bujaju (trilj,dicmo,dugopolje) u sinju vec godinama od famozne poslovne zone nije napravljeno nista.
    da li je "posteno" (omiljena sdp-ova rijec) da gradani budi taoci nesposobne politicke vlasti,ili da ako se ponude projekti i bolji uvjeti zivljenja da podrze takav program pa makar on bio iz druge stranke.

    uostalom zar i u splitu svojedobno vlast sdp-a nisu podrzavali vijecnici koji su promijenili dres ili nam se tada pamcenje naglo gasi?

    uostalom promjena politickog dresa na lokalnim razinama nije neka novost,uostalom sto bi glasaci hsp-a rekli za koaliciju hsp-a sa sdp-om u v.gorici.
    zasto tada drug stazic nije dao podrsku glasacima hsp-a koji to sasvim sigurno nisu ni u nocnim morama mogli sanjati (koalicija hsp-sdp).

    avatar

    30.01.2008. (14:45)    -   -   -   -  

  • urebako

    Čitao sam negdje da je prije 500.god. postojala jedna država tz.. Tunguzija.. u kojoj je apsolutnu vlast provodila neka Hunta (stranka), "BOGOVA",, koja je sebi davala za pravo da novac SVIJU GRAĐANA,,, Tunguzije,, smatraju SVOJIM NOVCEM....(svoje stranke)..
    Isto tako ta stranka u toj državi je tražila od drugih stranaka (koje su izabrali građani) a koji su bili na vlasti u nižim jedinicama-općinama,... da predaju vlast toj stranci -hunti-BOGOVA,, a da oni za uzvrat toj općini dati "SVOJ NOVAC" -odnosno državni novac iz proračuna a u koji pune i daju i građani te općine u toj državi tz. Tuguziji.
    Neznam i nisam siguran, dalje kako je završilo to traženje stranke BOGOVA, .. pa o tome nebi tio nagađati i nešto krivo iznositi.
    Svaka sličnost sa sadašnjim slučajem u našoj državi je slučajna..... i isto tako nije namjenjena za demantiranje ničijeg komentiranja i razmišmljanja.... Svatko ima u okviru svojih okvira i mogućnostima kojima raspolaže,, misliti i iznositi svoje mišljenje.

    avatar

    30.01.2008. (15:17)    -   -   -   -  

  • Hercules

    Čemu čuđenje i lagani bijes zbog nečega što je čista pragma. Politička u Hrvata. Dva Hrvata tri stranke , a može i obratno kada se približavaju izbori. Bravo za Jarnjaka , bivšeg Prvog Pendreka u Hrvata. Tako se to radi , ako je potreba. Uostalom u državi Sanadi , je svašta moguće. A smeće iz Napoli bella Napoli i nadalje dolazi u Cro preko mora Jadranskoga i famoznog Zerpa , zar ne!

    avatar

    30.01.2008. (17:52)    -   -   -   -  

  • marin

    Moramo čekati smjenu generacija...
    Na žalost, ali moramo.
    Ova naša ne može učiniti više puno, tek umanjiti štetu.

    I to je nešto.

    avatar

    30.01.2008. (22:49)    -   -   -   -  

  • nažigač

    Da, pametno zbori Marin Jurjević, treba smjena. Al tko će čekati generaciju iz 1996.?

    avatar

    30.01.2008. (23:27)    -   -   -   -  

  • marin

    @ nažigač : Nisam Marin Jurjević, ovo "marin" je nick. Bivši sam bloger koji je pisao kao Kvaka 22 i Magle dolaze...
    Ovo samo istine radi.

    avatar

    30.01.2008. (23:35)    -   -   -   -  

  • Destination Unknown

    pozivate se na volju građana, a sami niste mogli se pomiriti sa rezultatima izbora na nacionalnoj razini (kao većina građana glasovala je za vladu lijevog centra)...

