Komentari

mosizd.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Tamara

    Ma bravo etuzijasti! Niste ni svjesni što sve možete - samo kada odlučite djelovati...! Još kada bi se rukovodstvo vaše matične udrug uI Zadaru ugeldala na vas pa usmjerila rad potrebama invalida koje okuplja, prilagodila vremenu i prostoru na kojem djeluje...a ne bila zadovoljana načinom rada od prije 25-30 godina. Vi možete i to promjeniti - ako želite pomoći sebi i drugima koji su bespomoćni zatočeni u svoja četiri zida negdje na selu ili u gradu Zadru.

    avatar

    26.01.2008. (20:57)    -   -   -   -  

  • MOSI-Zadar

    Poštovana Tamara,
    lijepo od Vas što ste posjetili naš blog, a uz to ste nas još i pohvalili.
    Ja sam se ugodno iznenadila kad sam vidjela da nas je netko komentirao.
    A baš intezivno razmišljam o tome i pitam se "Zašto ja uopće pišem ovaj blog kad ga nitko ne čita? " i uopće se pitam ima li smisla pisati i dalje.
    A onda u razgovoru s ljudima s kojima se susrećem svakodnevno , postavljaju mi pitanja o stvarima koje su se jedino mogle saznati ili na ovom blogu ili na Predsjedništvu Udruge?!!!
    Dakle, posjetitelji ovog bloga,; ne boj'te se ostaviti svoj komentar.. Ništa Vas ne košta, a mene će razveseliti.A možda stvarno ovaj blog nema smisla?!!!

    avatar

    27.01.2008. (14:02)    -   -   -   -  

  • Tamara

    Bez malodušnosti molim!!! Ništa nije slučajno i sve ima svoj SMISAO, i ti to znaš - zar ne? Samo oni koji odustanu nikada ne saznaju koliko je cilj bio blizu... Većina valjda nije sklona komentirati, nisu informatički pismeni pa ne znaju, ali biti će zasigurno bolje. Srdačno i uspješno dalje. Ja vas pratim a vjerujem i mnogi dobronamjerni.

    avatar

    27.01.2008. (23:47)    -   -   -   -  

  • JOŠKO.D

    Gospodična ili gosođo TAMARA ne da su ljudi informatički nepismeni,nego nisu skloni komentirati kao sto ste napisali,ili je to provokacija da sto više komentiraju a voditeljici IVI svaka ČAST za ovu školu je najviše znoja prolila. p.s ISKRENO

    avatar

    02.02.2008. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...