Komentari

potravljeselo.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • don branko

    pozdrav

    avatar

    25.01.2008. (21:17)    -   -   -   -  

  • bukara

    Evo na ovu sliku suze mi se skupiše u oku. Stojiš ovdje, sada, nakon petnaestak godina i gledaš... kroz sjećanje ti u magli lete one granate, poklici „mine!“, trka žena s djecom u rukama u sklonište, geleri kroz kuću... i srce ti se cijepa zajedno s mislima po mozgu... ovi čili momci svoj su život svakog dana od pet godina svoj život i ljubav stavljali na kocku... i nisu pitali „pošto“, nisu pitali da ili ne. Krunica oko vrata i čast u srcu bijahu im dosta, sve. Da bi ih na kraju spustili na dno, poslali u vražje prelo Haaga, proglasili krivima... Zašto? Jer su voljeli! Koga? Svoju domovinu! Guske štono srljaju u maglu „prodahu ih za Judine škude“ iz Europe... Neka je živima svaka čast, a pokojnima laka gruda za koju se boriše i stan s Gospodinom u slavi!

    avatar

    25.01.2008. (22:46)    -   -   -   -  

  • potravlje moje

    možda nije u redu što objavljujem ovu sliku na blogu jer bi je u haagu mogli zaiskati!
    a, da su momci sa slike krivi-krivi su! ta tko je još vidio pružati otpor mnogostruko jačem okupatoru, braniti djedovinu po cijenu krvi, jesti konzerve i piti vodu iz kamenice nekoliko godina, danomice..?
    budući je takovih momaka u hrvatskoj nekoliko stotina tisuća, mogu se uskoro očekivati velike migracije u smjeru nizozemske...

    avatar

    25.01.2008. (23:05)    -   -   -   -  

  • tamy

    hvala za sliku prilipa je a stric belan uvjek isti pozdrav mome potravlju

    avatar

    26.01.2008. (00:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...