Komentari

auzmish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • gustirna

    Meni se čini da veliki kapital obrću razne mafije, samo im se mijenja pridjev ispred (čija?)
    O tom Prstenu sam čula pred par godina , a tada je komentar na kraju bio da je u tome najviše stranog kapitala koji upravlja i sa nekretninama, poslovima i sa ljudima. Ne mogu se sjetit ko mi je to pričo, al mislim da je Bosanac. Možda čak i meštar (od Zenice) koji nam je radio na preuređenju naše spliske rezidencije.Puno dobar čovik, ostali smo u prijateljskim odnosima, tako kad vidim nešto štrc-brc zamazano, ne obadajen, jer mi je drag čovik i volin popit pivu s njime. I našla sam di spada to tvoje Orašje. Pa to je iznad Brčkog! Nisi nam baš usput, al bi mogli skrenit uz prugu Brčko-Banovići samo radi tebe. :-))Pozdrav iz suncem okupanog Splita!!

    avatar

    29.01.2008. (13:44)    -   -   -   -  

  • NF

    i ja sam sumnjičav, posebno otkad sam se upoznao s mužem poznanice iz djetinjstva koja je preko mene pokušala sina upisati u školu, taj muž vodi navodno neki lanac malih dućana po bosni, nema kod njeg nikakvog lokalpatriotizma, isključivo osobni interes...

    avatar

    29.01.2008. (15:23)    -   -   -   -  

  • file

    Velika se lova mlati u toj jadnoj nazovi-državi BIH.
    I nikome nije u interesu, izgleda, da postane normalna država.
    Pa tako mi i taj prsten sumnjiv. A baš bi mi bilo drago da nisam u pravu.

    avatar

    29.01.2008. (16:03)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    ja sam ostala bez teksta, sori ne diram u stvari u kojima ne plivam :)))))))))))))))))))))
    malo šepam na politiku tak da, kaj ću još sam premlada da se zamaram, samo radim po svom, i okupljam ekipu za prosvijede, bolje ikaj nego nikaj :)) zasad, al za godinu dana, di će mi bit kraj? :)))) jer s 25 se mislim ozbiljno bavit politikom, tak da :)) bit će bolje, vidit ćeš ti :))
    mašem ti i jašem sam tila napisat hahaha ne nije jahanje u pitanju, samo jako bezvezna rima :))))))))))

    avatar

    29.01.2008. (17:04)    -   -   -   -  

  • primakka

    picajolovo šuškovanje je prošlost, sad su u modi njegovi nasljednici, jokeri razni. čuvaj se, nije ti to pravi kapital. i kreni tamo di ti je bolje, pa makar doma.

    avatar

    29.01.2008. (18:05)    -   -   -   -  

  • Shelly Kelly

    @gustirna - iskreno, što više vidim, manje mi je jasno. Znam jedino da vrijedi ona divna rečenica moje grapske tetke pokojne - roktala, ne roktala... :-) :-)
    Zanimljivo, za zeničanina. Jer ovaj je "Prsten" nastao kao ideja prije tri - četiri godine. Dakle, građevinac... Tesar... Mason... /hmm... ;-) /
    Suncomah posavski, sad kad znaš di sam! ((-:
    @NF - ne vidim zapravo ništa loše u tome. Smeta me jedino kad se pragmatični interes prodaje pod patriotizam i humanost...
    @Filipinka - sve si rekla... Najgore je što nema ljudi, koji bi htjeli "pravu" državu - imamo mikrodržavice, ako u srednjem vijeku... No, meze, rakija, planine. I to je nečem. I malo sevdaha. :-)
    @uranova pikula - mudro. politički. ambiciozno. provjereno revolucionarski, taktično i strateški, lobistički. I jahački... sa smješkom dodajem, nesiguran između upitnika i uskličnika...
    /Ovime Ti se nudim. Kao "coach" mlade političarke, ili kao odano biračko tijelo sa prpošnim duhom. ;-) /
    @odmak od - ma, ne padam ja na modu; ponekad se okoristim njome jedino... :-) A di mi je bolje, ajme mi se... Između širine svemira i tijesne kože vlastite istina jest... :-)

    avatar

    30.01.2008. (09:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...