Komentari

mnkpotpican98.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • čupavac

    a danas igrate sa Gospičem

    avatar

    29.01.2008. (16:23)    -   -   -   -  

  • čupavac

    Nakon uspješno odrađenih ispita u kupu regije gdje su se prošetali do naslova pobjednika, malonogometaši »Potpićna '98« večeras započinju natjecanje u završnici Kupa Hrvatske.

    avatar

    29.01.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • čupavac

    Protivnik im je drugoligaška momčad iz Gospića »Lika šport« koja je svoj nastup u završnici izborila odličnim nastupima u proteklih pet godina, jer je po koeficijentu HNS-a u kup natjecanjima na visokom četvrtom mjestu. No, bez obzira na to Potpićanci su veliki favoriti, jer bi razlika u kvaliteti trebala biti više nego očita. Oprez nije na odmet, jer se već ranijih godina događalo da »Lika šport« ima jedne igrače za igranje u ligi, a druge za kup i to sve redom sa zadarskog područja. Iako se ne zna u kojem će sastavu Ličani igrati, domaćini su optimisti i uvjereni su u visoku pobjedu koja bi im garantirala miran uzvrat za sedam dana u Gospiću.

    avatar

    29.01.2008. (16:24)    -   -   -   -  

  • čupavac

    - Svakako moramo biti oprezni, jer ne znamo tko će za njih igrati, ali bez obzira na sve uvjeren sam da smo kvalitetnija i bolja momčad – kaže pouzdani vratar Potpićanaca Roberto Funčić. - Razliku u kvaliteti nad drugoligaškim ekipama pokazali smo u sva tri susreta završnice kupa regije gdje smo, iako uglavnom oslabljeni, bez većih problema prošli sve prepreke. Želja nam je da već u prvom susretu ostvarimo visoku prednost koja bi nam garantirala prolaz, ali napominjem da nam kup ipak nije prioritet. Puno značajnije utakmice čekaju nas u prvenstvu, gdje moramo izboriti ostanak u ligi. U današnjem susretu bit ćemo kompletni te uz pomoć publike koja nam je uvijek bila »šesti igrač« vjerujem u ostvarenje onoga što smo si zacrtali.

    avatar

    29.01.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  • čupavac

    Utakmica se igra u dvorani SŠ Mate Blažine u 20.30 sati.

    avatar

    29.01.2008. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...