Komentari

splicanistika.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • točkica

    Hej! Nije da se tek sad uključujem jer Splićanistiku pratim već jedno vrijeme i primjetila sam da u komentarima vodiš nekakav reality, da voliš replicirati. Riskirat ću grubosti s tvoje strane, ali i sat u kojem pišem ovaj komentar dovoljno govori o očaju u kojem se nalazim. Nedavno sam prekinula s dečkom i od tada se bojim seksa. Što da radim? Pusa i pozdravi!!!

    avatar

    29.01.2008. (07:40)    -   -   -   -  

  • GERO

    Duboko se zagledaj u sebe i propij se.

    avatar

    29.01.2008. (13:18)    -   -   -   -  

  • davorka

    Prije svega nadam se da će s Bocikom sve bit u redu i da će se još pisat u Splićanistici o njegovim novim batudama. Bit će to sve dobro. A evo sad šta sam sanjala sinoć: da sam u liftu s nekim tipom i da je između nas dvoje nekakva ugodna napetost. Bila sam svjesna koliko me želi uvatit za dupe i nemam pojma na koji sam se kat vozila. Onda sam se očešala o njega, okrenila mu leđa, isturila guz i rekla: "Slobodno!" A on mi je reka: "Tako ti je to u životu." I samo me gleda s nekim ugodnim smješkom.
    Cili dan sam bila zbunjena od tog sna...

    avatar

    30.01.2008. (02:58)    -   -   -   -  

  • GERO

    Ma vidi... Prije neki dan sam i ja sanja nešto slično - bija sam u ordinaciji s nekom azijatkinjom, samo što je ona bila skroz gola i zalivala je lončanice. Priša sam joj, uvatija je za dupe i reka: "Imaš dobro dupe." A ona mi je rekla: "Baš si fin." Neodređenim tonom. Iza toga se sićam nekakve poplave i to je to. Freud je rekao da su nedorečeni erotski snovi značajka autoritarnih, skoro vojničkih tipova žena, ali i muškaraca blagog, mirnog karaktera. Po tome smo ti i ja oficiruša i gentleman...

    avatar

    30.01.2008. (23:59)    -   -   -   -  

  • Sale

    Ola GEROnimo!!! Gluva je ura al kad je uz najluđi blog na svitu - jebe me se. Čita san danas recenziju Ramba 4, ka da je Stallone nikad znojniji i nemuštiji al nije to važno. Razmišlja san posli koje će riči Stallone izgovarat zadnje u životu priko samrtnog hropca, oće li reć: "Rocky 8!" ili "Rambo 6!"?
    Posjeti i moj blog.

    avatar

    31.01.2008. (02:27)    -   -   -   -  

  • KaVit

    Evo čisto točkici jedan "savjet". Lipo napraviš rascjep izmedju sexa i osjećaja pa se štepaš kad ti se hoće i skim ti se hoće. Pa bar žene mogu dobit sexa kad to zbilja žele. A to šta te ne štepa baš taj kojeg bi ti tila, a jebeš ga, život je češće nego rjeđe takav!

    avatar

    31.01.2008. (11:59)    -   -   -   -  

  • točkica

    Krasno. Jedan mi govori da se propijem a ti da se prokurvam (ako sam dobro protumačila tvoj komentar). Prvo ne dolazi u obzir a drugo... Pa voljela bih znat razdvajati sex od osjećaja, ali mislim da sam zakinuta za onu žensku proračunatost. Nikad neću biti femme fatale. Čak ni ona iz susjedstva... Ipak hvala ti na ovih par redaka!

    avatar

    01.02.2008. (03:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...