    avatar

    31.01.2008. (09:17)    -   -   -   -  

  • nažigač

    "JEDANPUT BLOGER - UVIJEK BLOGER!" - stara je blogerska poslovica :-)

    avatar

    31.01.2008. (10:14)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Slažem se da kupovanje vijećnika je totalno nepoštivanje volje birača na koju se svi pozivaju. I oni koji već i prijeđu i kunu se da je to zbog poštenja zbog ovog zbog onog neka vrate mandat pe će mo im i vjerovati ali...
    Definitivno se ne bi trebali javljati SDP-ovci po tom pitanju. Poštenje SDP-a ste pokazali u Osijeku kada ste odbacili Ivana Vrdoljaka (HNS-ali Vi to vjerojatno znate) koji je rekao da je njegov jedn glas kao da je Vaš, a vi mu - zabili nož u leđa - i sada tu propagirate poštenje...

    avatar

    31.01.2008. (10:56)    -   -   -   -  

  • marin

    Većina građana Hrvatske i jest glasala za lijevu opciju.
    Kako se samo to voli zaboraviti! A bilo je nedavno...
    Kako tek takvi zaboravljaju ono što je bilo prije nekoliko godina ili desetljeća!
    U tome i leži snaga HDZ-a: Njihovo biračko tjelo teško pamti, a brzo zaboravlja.
    Pa, izvolite gospodo.

    HNS-a što se tiče: Pogledajte što rade u Zagrebu, Sisku...Partneri na nacionalnoj razini postaju žestoki protivnici na lokalnoj..Zapravo se "šlepaju" uz SDP.

    @nažigač: A eto:-)

    avatar

    31.01.2008. (21:13)    -   -   -   -  

  • urebako

    @marin
    Da su SDP i HNS, stvarno partneri onda bi SDP pristao na predizbornu koaliciju, kad bi imali oko 70 mandata, i sada bili na vlasti. Nije se smijelo gledat u nekoliko mandata ili vodit neke kaprice i radi toga izgubit već dobivene izbore....... Jer su ovi najviše radili sami protiv sebe,.. a naravno ujedno i protiv naroda.

    avatar

    31.01.2008. (22:24)    -   -   -   -  

  • urebako

    @marin
    Da su SDP i HNS, stvarno partneri onda bi SDP pristao na predizbornu koaliciju, kad bi imali oko 70 mandata, i sada bili na vlasti. Nije se smijelo gledat u nekoliko mandata ili vodit neke kaprice i radi toga izgubit već dobivene izbore....... Jer su ovi najviše radili sami protiv sebe,.. a naravno ujedno i protiv naroda.

    avatar

    31.01.2008. (22:27)    -   -   -   -  

  • Cop

    Stazicu, nemoj mi to raditi ! Naime moram se sloziti sa komentarom oko ove polupismene seljacine od Jarnjaka. Jos si i preblag kada je taj lik u pitanju, iako je tvoj Lucin napravio i jos vise stete u MUP-u od ovog ovog blesana !

    avatar

    01.02.2008. (00:46)    -   -   -   -  

  • domoljubni

    hdz : sdp - 3 : 0

    avatar

    01.02.2008. (13:33)    -   -   -   -  

  • plavi

    Ma kao da je HDZ-u u kakvom interesu kupovati lokalne vijećnike u Sinju.
    Lokalni izbori su za dvije godine, a sinjanima je već puna kapa sdp-a na vlasti u gradu,
    tako da će HDZ i tako u Sinju na idućim lokalnim izborima glatko pobjediti.
    Uostalom, Jarnjak je jedan od najpametnijih političara HDZ-a, ne da se on tek tako na
    tanak led. Prije će biti gospodine Staziću da su ovo izmislile vaše stranačke kolege iz Sinja
    da opravdaju svoj nerad i nedostatak projekata. Dragi moj gospodine Staziću, ne kupuje
    Jarnjak ono što već ima, a on jako dobro zna koliko su građani Sinja razočarani SDP-om
    na vlasti u Sinju, da će na sljedećim lokalnim izborima HDZ vratiti Sinj, a vaši vijećnici, oni
    njega zanimaju isto kao Eskimi.

