Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • Gagi

  ok, vidjeli jesmo...sada idemo dalje, vidimo se opet za godinu dana čisto da ponovimo gradivo jer kako kaže ona stara latinska; "ponavljanje je majka mudrosti" :)

  avatar

  30.01.2008. (10:21)    -   -   -   -  

 • rijetki koji nije menađer

  Ma čoviče sve je istina još i više od toga.
  30 % bi se smanjilo u 4 zvjezdice
  10 % bi se smanjilo u 3 zvjezdice

  a 10 % bi se podiglo u 2 zvjezdice ,ali tu su skoro sve stariji radnici po stažu i po godinama , ali sa kvalitetom i iskustvom . Počela je bit ovo neka čudna tvrtka.

  avatar

  30.01.2008. (13:59)    -   -   -   -  

 • foran

  OK, ako je sve tako, mene zanima jedna stvar. KOJI JE MOTIV Orco-a da mu vrijednost firme padne za 40% u godinu dana, da nema prometa, da ne obnavlja svoje hotele, da posluje s gubitkom??? U kvalitetnom tekstu koji želi ukazati na nekakve nepravilnosti treba stajati i motiv onoga koji te nepravilnosti čini. Ja osobno stvarno ne vidim što je Orco dobio s tim što mu imovina danas vrijedi gotovo duplo manje nego prije godinu dana.

  avatar

  06.02.2008. (13:10)    -   -   -   -  

 • CNN

  @foran, sve ti piše u objavljenim tekstovima. Ili nisi čitao ili ne razumiješ što piše. Ukratko, Vlada RH poklanja dionice Orcu i to je za njih čista lova. Orco je do sad u debelom plusu samo zahvaljujući dodjeljenim dionicama. Kad Orco dođe u apsolutni posjed, moći će prodati nekretnine i time dodatno zaraditi. U konačnici, možemo očekivati stečaj i rasprodaju imovine kad Orco već odavno bude vani.

  avatar

  07.02.2008. (13:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...