    avatar

    01.02.2008. (20:01)    -   -   -   -  

  • urebako

    Domoljubi-HDZ.(čitaj: LOPOVI):-----3(tri).... a.. HRVATSKOJ..--------0(ništa)

    avatar

    02.02.2008. (08:15)    -   -   -   -  

  • Mithrandir

    Narod bi trebao paziti kome poklanja svoje povjerenje. ;)

    avatar

    05.02.2008. (00:22)    -   -   -   -  

  • silverci

    https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/policajac-dobio-otkaz-zbog-bloga-ciji-n ije-autor.html

    avatar

    05.02.2008. (13:06)    -   -   -   -  

  • E-SABOR

    Hrvatska je dugo vremena razapeta između želje da bude dobra, poštena, cijenjena i nužnosti da preživi. Oni koji su uspjeli 90-tih godina legalno (otimačinom) prigrabiti ogromna bogatstva (Supek je rekao preko 100 milijardi dolara je bila vrijednost Hrvatske) kasnije su se snagom tog bogatstva uvijek dokopavali i vlasti. Stvorena je spirala novca-moći-vlasti koja danas egzistira, nasuprot spirali poštenih-obspravljenih-osiromašenih ljudi. Te dvije Hrvatske spirale vrte se bez dodirivanja i bez izgleda da se stope u jednu harmoničnu spiralu koja će pokretati, podizati, braniti Hrvatsku i osiguravati joj lijepu budućnost. Ona prva spirala ponekad dobaci koju koščicu onoj drugoj, netko tu koščicu zagrize, osramoti se pomalo, ali tom koščicom prehrani svoju obitelj ili vrati dugove nastale u vrijeme njegovih pokušaja da u kavezu s divljim zvjerima pošteno odigra koju životnu, najčešće proizvodnu igricu. No, to ovdje ne prolazi. Mi smo trgovačko društvo jakih trgovačkih tajkuna i sve drugo u Hrvatskoj ne prolazi. Časni ljudi se izgube, zaduže, zatim čine sve da se izvuku iz takvih paklenih stanja. Zato gospodin Jarnjak ima mogućnost djelovati. On to i čini. Narod s dobačenim koščicama mu je opet povjerovao (ne toliko da mu stvarno vjeruje, već zasljepljen manifestacijom njegove moći povjeruje da Jarnjakove pune trpeze svjedoče o ispravnosti njegovog puta. Svi normalni ljudi znaju da to nije tako. Ali, broj je broj, glas je glas. I glas mrtvoga se računa kao pravi, živi glas... I rezultat je tu. Gospodin Jarnjak je, dakle, čovjek u pravu, jer je snažan, bogat, ugledan a siromašak je s druge strane željan kruha i sit svoje bijede. I obraz ima svoju cijenu. Zastupnik tiho i u sebi govori da to nije u redu da izda svoje birače, ali novac čini čuda, pa i prijelaze vjećnika k vladajućoj stranci. Gadljivo. Istinito. Nekažnjivo.... Grozno. Kako ćemo tako dalje?

    avatar

    06.02.2008. (00:05)    -   -   -   -  

  • malisa

    PJESMA O NAMCOROJ KOKI

    KOKO-DA KOKO-DA
    NOVU PJESMU IMAM JA
    U LALALEND AJTE SVI
    TAMO JU PROCITATI

    KOM' BAS NIJE OD VOLJE
    NEK' NAPISE STO BOLJE
    AKO ISTA BOLJE ZNA
    KOKO-DA KOKO-DA

    avatar

    07.02.2008. (19:53)    -   -   -   -  

  • malisa

    PJESMA O NAMCOROJ KOKI

    KOKO-DA KOKO-DA
    NOVU PJESMU IMAM JA
    U LALALEND AJTE SVI
    TAMO JU PROCITATI

    KOM' BAS NIJE OD VOLJE
    NEK' NAPISE STO BOLJE
    AKO ISTA BOLJE ZNA
    KOKO-DA KOKO-DA

    avatar

    07.02.2008. (19:56)    -   -   -   -  

učitavam...